Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Chiptuning...

12. Novembris 2010, 15:58

12 November 2010 15:56:54 pinguin rakstīja:
ko nozīmē BRABUS čips? oriģinālais - no rūpnīcas, vai likts Latvijā kantorī kuram uz izkārtnes rakstīts BRABUS? Tā ir ļoooti liela starpība.
Tieši tā. Ja esi pats līdis iekšā, pats vainīgs. Ja esi to veicis MB / Brabus centrā, tad garantija saglabājas.

Chiptuning...

12. Novembris 2010, 16:07

Skunisu pavelnieki :D

Ne, blin zini, aizgaja no VEF rupnicas pasutija chipu ar B burtu!
Es velreiz saku BRABUS VISU PATS DARIJA, VACIJA, OFICIALI, IR VISI PAPIRI!!!
Pēdējo reizi laboja AS - 12. Novembris 2010, 16:08, kopā labots 1 reizi.

Chiptuning...

12. Novembris 2010, 16:32

ironija nevietā - acīmredzot nepārzini "čipošanas" aizkulises.

Tātad aizbrauci uz vāciju, iebrauci BRABUS kantorī un palūdzi lai nočipo? Ja tiešam tā, tad situācija absurda.

Chiptuning...

12. Novembris 2010, 16:35

12 November 2010 16:32:21 pinguin rakstīja:
ironija nevietā - acīmredzot nepārzini "čipošanas" aizkulises.

Tātad aizbrauci uz vāciju, iebrauci BRABUS kantorī un palūdzi lai nočipo? Ja tiešam tā, tad situācija absurda.

Ja butu pagrides skunit taisits, nemaz seit neko nerakstitu.

Precizi ta ka tu uzrakstiji ari tika izdarits!

Chiptuning...

12. Novembris 2010, 16:39

pinguin taisnība. Ja tiešām ir visi papīri, tad gandrīz vai uz Patērētāju tiesību aizsardzības centru varēji doties sūdzēties, vismaz painteresēties vajadzēja.

P.S. Pie pašiem Brabus veikt motora tūningu esot ārkārtīgi dārgi, bieži lētāk esot Brabus tūningu veikt MB dīleru centros. Tas vēl jo vairāk norāda uz to, ka Daimler AG atzīst Brabus pārbūves un tās garantiju neietekmē, ja uzstādīšana sertificēta. Mans gadījums tieši tāds, kad viss tūnings veikts pie dīlera, vienīgais neuzstādītais vēl pirms pirmās reģistrācijas ir bijusi ārējā vizuālā pakete.

Chiptuning...

12. Novembris 2010, 22:03

Esmu redzējis BRABUSa softu no vecā ML270 cdi. :doh:

Pilnīgs bērnudārzs.

Chiptuning...

12. Novembris 2010, 22:21

12 November 2010 22:03:04 -INC- rakstīja:
Esmu redzējis BRABUSa softu no vecā ML270 cdi. :doh:

Pilnīgs bērnudārzs.
Kas tad tur tāds? Tad jau bērnudārzs ir sākotnējā Daimler AG versija, es te redzu reālu uzlabojumu:
ML 270 CDI — ar BRABUS D4 tuning kit, 205 hp / 150 kW, 450 Nm at 1,800 - 2,600 rpm pret oriģinālo:
ML 270 CDI — 163 hp pie RPM: 4200 rpm un 370 Nm pie RPM: 1600 rpm

Man vecam, atmosfēriskam benzīna motoram dabūts klāt 15% jaudas — nevarētu teikt, ka šie slikti strādātu. Un vēl jau jāņem vērā cik ilgs laiks pagājis kopš tas tūnings tika izdomāts, gan jau modernos apstākļos to taisītu citādi, bet te par piemēru sauc padsmit gadu vēsturi!
Pēdējo reizi laboja Mizx - 12. Novembris 2010, 22:23, kopā labots 1 reizi.

Chiptuning...

13. Novembris 2010, 07:40

Paldies par atsaucību. Vai ir iespējams izteikt savas domas par konkrēto čipu http://www.racechip.de/Chip-or-Box-15i.html Sapratu par kārbām un cik zinu šā laika ML 320 cdi nāk vai nu ar 6nieci vai 7nieci. Manā gadījumā ir 7niece, vai ir atšķirība robos, ja neskaita, ka 7niecei par vienu vairāk? Vai ir daudz maz normāls tas čips ar pāspraužamu kasti? Man interesē, jo pēc gada būs jādod dīlerim atpakaļ autiņš, lai ņemtu atkal citu. Nojaušu ka, dīleris par AMG vai Brabus čipu te milijonu paprasīs, cenas uz šo visu te diezgan fantastiskas. Par oriģinālajiem AMG 17 collu diskiem viņi te prasa 8000$, tiesa ar visām riepām. ASV dabūju neskaitāmas reizes lētāk.

Chiptuning...

13. Novembris 2010, 09:26

No tuningboxiem noteikti vajadzētu izvairīties, it īpaši jau šādam auto. Atrod labu čiptuninga kantori kautkur tuvumā, un kad auto būs jāatdod tad palūdz lai ieraksta atpakaļ oriģinālu.

>>> Mizx Nejau jaudas ciparos ir problēma. Problēma ir nepareizi izmainītajās griezes momenta, degvielas dozas, un sprauslu atvēršanās ilguma kartēs. Ar tādu regulējumu jābrīnās kā tās kārbas neizjūk jau pirmajā testa braucienā.

Chiptuning...

13. Novembris 2010, 12:23

13 November 2010 09:26:06 -INC- rakstīja:
No tuningboxiem noteikti vajadzētu izvairīties, it īpaši jau šādam auto. Atrod labu čiptuninga kantori kautkur tuvumā, un kad auto būs jāatdod tad palūdz lai ieraksta atpakaļ oriģinālu.

>>> Mizx Nejau jaudas ciparos ir problēma. Problēma ir nepareizi izmainītajās griezes momenta, degvielas dozas, un sprauslu atvēršanās ilguma kartēs. Ar tādu regulējumu jābrīnās kā tās kārbas neizjūk jau pirmajā testa braucienā.
Es tomēr teikšu, ka šie zina ko dara, citādi nebūtu lielākie. Vesels departaments sēž un gudro tās tehniskās lietas. Man nekas nav bojāts, tiesa, nav jau arī veikta maksimālā pārbūve. Un vēlreiz atgādinu, ka priekš 270-tā tas čips ir radīts pirms padsmit gadiem, loģiski, ka tagad darītu citādi.
Tēma slēgta