Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

MB Tuning, atjaunošana, auto akustika

27. Oktobris 2006, 15:23

[user]379|Mizx|[/user]
[user]398|Renoir|[/user]Cik maksātu apvilkt W124 stūri, tikai roku daļu, ne vidu???
un salabot, lai negriežas riņķī ap asi rata augšpusē?

Ap asi griešanos salabot nevar -- jāmeklē cita...

Negribu airbagu zaudēt... citādāk jau būtu uzlicis AMG koka stūri ar elektrisko regulēšanu. Bija te man vienreiz tāda piedāvājumā.

27. Oktobris 2006, 15:24

[user]108790|Zloj|[/user]если только руль, не полность то не советую, получается очень не красиво и не удобно

cik esmu redzējis oriģinālās MB stūres ar ādu, piem. W140, tad tur tikai apkārtējā daļa ir ar ādu, pārsvarā pat tā uzreiz redzēt nemaz nevar, ka ir apvilkta. Vai tā neviens uztaisīt nemāk??

27. Oktobris 2006, 15:27

Renoir -- vai tad citu ar airbag nevar dabūt?... Jābūt!

27. Oktobris 2006, 15:31

[quotepiem. W140, tad tur tikai apkārtējā daļa ir ar ādu, pārsvarā pat tā uzreiz redzēt nemaz nevar, ka ir apvilkta. Vai tā neviens uztaisīt nemāk??[/quote]
man tas ari interese :!

27. Oktobris 2006, 15:31

[user]398|Renoir|[/user]
[user]108790|Zloj|[/user]если только руль, не полность то не советую, получается очень не красиво и не удобно

cik esmu redzējis oriģinālās MB stūres ar ādu, piem. W140, tad tur tikai apkārtējā daļa ir ar ādu, pārsvarā pat tā uzreiz redzēt nemaz nevar, ka ir apvilkta. Vai tā neviens uztaisīt nemāk??

ну может кто то и может, но в данной канторе мне сделали отвратительно, если получиться позже выложу фотки.

27. Oktobris 2006, 15:35

вообщем в оригинале кожаный руль обтянут весь, кроме места для подушки, в моем случае мне перешили только само колесо где руками держишся, а нижнею часть не сделали, следовательно когда смотриш с боку видеш где у тебя заканчиваеться кожа, и еще когда едишь и руки дуржишь по бокам, то касаешся как раз еэтого перехода, не очень приятно, так как там идет переход и нитки с петлями :(

27. Oktobris 2006, 15:38

[user]379|Mizx|[/user]Renoir -- vai tad citu ar airbag nevar dabūt?... Jābūt!

vecajiem 124 tas ir retums. Cik esmu redzējis labas stūres, piem. SZ vecajam 124 un Eximeram, tiem airbaga nav...

tās mazāk nobrauktās mašīnas parasti ir tās plikākās... laikam reti kurš tādas plikas grib pirkt, tāpēc ir arī ir maz nobrauktas.

piedāvāja no jaunākiem gadiem, bet tās izskatās citādāk un ar tiem bagiem nedeva garantiju, ka strādās klāt pie manas vecās sistēmas...
negribu arī čakarēt to gadu izskatu...

27. Oktobris 2006, 15:39

[user]194739|Leather|[/user]cik cilvēku, tik viedokļu, protams :) bet nu tā nav mūsu politika atstāt klientus neapmierinātus :whistle:

вообщем если Вы тут появились, хотелось бы чтоб как то решили свои недочеты!!! простым и мирным петем, а то как то не хорошо получаеться говорите одно, а на деле получается совсем другое!

И еще один существенный момент, в оригинале у 124 у коженого салона по бакам иден кантик из какого то материала, так у Вас в канторе вообще такое не делают, почему?

27. Oktobris 2006, 16:40

...kstati...a kozhu oni izpolzujut nastojashujumashinnuju ili mebelnuju?

27. Oktobris 2006, 16:57

un cik tas vis maksa ?? piemeram C123 nokrasot melnu , un parshut melnu adas salonu ?
Tēma slēgta