Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 17:54

P.S šīs plēves par ko runājat ir jau mirstoša vakardienas tehnoloģija. varu apsolīt ka pienāks laiks kad svilpodami varēsiet braukt pilnīgi melniem logiem :ninja:[/quote]

ja uzhe zhdu ne dozhdusj, kogda zhe takoje slu4itsa! :) 8)

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 18:01

[quote][user]354807|ZauriK|[/user]kā tu to domā? tu esi pareģis vai attīsti kādu HI-TECH brīnumu?

un kas tad būs? būs baigi kruta???

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 18:04

Tā kā tā ir ES prasība un mums ir pienākums pārņemt ES likumdošanu savējos tiesību aktos, tad pēc būtības nav jēga vairāk diskutēt, cik tas ir lietderīgi vai nelietderīgi.

Savukārt CP un TA normatīvos aktus neizdod, tikai kontrolē. Idealogi sēž Miera ielā un Satiksmes ministrijā :). Tā kā visas lietas, kas nepatīk saistībā ar ceļiem un zīmēm vispirms ir šajā virzienā jāadresē. Bet tas, vai CP labāk izvēlas mērīt logu caurlaidību vai lisas riepas jau gan ir cits jautājums.

"Nost ar plēvēm" akciju pamatojums tautai kā reiz bija par to, ka nav vizuālā kontakta ar otra transporta līdzekļa vadītāju.

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 18:09

ka vienu reizi man džeks teica. pa dienu mani nevien neredz un naktī es nevienu neredzu. :D

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 18:16

net, ja ljubitelj ezdi s tonirovannimi oknami, ne toka radi esteti4nogo vida avtomobilja i drugix preimu6jestv, kotorije zdesj opisani ranjeje, no i dlja rabo4ix nuzhd! mne v rabote eti samie tonirovannije stekla o4enj nuzhni!

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 18:17

[user]354807|ZauriK|to MMMM[/user]net, ja ljubitelj ezdi s tonirovannimi oknami, ne toka radi esteti4nogo vida avtomobilja i drugix preimu6jestv, kotorije zdesj opisani ranjeje, no i dlja rabo4ix nuzhd! mne v rabote eti samie tonirovannije stekla o4enj nuzhni!

to4neje ne k MMMM, a k pinguin

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 18:17

[user]387025|Viks|[/user]ka vienu reizi man džeks teica. pa dienu mani nevien neredz un naktī es nevienu neredzu. :D

ne soglasen! ja no4ju vse vizhu! eto delo privi4ki!

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 18:19

nebija domāts tev :)

bija gadījums ar cilvēku kuram visi logi bija notonēti ar 80% plēvi.

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 21:29

[user]354807|ZauriK|to MMMM[/user]net, ja ljubitelj ezdi s tonirovannimi oknami, ne toka radi esteti4nogo vida avtomobilja i drugix preimu6jestv, kotorije zdesj opisani ranjeje, no i dlja rabo4ix nuzhd! mne v rabote eti samie tonirovannije stekla o4enj nuzhni!

pastāsti lūdzu kā var būt vajadzība darbam pēc melliem logiem?
privātdetektīvs?

Logu toneesana.

14. Marts 2008, 22:28

Tie, kam darbā IR tāda vajadzība, var plēves līmēt legāli -- aizej, pierādi un saņem atļauju! Valdībai tādas automašīnas, specvienībām... Ja tiešām vajag -- atļaujas dod arī privātpersonām!
Tēma slēgta