Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
10. Februāris 2005, 18:41
Domāju, ka faktiski tikai manis norādītajā adresē... BenzWorld forumā bija diskusija, ka šīs tūninga detaļas vairs reti kurš piedāvā un konkrētie palikuši gandrīz vai vienīgie, kas par (pārāk) lielu naudu piedāvā kvalitatīvu preci... Alternatīva -- meklēt eBay lietotu, jo šīs mantas ir bieži redzētas bildēs, tiesa, ne no Latvijas...
10. Februāris 2005, 18:52
Žēl, baigi gribās tādu! Veikalos esmu redzējis, bet tikai priekš W202 utt. un visi domāti automātiem... :cry:
10. Februāris 2005, 18:53
[user]26014|Roma|[/user]Žēl, baigi gribās tādu! Veikalos esmu redzējis, bet tikai priekš W202 utt. un visi domāti automātiem... :cry:
Man jau šķiet, ka automātiem tādi no dzimšanas, vismaz ļoti daudziem... Bet tas drīzāk jāprasa kādam W202 automāta lietotājam...
10. Februāris 2005, 18:54
Varbūt kāds man varēs palīdzēt?! Kur internetā var dabūt kvalitatīvu bildi, kurā ir baltie apļi uz spidometra (W201). Vai nu spidometru ar tādiem, vienkārši lai būt laba kvalitāte!!! Ir ideja pa lētāku naudu tādus pasūtīt!!!
.gif)
Tikai vajag labu bildi!!!
10. Februāris 2005, 18:55
[user]379|Mizx|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Žēl, baigi gribās tādu! Veikalos esmu redzējis, bet tikai priekš W202 utt. un visi domāti automātiem... :cry:
Man jau šķiet, ka automātiem tādi no dzimšanas, vismaz ļoti daudziem... Bet tas drīzāk jāprasa kādam W202 automāta lietotājam...
Nu tas jā, bet man vajag W201... Bet man liekas ka viņi vispār ir baigi līdzīgi, tā kā varbūt ka arī no W202 man derēs...
10. Februāris 2005, 19:14
Principā varu ieteikt vēl vienu variantu, ko vari mēģināt nu, ne gluži ap ātrumpārslēgu, bet šur tur`izmantot -- ir hroma imitācijas līmplēves, atliek izgriezt un ielīmēt, kur ko vēlies. Protams, tur, kur uzreiz varēs redzēt, ka tās ir līmplēves, tās izskatīsies atbaidoši, bet var piedomāt, tā vienam sliekšņos oriģināli nāca tādas spīdīgas lentītes, kas bija pagalam nobružātas un daļēji izplēstas -- vietā ielīmējot šo, neviens pat nenojaušs, ka tā ir tikai līmplēve... varbūt tos apļus vari šādi uztaisīt. Jāatceras, ka šī plēve derēs pilnīgi gludām virsmām, jebkurš grumbulis, smilšu graudiņš zem tās būs ļoti labi redzams un uzreiz būs skaidrs, ka tas nav hroms.
P.S. Kāds nav dzirdējis par 3D apdrukām??? Tajā pašā adresē viens bija noskatījis zebrano spidometru, bet cenas dēļ tādu uztaisījis 3D izdrukā un ielīmējis vecajā... Bildēs jau nu izskatās perfekti un neredz nekādu atšķirību no pārējās salona koka apdares -- lakots koks ar visām šķiedrām u.t.t.
10. Februāris 2005, 19:18
Nu jā, skaidrs, paldies! Kā saka: Budem dumatj...
.gif)
Paklau, a kur var dabūt tās visādas bildes ar spidometru apļiem?
10. Februāris 2005, 19:22
[user]26014|Roma|[/user]Nu jā, skaidrs, paldies! Kā saka: Budem dumatj...
.gif)
Paklau, a kur var dabūt tās visādas bildes ar spidometru apļiem?
Spidometru bildes... svešos forumos... un tos labākos elementāro pārbūvju t.i. aplīmēšanas variantus to izgudrotāji tirgo par $, tā kā sagatavi e-pastā diez vai jebkam dabūsi, ja vien tas nav kas pavisam vienkāršs...
10. Februāris 2005, 19:26
A man vajag vismaz spidometra bildi, kurā ir uzlīmēti tie apļi...
.gif)
Galvenais lai būtu kur parādīt kas un kā jātaisa!!!
10. Februāris 2005, 19:37
[user]26014|Roma|[/user]A man vajag vismaz spidometra bildi, kurā ir uzlīmēti tie apļi...
.gif)
Galvenais lai būtu kur parādīt kas un kā jātaisa!!!
.gif)
Nu, par apļiem bija Tava ideja... uzreiz pat nevaru iedomāties, kā tie Tev bija domāti... un vai ir reāli uzlīmējami... Apsēdies, papēti spidometru, kur un kā tas izskatītos labi, kur slikti un "pēc uzlīmes", nomēri un izgriez... Esmu redzējis visādas uzlīmes, bet vairāk par pamācību, kā izjaukt spidometru, gan neesmu sastapis, nu, OK, neesmu arī ļoti meklējis -- varbūt ir. Tas tomēr ir katra noslēpums, negribas jau, lai pēc tam visādi i-netā tādus pašus sataisa...