Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 46 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5
Autors Ziņojums
 Tēma: to Sergej (190 tuning)
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 17:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...Saaksim ar to ka taa ir Sergeja sirds lieta ....es domaaju ka uz doto mirkli vina jau vareetu tuvoties peec izcenojuma SLK...tacu viena lieta ir aiziet uz veici ,bet otra ir pasam salikt!!!!...no originaala ka ruupniicaa vinam tur maz kas palicis ...taa kaa tie 260 vinam ir bez probleemaam ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 17:45 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]...Saaksim ar to ka taa ir Sergeja sirds lieta ....es domaaju ka uz doto mirkli vina jau vareetu tuvoties peec izcenojuma SLK...tacu viena lieta ir aiziet uz veici ,bet otra ir pasam salikt!!!!...no originaala ka ruupniicaa vinam tur maz kas palicis ...taa kaa tie 260 vinam ir bez probleemaam ;)

Superiigi kad auto esi salicis pats... :)
Bet vai pie mums tas ir tik reaali... Man tik viens cilveeks paziistams pie kura var prasiit padomu, ja mersis no manis ir atteicies...
Es negribu nodiii... muusu mehaanikjus... Bet tieshaam... Profu mums ir ljooti maz... :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 17:47 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]kādi tad 2,3 16 ir maksimālie apgriezieni? pie 260km/h jābūt 8100 RPM

Kas ir 8100?
8)
F1 maksimaalais 19000rpm... :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 17:51 
Lietotāja avatārs
īsenībā viņu ir vairak,nekātu spēj iedomaties.Tikai nedomā,ka visi atplestām rokā skries pie katra klāt un piedāvās veikt neprātīgus projektus ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2006, 20:48 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]īsenībā viņu ir vairak,nekātu spēj iedomaties.Tikai nedomā,ka visi atplestām rokā skries pie katra klāt un piedāvās veikt neprātīgus projektus ;)

Zin jebkursh runaa gudri, ja vinjam par to maksaa! :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Augusts 2007, 23:24 
Lietotāja avatārs
Rebjata, agde mozhna kupit` zadnije tjomnije ili belije fari na 190? :?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 46 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012