Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:05

Vispār man liekas, ka šis pasākums ir tīri dēļ tā ka patīk pārbūve, t.i. jāmāk savienot to , kas nesavienojas.... līdz ar to -neredzu jēgu čīkstēšanai, ka viss ir grūti u.t.t. .... vienkārši ir jādara!

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:08

15 June 2009 23:00:33 baigais rakstīja:
Tur jau tā lieta - uztaisi visu smuki un nasing spešal! Ja gadīsies grudrs onka, tad gan - dibuā!

Tieshi taa :princis:
Tev jau tas w126 :haha: papiros skaitijas kautkads 280S ?? bet ieksha bija 2.0 dieselis .. ja ar tadu vareja iziet Ta tad kapec nevaretu ar iemontetu pavisam nedaudz lielaku Bendz dzin.

Un ir vel viena divainiba shaja visa - Nez kapec Viss ir nereali dargi un sarezgiti + neiespejami tiem kas brauc tieshi ar MB .. kamer taja pasha laika parejie vesa anglju miera krame ieksha vecos bumeros visu ko var un nevar iedomaties .. tiek veidoti visadi trakie svalks gazenu projekti utt ..

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:11

Labojums - 380 un diesel! :D

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:22

Eh, spriedelētāji... Mēģināšu pa punktiem kopš atslēgšanās.

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:26

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... becol.html

Reku tas motors !

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:28

15 June 2009 20:53:03 eede rakstīja:
da loģiski, ka tev viss ir grūti, jo ej pie ierēdņa sisdams kulaku uz galda... un tik pat loģiski ir, ka tev sanāk ar visiem kasīties un jāties melnu muti, jo kurš grib panākt pretī cilvēkam, kas savā kategorismā vērtē sevi un savas zināšanas visaugstāk?:doh:
Tu nevari zināt, kā es kur eju, jo nekad ar mani nekur neesi gājis un neko neesi kārtojis. Jā, man ir grūti runāt ar cilvēkiem par lietām, ko es esmu izdaŗijis, bet kas paši neko nav izdarījuši. Jo manī nav pacietības skaidrot visādus sīkumus. Netic — lai iet un paši kāpj uz saviem grābekļiem. Tas tā, offtopiks. Reāli te pārbūves veikuši un par šādām lietām varētu konsultēties ar shark1, RIPu, pastnieku, mani, pat neatceros, vai šajā portālā ir vēl kāds, kas ir ko izdarījis un ieguvis street legal braucamo, kas nav rūpnīcas risinājums un reizē pasaulē ir oficiāli eksistējoši un tehniski atzīti risinājumi.

Benzīna —> dīzeļa pārbūve kā salīdzinājums ir pilnīgs bulšits. Tik pat labi varētu runāt par benzīns —> gāze kā nez ko. Tās nav salīdzināmas lietas, jo ir izdarāmas ātrāk un vienkāršāk.

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:31

15 June 2009 23:26:47 superunknown_ rakstīja:

Reku tas motors !
Šitais izņemot sarkanus vārstu vākus pagaidām nenozīmē....
Klau - varbūt var pie Tevis pieteikties uz ekskursiju? Domāju, ka arī MBex300 kā c123 īpašnieks gribēs uzmest aci! :)

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:34

15 June 2009 21:02:36 baigais rakstīja:
Paņem oridžinal izpūtēju, kas ir bijis uz 126 un ej pie metinātāja, lai līkumus pārmetina kā vajag! Nekā sarežģīta!

Darīts. Man uz W123 bija W126 izpūtējs, precīzāk, daļēji bija. Jo bunduļi tiešām ir lielāki un par lielu, lai normāli ievietotos. Vidējie vispār nederēja, derēja pēdējais un bija mazliet jāpadomā, kā to labāk izvadīt ārā. Tā kā tas ir lielāks, vairākkārt jautāja, vai man nejauši izpūtējs nost nekrītot. Tagad konkrētais ir lieks, par to un W126 izpūtēju uz W123 jau pirms pus gada runāju ar MBex, konkrētos lietotos pārpaplikumus arī viņš ir rezervējis, bet vēl nav paņēmis, jo pašam izpūtējs esot bēdīgs.

W107 varētu būt labāks risinājums, jo bunduļi ir īsāki, tikai 2, tam vispār ir taisnā truba un bunduļi plakani, lai aizņemtu pēc iespējas mazāk vietas. Bet — labāk pagooglēt par to, kā bija oriģinālā. Jo mums tepat dažus forumā ir izmetuši no TA par pašatsiītu nerūsējošā tērauda izpūtēju lietošanu. Loģiska reakcija, ka poļu, Novusa un visi citi arī pēc būtības ir "paštaisīti", bet tie, lūk, kopējot izgatavotāja noteiktās formas un izvietojumu. Vajag vairāk par izpūtēju pārveidojumiem — uscars.lv

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:34

15 June 2009 23:28:27 Mizx rakstīja:
Benzīna —> dīzeļa pārbūve kā salīdzinājums ir pilnīgs bulšits. Tik pat labi varētu runāt par benzīns —> gāze kā nez ko. Tās nav salīdzināmas lietas, jo ir izdarāmas ātrāk un vienkāršāk.
Bulshits vai nē, bet TA censoņiem ir jāapskatās vai dzinējs ir nostiprināts kā nākas... manā gadījumā dzinēja spilveni bija patvaļīgi pieskrūvēti ar apšaubāmām skrūvēm pie `balkas`...

V8 izpūtēja izgatavošana

15. Jūnijs 2009, 22:40

15 June 2009 23:31:00 baigais rakstīja:
15 June 2009 23:26:47 superunknown_ rakstīja:

Reku tas motors !
Šitais izņemot sarkanus vārstu vākus pagaidām nenozīmē....
Klau - varbūt var pie Tevis pieteikties uz ekskursiju? Domāju, ka arī MBex300 kā c123 īpašnieks gribēs uzmest aci! :)

Tur bildē nav salikts viss.
Protams ka var piebraukt, bet pagaidām stāv pie čoma laukos, drīz pārdzīšu uz saviem laukiem, šodien nebija laika aizdzīt.
Tēma slēgta