Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
Tēma slēgta

Āda uz stūres

15. Februāris 2006, 19:51

Uzšauj ar āmuru pa bamperi - un nebūs vairs Airbag :D

Āda uz stūres

15. Februāris 2006, 20:47

Otrā pusē stūrei ir divi caurumi jāatskrūvē tās skrūves un būs arī tas airbag nost. Tālāk jau kā pārējiem auto.

Āda uz stūres

15. Februāris 2006, 22:54

Renoir - kāda tā stūre tev izskatīsies?

Āda uz stūres

15. Februāris 2006, 23:21

Jelgavā pāris gadus atpakaļ stūres ar ādu pārvilka pa 15ls, kvalitāte laba.

Āda uz stūres

15. Februāris 2006, 23:47

[user]387|elSprogo|[/user]Renoir - kāda tā stūre tev izskatīsies?

Normāli.
Gribu tikai apkārt uz tās daļas, ko tur rokā. Ja labi uztaisīs, tad nekādas starpības no normālas stūres nebūs.

Āda uz stūres

15. Februāris 2006, 23:50

[user]133985|dakters|[/user]Otrā pusē stūrei ir divi caurumi jāatskrūvē tās skrūves un būs arī tas airbag nost. Tālāk jau kā pārējiem auto.

Paldies, tur tiešām ir kaut kādi caurumi.

Āda uz stūres

16. Februāris 2006, 00:16

Lietuvaa paarvilka pa 30Ls. Patiik :)
http://www.odita.lt

Āda uz stūres

16. Februāris 2006, 09:13

A kas viņi visi uzreiz grib arī to vidu pārvilkt? Tur taču nekas prātīgs nesanāk ar manu.
Esmu redzējis, laikam oriģinālo no W140, kurai tikai tā ārpuse no ādas...

Āda uz stūres

16. Februāris 2006, 09:50

Ar airbag problēmām nevajadzētu būt, tik to daļu neapšuj, ja vien spilvenu netaisis likvidēt.

Ramedai cenas ir pievilcigas, bet, kad demontrēja man pāršūtas durvis un benķus, vīles par taisnām bija grūti nosaukt... Kā turas kopā -- nezinu, bet kādus 1,5 gadus atpakaļ rezultāts nebija tas labākais. Man kaut kur stāvēja vizītkarte ar citu jau sen zināmu kantori, kam bija labas cenas un tas, ko šie parādīja, arī izskatījās pieņemami (nezinu, kā pēc ilgāka laika...) -- sameklēšu vizītkarti! Cenu salīdzinājumam -- tur viena benķa pāršūšana varētu maksāt ap 45 Ls, ja nav kas īpaši sarežģīts. Atrodas Senču un Valdemāra ielu stūrī pretī tam ukraiņu (???) krodziņam.

Āda uz stūres

16. Februāris 2006, 09:57

[user]379|Mizx|[/user]
(nezinu, kā pēc ilgāka laika...) -- sameklēšu vizītkarti! Cenu salīdzinājumam -- tur viena benķa pāršūšana varētu maksāt ap 45 Ls, ja nav kas īpaši sarežģīts. Atrodas Senču un Valdemāra ielu stūrī pretī tam ukraiņu (???) krodziņam.

Tur kur Statoils, vai?
Tēma slēgta