Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 23:08

:D ...KUPSI...man pleevi ko paarliimeeja raada tagad 29...ar kaut ko%...+katrai masiinai tie stikli no ruupniicas ir ietoneeti dazaadi+veel jaanem veera ka stikls var buut saskraapeets ( kaa man)...uzliimee 25 %...to veel nevar atskirt no 30%,bet ja bija 50%un vairaak% un tagad ir 30% ...izkataas slikti...varbuut tiesaam veel jaapierod?? ;)

TONIROVKA i PLENKA

02. Jūnijs 2005, 11:06

[user]6695|RIPS|[/user]:D ...KUPSI...man pleevi ko paarliimeeja raada tagad 29...ar kaut ko%...+katrai masiinai tie stikli no ruupniicas ir ietoneeti dazaadi+veel jaanem veera ka stikls var buut saskraapeets ( kaa man)...uzliimee 25 %...to veel nevar atskirt no 30%,bet ja bija 50%un vairaak% un tagad ir 30% ...izkataas slikti...varbuut tiesaam veel jaapierod?? ;)

Nu tev protms liksies ka pamaz jo iepriekš tev bij tumšāki, bet ja skatās ka man iepriekš nebij vispār toneti tad man liksies ka normāli! :evil: :D

TONIROVKA i PLENKA

02. Jūnijs 2005, 11:11

Nekas tev tur neliksies, ja ir normali tad ir normali, ja nav tad nav un miers 8) :lol:

TONIROVKA i PLENKA

02. Jūnijs 2005, 11:33

[user]14923|mb300sl|[/user]Nekas tev tur neliksies, ja ir normali tad ir normali, ja nav tad nav un miers 8) :lol:

tev jau labāk zināt! :D

TONIROVKA i PLENKA

02. Jūnijs 2005, 11:46

jāņem mašīna, kas mēra gaismas caurlaidību. kāda ir TA darbiniekiem.
ir jānomēra ar dažādām plēvēm uz stikla. tikai empiriski.
un jālīmē.
Man liekas, ka ir jālīme. tas nemaksa dārgi bet pārveido mašīnu (gaumīgi jābūt).

TONIROVKA i PLENKA

02. Jūnijs 2005, 12:02

[user]374|Eximer|[/user]jāņem mašīna, kas mēra gaismas caurlaidību. kāda ir TA darbiniekiem.
ir jānomēra ar dažādām plēvēm uz stikla. tikai empiriski.
un jālīmē.
Man liekas, ka ir jālīme. tas nemaksa dārgi bet pārveido mašīnu (gaumīgi jābūt).

Tieši tā! ;) :P

TONIROVKA i PLENKA

02. Jūnijs 2005, 12:07

[user]630|Holokous|[/user]
[user]14923|mb300sl|[/user]Nekas tev tur neliksies, ja ir normali tad ir normali, ja nav tad nav un miers 8) :lol:

tev jau labāk zināt! :D

Nu bet protams, ka gan savadak, ko nu es jums te stastishu :)

TONIROVKA i PLENKA

19. Jūlijs 2005, 15:24

1. Netonētam stiklam jau pašam par sevi gaismas caurlaidība ir ap 80 %, tā kā jebkura plēve būs jau par tumšu.
2. Par UV starojumu - pilnīgas muļķības un reklāmas triks - parasts stikls (izņemot kvarca stiklu) nelaiž cauri UV starojumu.

TONIROVKA i PLENKA

19. Jūlijs 2005, 16:18

Hm kads nezin cik varetu maksaat notonet stiklus nu unversalim logus, tos kurus var aizmugure+saani 8)

TONIROVKA i PLENKA

19. Jūlijs 2005, 18:50

kadi 60 ls!!
Tēma slēgta