Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
30. Aprīlis 2008, 09:09
skriemeli jebkurš normāls virpotājs uztaisīs.
Jautājums pirmkārt ir tāds- vai tiešām kompresora ražība ir par mazu - vai full trottle stāvoklī tiešām bypass visu laiku stāv ciet un motors patērē visu pumpēto gaisu, vai tomēr ražo vairāk nekā vajag, un daļa tiek pūsta bypasā. Nedomāju ka kompresors ir aprēķināts tik precīzi, bez jebkādas rezerves.
tāpat kā turbo - kāda jēga likt lielāku turbīnu, ja tāpat jau ar mazu, wastegate veras vaļā, jo spiediens jau ir par lielu.
ar to būtu jāsāk!
30. Aprīlis 2008, 11:56
[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]1447|MBex300|[/user]
[user]83747|pinguin|[/user]visi vecie MB dzinēji neiet jau no rūpnīcas.
kronis visam ir 2,0 dieselis. nesaprotu vai tiešām inženieriem nebija kauns laist ārā auto, kuru var noskriet par autobuss...
šitais ir labs

hmm, bet ta ari ir

Nekā nebija, es ar savējo autobusiem ielieku! :whistle:
12. Novembris 2010, 09:12
Sveiki. Esmu šeit jaunpienācējs. Tātad, man ineresētu Jūsu viedoklis par šo čipu
http://www.racechip.de/Chip-or-Box-15i.html. Teorētiski ir vajadzība nočipot 2008.g. ML 320 CDI Mersi. Varbūt ir kādi labāki varianti priekš šī 3.0l turbo dīzeļa. Mašīna atrodas Kanādā un pats arī te dzīvoju, tā kā nav iespējas atrādīt Latvijas spečukiem. Jau ieprieš paldies par atsaucību.
12. Novembris 2010, 11:04
12 November 2010 09:12:33 makars rakstīja:
Sveiki. Esmu šeit jaunpienācējs. Tātad, man ineresētu Jūsu viedoklis par šo čipu
http://www.racechip.de/Chip-or-Box-15i.html. Teorētiski ir vajadzība nočipot 2008.g. ML 320 CDI Mersi. Varbūt ir kādi labāki varianti priekš šī 3.0l turbo dīzeļa. Mašīna atrodas Kanādā un pats arī te dzīvoju, tā kā nav iespējas atrādīt Latvijas spečukiem. Jau ieprieš paldies par atsaucību.
Neiesaku chipot ML jauno(tiri pec pieredzes, ko esmu redzejis) jauna ML gan 320cdi, gan 420 cdi tika cipotas. Pectam tiek veikti dargi remonti karbam, atceros 420cdi jamaina frikcijas diksi karba, izmaksaja ap 750Ls un beigu beigas tik un ta nesanaca salabot lidz galam, jo Domeniks atteicas talak labot, ja paliek virsu cips un sekas tam bija, ka ML parsledzot no 2-3 atrumu ir tads pamatigs sitiens.
12. Novembris 2010, 12:08
Nav jau vaina pašā čipošanā, bet tieši konkrētajā čipa programā. Piemēram manuālās kārbas programai jāatšķiras no automāta - parasti nav tik lieks griezes moments zemaja galā, lai pasargātu kārbu.
Ja čips ir kautkāds-tur-universālais, tad rezultāts protams nav paredzams.
12. Novembris 2010, 12:40
12 November 2010 12:08:03 pinguin rakstīja:
Nav jau vaina pašā čipošanā, bet tieši konkrētajā čipa programā. Piemēram manuālās kārbas programai jāatšķiras no automāta - parasti nav tik lieks griezes moments zemaja galā, lai pasargātu kārbu.
Nu cips nak no Brabusa, pasi tur visu bija darijusi
12. Novembris 2010, 12:51
12 November 2010 12:40:55 AS rakstīja:
.gif)
Brabusa čipiem saglabājas sākotnējā rūpnīcas garantija. Domenikss nedrīkstētu atteikties labot, vēl jo vairāk — paši tādus piedāvāja. Tā kā kaut kas tajā stāstā tad nelīmējas kopā. Varbūt tomēr nebija Brabusa čips, vai arī uzstādīts šķūnītī ar divām kreisām rokām?
12. Novembris 2010, 15:48
12 November 2010 12:51:34 Mizx rakstīja:
12 November 2010 12:40:55 AS rakstīja:
.gif)
Brabusa čipiem saglabājas sākotnējā rūpnīcas garantija. Domenikss nedrīkstētu atteikties labot, vēl jo vairāk — paši tādus piedāvāja. Tā kā kaut kas tajā stāstā tad nelīmējas kopā. Varbūt tomēr nebija Brabusa čips, vai arī uzstādīts šķūnītī ar divām kreisām rokām?
Varu tev uzradit konkretu papiru, kura rakstits, ka DOMENIKSS nevar veikt turpmako karbas remontu, kamer uz dzineja bus uzstadits Brabusa chips!!
Mhm,tiesi ta Mizik tikai tu uzstadi visu ar abam labajam rokam, tiras garazas un ar papiriem, visi parejie tik vien pa skunisiem vazas!
Netikai rulisu, bet nu jau ari skunisu pavelnieki!
Es tev konkreti rakstu, ka ir BRABUS cips un DOMENIKSS atsakas labot! Viss basta!
Pēdējo reizi laboja
AS - 12. Novembris 2010, 15:48, kopā labots 1 reizi.
12. Novembris 2010, 15:56
Tad jau tā ir Domeniksa un Brabusa iekšēja problēma un laikam tāpēc Domeniksam ir atņemtas izplatīšanas tiesības. Man tak ir tas auto ar pie dīlera tik cik ne Latvijā pārbūvētu Brabus motoru, būtībā tieši elektronika pārbūvēta. Visas garantijas, viss bija spēkā un kārtībā, ir visi papīri par to lietu. Tad jau tā ir Domeniksa problēma, jo Brabusa tūnings oficiāli uzstādīts neietekmē Daimler AG izsniegto garantiju. Praksē pārbaudīts, auto rūc un viss OK.
Pēdējo reizi laboja
Mizx - 12. Novembris 2010, 15:57, kopā labots 1 reizi.
12. Novembris 2010, 15:56
ko nozīmē BRABUS čips? oriģinālais - no rūpnīcas, vai likts Latvijā kantorī kuram uz izkārtnes rakstīts BRABUS? Tā ir ļoooti liela starpība.