Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
05. Decembris 2004, 13:41
..paklau, tu negribi taadu spaarnu aizmuguree pasuutiit, lai tev to izgatavo...vari meiginaat seit
www.mobiletuning.lv ...sakariigi dzeki !!!
05. Decembris 2004, 13:45
Šeku ir tas Rieger piedāvājums:
http://www.rieger-tuning.de/en/Showroom ... 01/158.pdfTas ir .pdf fails, tā kā vajadzēs Acrobat Reader lai to atvērtu.
05. Decembris 2004, 14:18
Man kaut kā tie pūstie spārni īsti nepiedur... Tas zaļais eksemplārs iepriekšējā lapā nav slikts, bet nu es domāju, ka MB nav auto, kurš ir "jāuzpūš", jāapkarina ar spoileriem, antispārniem u.t.t. Protams, ir labi eksemplāri, bet man tomēr vairāk iet pie sirds standarta MB formas... 8)
05. Decembris 2004, 15:19
[user]466|Krisiic|[/user]Man kaut kā tie pūstie spārni īsti nepiedur... Tas zaļais eksemplārs iepriekšējā lapā nav slikts, bet nu es domāju, ka MB nav auto, kurš ir "jāuzpūš", jāapkarina ar spoileriem, antispārniem u.t.t. Protams, ir labi eksemplāri, bet man tomēr vairāk iet pie sirds standarta MB formas... 8)
Man pamatotas aizdomas, ka šis ir no 190 E 2.5-16 Evolution sērijas un stipri autentisks. Apgalvot negribu, bet tie spārni un spoileris jau izstrādāti rūpnīcā un visa aerodinamika smalki izrēķināta... vai arī konkrētajam eksemplāram izstrādāta pēc oriģinālā parauga...
05. Decembris 2004, 16:46
Tā ir - viss aero komplekts, kas uz tā merša, ir Evo2 replika. Tie nav oriģinālie MB ražojumi, bet 1:1 kopijas. Melni Evo2 izskatās super, bet piķo oi oi oi.
05. Decembris 2004, 16:57
Reku viens oriģināls Evo2, tirgojas pa 32k Eur:

05. Decembris 2004, 17:00
Es ari sev gribeis ustaisit MOBILE spoileru uz stiklu bet Elvis pateica ka pagaidam nav formu, ta ka gaidiet milie draugi:) cenas mobile ir ritigie bet kvalitate ir tada augsta limeni ka nevar piepisties,man patik ka strada Mobile Tuning vot tas to4no Firma
05. Decembris 2004, 17:02
Klausieties bildes ja ir intrese pa 190 (W201) tuneto un parasto var apskatit
www.k-t-b.de tur ari stav mans mercedes
05. Decembris 2004, 18:48
Liels paldies visiem, kas atsaucaas uz manu jautaajumu par spoileru uz aimugureeja stikla!!! Paldies!!!
Bet man ir veel viens jautaajums par to spoileri! Vai kaads nezin vai firma ZENDER razho taadus spoilerus? Jo gribeetos tomeer lai buutu viis vienaads, jo man prieksheejais un aizmugureejais spoileri no ZENDER! Ieprieksh paldies!!!
05. Decembris 2004, 22:47
[user]26014|Roma|[/user]Bet man ir veel viens jautaajums par to spoileri! Vai kaads nezin vai firma ZENDER razho taadus spoilerus?
Man domāt, ka neražo, bet vari paskatīties, vai te kaut kas ir -->
http://www.zender.deCik es ātri paskatījos, liekas, ka tur tādas lietas ir uz spec-pasūtījumu...