Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Iespējas jaudas palielināšanai C280 / W202

13. Jūnijs 2010, 15:23

Papildus šim pasākuma iesaku - iesākumam izkratīt kovrikus, izņemt pakaļējos beņķus un zapasku, un piepildīt riepas ar hēliju, tādējādi tiks panākts zemi lidojoša bumbvedēja efekts. Tad vēl aizlīmēt caurumus ar dažādām stilīgām nakļenēm, lai novērstu nevajadzīgu turbolenci atsevišķās virsbūves detaļās, tādējādi tiks uzlabota aerodinamika.

14. Jūnijs 2010, 21:59

12 June 2010 18:09:19 Emik rakstīja:
nagla bet esi reals ja lietaina laika nesisies uz 100 pari nesanak tev ta ka iesucas parak daudz mitruma un PI** noslaps tev viss un paliksi uz cela lietu!:doh: bet domaju japiestrada pie edejas drusku!:super: gribu uzmeisterot tipa ka sporta vagiem sistemu vai ari to pa6u ilikt porta sistemu!

udens nelielas devas ( udens terapija ) dzineju tik tira un ir vairak labums neka launums,mani uztrauc vai slapjais -mitrais filtrs neradis pretestibu lielaku iesucot gaisu? :D

14. Jūnijs 2010, 22:02

13 June 2010 16:23:13 Papis rakstīja:
Papildus šim pasākuma iesaku - iesākumam izkratīt kovrikus, izņemt pakaļējos beņķus un zapasku, un piepildīt riepas ar hēliju, tādējādi tiks panākts zemi lidojoša bumbvedēja efekts. Tad vēl aizlīmēt caurumus ar dažādām stilīgām nakļenēm, lai novērstu nevajadzīgu turbolenci atsevišķās virsbūves detaļās, tādējādi tiks uzlabota aerodinamika.

:super:

14. Jūnijs 2010, 22:04

ome ej labak uzadi labak pari zeches! tas tev labak sanak! :super:

14. Jūnijs 2010, 22:08

Piedodiet, bet lasu un brīnos....par ko tik cilvēkiem nenākas domāt ikdienā :D
Kvarcistacināraispipeļizatora efekts, tas vnk super, kaut kas jautrs no plasha izskanējis :D
Pabraukāju bez bamperiem, pilnībā tukšu bagāžnieku, bez zapaskas,apšivkām utt, bez moldingiem un ļistvas, bez kapota un kreisā spārna....šauj mani nost, bet tiešām radās sajūta, ka cēliens labāks :shura:

Nagla, kādā sakarā kaut kāds uzbrauciens Omei? :doh:

14. Jūnijs 2010, 23:54

14 June 2010 23:08:18 AS rakstīja:
Kvarcistacināraispipeļizatora efekts, tas vnk super, kaut kas jautrs no plasha izskanējis :D
Pabraukāju bez bamperiem, pilnībā tukšu bagāžnieku, bez zapaskas,apšivkām utt, bez moldingiem un ļistvas, bez kapota un kreisā spārna....šauj mani nost, bet tiešām radās sajūta, ka cēliens labāks :shura:

Par tik, saliidzinoshi nelielu, svara samazinaajumu hvz, bet ir pabraukts ar E36 328, kuram ir tikai kuzovs, motors, durvis un stikli (bez salona, spaarniem, vaakiem utt..), tad tieshaam likaas, ka tas auto lido :D

15. Jūnijs 2010, 00:23

varbut vienkarshi nepatik man slimi cilveki! vienkarshi bail iedomaties kas sezh aiz ta profila! tas ir vienkarshi pizdec!

15. Jūnijs 2010, 08:50

15 June 2010 01:23:28 nagla rakstīja:

varbut vienkarshi nepatik man slimi cilveki! vienkarshi bail iedomaties kas sezh aiz ta profila! tas ir vienkarshi pizdec!

Tiešām grūuutiii...man gan viegli iztēloties pat tālu nav jāmeklē,žigas tik vairs LV nevar dabut pa lēto vot pārmetušies tjūnētāji drīz būs merši šitādi: Attēls

20. Jūlijs 2011, 01:59

Man ir Ml 270 un es palielināju jaudu tikai ar programmas nomaiņu uz 15% un šinī brīdī X5 liekas tīrais nieks.Ja gribās niknāk tad gan vajag sprauslas,turbīnu un coller.Ja ir interese zvaniet 29128444
Tēma slēgta