Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
12. Septembris 2008, 22:35
[user]379|Mizx|[/user]Ar 57 EUR nebija žēl riskēt. (Otrā eBay veiksme 3 mēnešu laikā) Neesmu pārliecināts, ka gribēšu likt uz sava, bet kāpēc lai neuzliktu pārdodamajam.
mēgini. ieliec bildi obligāti
13. Septembris 2008, 23:06
Man tagad ir dilemma... Biju noskatījis AMG stūri salona krāsā, bet tā pagāja gar degunu. Tagad man piedāvā pilnīgi jaunu melnu, cena būtu pie 300$, daudz. Nesaprotu, vai vajag, vai nevajag. Padārgi...

Būtu salona krāsā, būtu cita runa, bet tagad nezinu...
13. Septembris 2008, 23:13
Nevajag tev nekaadas sporta stuures!!! tas nekas, ka AMG, bet orgjinaalaa paljubomu labaakaa
13. Septembris 2008, 23:15
[user]214137|RTXs|[/user]Nevajag tev nekaadas sporta stuures!!! tas nekas, ka AMG, bet orgjinaalaa paljubomu labaakaa
Nu es Tev saku nevelc tās divas strīpas pāri mašīnai, oriģināls krāsojums tāpat labāks!
13. Septembris 2008, 23:16
Ja mēs pavisam piekasīgi, tad jau šobrīd man ir gadam neatbilstoša stūre, jo tā patīk labāk. Vajadzēja būt tādai kā arī W123 līdz 1979. gadam, bet man citāda, ar hroma dekoriem. Tādas bija tikai īsu brīdi 70-to sākumā. Oriģinālo suns apgrauza. Žēl, bija perfekta, bet labums arī -- pērkot 1000 EUR nost no auto cenas.
13. Septembris 2008, 23:20
personīgi man oriģinālas mb autobusu stūres arī nepatīk (kaut izskatās labāk). ar oriģinālo stūri, ejot līkumā plakaniski.. tā iztaisnošanās momentā ar inerci neatgriežās atpakaļ. Tādejādi var aizbraukt pienu dzert. Tas viss pie standarta garā stūres reduktora.
18. Septembris 2008, 20:26
??? vai ir viegokļi par šādu stūri salona krāsā t.i. gaišu?
18. Septembris 2008, 20:28
Gaiša stūre gaišajā salonā varētu būt labi, normāls oldskūls, viss vienā stilā