Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

w124 tuning

14. Augusts 2008, 14:53

[user]60748|Ruffneck|[/user]vid nichego takoj, zazori u far ja sam parilsja dolgo tak 4to on bitij konkretno esli virovnatj ne smog ti

Кто битый конкретно?? Он вообще не бытый.
С переди там зазоры есть потому, что не кто его вообще еще не выравнивал как капот посталвили. это большую щель на фото дает то, что у фары зеркальная поверхность а сверху идет черная резинка от капота. она отражаеться от поверхности и выглядит как будто капот открыт - тоесть она удваеваться в размере!
там все зазоры надо ровнять. я снимал передние крылья чтоб заделать мерсовскую болезнь ( когда крылья спереди гниют) чтоб она зимой гнить не начала. их еще не ровнял.
У правой передней двери до конца листва не вставлена - все лень вставить. я просто вначале поставил а только потом заметил что не до конца - а уже присабачил на силикон. ну и крышка богажника почему то имеет такойю щель - хотя я смотрю что она у многих есть - те кто ставит богажник от ешки на 124. Можно сделать меньше то тогда закрываеться хреново. Ну и САМЫЙ БОЛЬШОЙ КОСЯК - какойто болван до меня, покрасил задние крылья в другой оттенок - ужас как заметно! :cry:
все косяки буду исправлять в следующий отпуск. а этого хватило тольок на это!

w124 tuning

14. Augusts 2008, 19:30

Pa gabalu izsktās OK, dzīvē redzēju un arī gāju skatīties, vai nav AMG. Bet 2 faktiem neticu:
1) Nesists
2) Taisīts Maskavā.

Agrā pavasarī pusgatavu redzēju Rīgā pie Valdemāra ielas Rimi, bilde kaut kur bija, numurs tas pats... Kā tad Maskavā, ja uzlikas liek tepat un špahtelē tepat? Toreiz uzķēros uz priekšējā bufera, gāju pētīt, vai arkas parastas / E500, bet bija skaidrs, ka paštaisītas. Toreiz priekšējais buferis gan tāds apdauzīts, varbūt nepabeigts izskatījās. Domāju, ka šoferis mani redzēja ar C36 AMG, jo ilgi skatījās, pirms aizbrauca. Stāvējām gandrīz blakus.

w124 tuning

14. Augusts 2008, 20:32

xotel bi ja posmotretj kak vi tam mezdu farami ladonj prosunite :D :D :D
p.s. Hi D. !

w124 tuning

15. Augusts 2008, 08:16

[user]379|Mizx|[/user]Pa gabalu izsktās OK, dzīvē redzēju un arī gāju skatīties, vai nav AMG. Bet 2 faktiem neticu:
1) Nesists
2) Taisīts Maskavā.

Agrā pavasarī pusgatavu redzēju Rīgā pie Valdemāra ielas Rimi, bilde kaut kur bija, numurs tas pats... Kā tad Maskavā, ja uzlikas liek tepat un špahtelē tepat? Toreiz uzķēros uz priekšējā bufera, gāju pētīt, vai arkas parastas / E500, bet bija skaidrs, ka paštaisītas. Toreiz priekšējais buferis gan tāds apdauzīts, varbūt nepabeigts izskatījās. Domāju, ka šoferis mani redzēja ar C36 AMG, jo ilgi skatījās, pirms aizbrauca. Stāvējām gandrīz blakus.

Собирался он в Латвии. У меня в гораже, на коленке и красился и устанавливался и т.д. А вот пластик делали в Москве.

w124 tuning

15. Augusts 2008, 08:18

[user]263514|bite747|[/user]xotel bi ja posmotretj kak vi tam mezdu farami ladonj prosunite :D :D :D
p.s. Hi D. !

Привет! А.

w124 tuning

15. Augusts 2008, 08:42

Foķēts pie Jelgavas K-Rauta :D

w124 tuning

15. Augusts 2008, 09:14

pēc tāda arī izskatās - 4udo

w124 tuning

24. Augusts 2008, 16:00

http://www.draugiem.lv/friend/?37788 pakataas sho ! kam taa ir ???

w124 tuning

24. Augusts 2008, 17:00

njāā aparāts jau labs, bet vai nu es esmu akls, vai arī tur nav neviena w124

w124 tuning

24. Augusts 2008, 19:23

[user]203592|the_jok3rz|[/user]njāā aparāts jau labs, bet vai nu es esmu akls, vai arī tur nav neviena w124

Где нет w124?
Tēma slēgta