Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
27. Septembris 2004, 01:31
....tikko atbraucu no pilseetas ar pazinu...sen nebijaam satikusies...vins arii brauc ar G tikai garo....es maucu aiz vina un varu kaarteejo reizi pateikt ,ka viss sliktaakaas aizmugureejaas lampas ir G klasei....aiz resteem neko neredz(starpcitu vienaa zurnaalaa lasiiju kritiku ko raksta pasi razotaaji(g-klases miinusi:bremzes...jo masiina smaga,aizmugureejaas lampas ...jo mazs gaismas lauks un cena kura ir nesameeriigi augsta)...es te skatos ...nu nevienam taas lampas nepatiik

... a man patiik

...labi eju guleet .
27. Septembris 2004, 02:46
nu iemetiishu arii savu balsi PRET lampaam... sorry RIPS, autinsh ir tiesham forshs, bet lampas to visu aizeeno
27. Septembris 2004, 09:23
nja, nu tās lampas jāredz dzīvē...tad arī var visobjektīvāk pateikt......bet tā es atkārtoju- ļoti smuka G klase......
27. Septembris 2004, 09:36
[user]2|SuperZigs|[/user]nja, nu tās lampas jāredz dzīvē...tad arī var visobjektīvāk pateikt......bet tā es atkārtoju- ļoti smuka G klase......
Kaa jau teicu, dziivee ir redzeetas - pirmajaa briidii shoks, bet protams, ja apdomaa un kaa RIPS saka - no praktiskaa viedoklja toch aizmuguree neviens neieliks, jo gruuti taas lampas nepamaniit.
27. Septembris 2004, 10:21
Kāpēc pie bildes netieku?
27. Septembris 2004, 10:24
man arii neveras tas links
27. Septembris 2004, 10:33
[user]379|Mizx|[/user]Kāpēc pie bildes netieku?
Nav ne jausmas par taadaam probleemaam - man viss notiek. :whistle:
27. Septembris 2004, 10:35
Tagad man aizgāja...
???
27. Septembris 2004, 10:37
nesaprotu, kas Jums ar IE notiek...man links strādā....
27. Septembris 2004, 10:53
[user]2|SuperZigs|[/user]nesaprotu, kas Jums ar IE notiek...man links strādā....
Tagad strādā, varbūt uz laiku inbox.lv atkal bija nokāries... Par auto -- nu, pie lampām jāpierod... Es tik domāju, ka pa gabalu tās tiešām redzamas, bet neesmu pārliecināts, ka tās redzētu stāvam tieši aiz pie krustojuma... Varbūt vajadzēja mazliet mazākas un zemāk?