Switch to full style
Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
Tēma slēgta

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 16:15

Sodien sanemu vacija ilgi gaidito originalo koka kloki prieks w140! Gribeju nomainit, bet servisa neizdevas, jo jamaina ar visu stieni, bet tad tur tik daudz ka nav jega, tad bija versija ka uzspiezot uz kloka un pagriezot iznemas ara klokis un tad var ielkt jauno, bet ari neizdevas

varbut kadi ierosinajumi?

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 16:24

jārauj nost koka apdarīte un tur apkašā redzēsi,ka stienis pieskrūvēts ar uzgriezni

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 16:25

Automaatam ir jaarauj nost apdare un vinsh skruuvejas ar visu stieni
Mehaanikai vnk njemas un noskruuvejas

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 16:26

Tur koka apdariti nonema, tur tad janem visa ta kulise nost :cry: bet tad janem torpeda panelis un viss parejais

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 16:27

man šķiet,ka tā kulisīte bišku vieglāk jaucās. :whistle:

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 16:30

Tur divas skruves viegli skruvejas, bet divam iet pa virsu gaisa plusmas caurules kas iet uz aizmugurejiem kresliem

a uzpiezot uz ta stiena ar kliki visu un pagriezot nenak vins araaa? Jo tma otram klokim ar visu stieni nekadas skurves nav!

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 17:03

Koka klokis stiprinas pie stiena ar trim skruvem.Vismaz man ta ir.Ta bija kad panemu autinu.Tris skruves un virsu gredzens.Nesen mainiju kloki un ari sis stiprinas tapat.Nekadu stieni nevajadzeja nemt nost...Ta butu vesela problema tad...

Koka kloķis

28. Decembris 2007, 17:26

Stienis izjautot kloki ir kloki taja adas sadala ielimets vai kaut kaa taaa... bet tas nav tik butiski jo tas stienis kas ir man vinam atskiras nedaudz gals kur ir pats klokis
Tēma slēgta