Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 11:56

Tie "hromētie" ir fotošops viena iemesla dēļ -- pārāk liela iespējamība kādu apžilbināt saulainā dienā. tas ir tas pats, kas ar logos iespraustiem CD -- tos tak ir aizlieguši...

Bet... Skatoties uz tiem diskiem... man personīgi nepatīk diski, kas ir pārāk lieli konkrētajām riepām, t.i. to maliņa "karājas gaisā". Šausmīgi nepatīk. Lai gan zinu, ka vāciešiem tāds stils nācis modē, īpaši jau uz BMW. Nez, laikam mums arī tādu stilu "pielipinās"... Ko jūs par tādiem domājat? Patīk / nepatīk? Maz cerību, ka savam auto tādus kādreiz uzliktu... izskatās pēc vilciena...

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 12:03

Nu nez, taadi diski liekas jau kaadus gadus 10-15 apgrozaas. Ar to es gribeeju teikt, ka taa mode jau labu laiku existee. Vispaar man jau arii taada veida diski+riepas nepatiik, kautkaa nedaudz kropliigi izskataas. Vismaz mans buut ta domaat.

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 12:07

Man arii taadi galiigi nepatiik 8)

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 12:33

hromētajam TA - kirdik! bet tā smuki aparāti! :whistle:

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 13:42

Tātad kungi tie hromētie ir īstas mašīnas un tiešam viņas bija šādas kā izskatās :D
Tikai viena nianse viņas bija aplīmētas ar spīdīgo līmplēvi priekš Mercedes 2004.g kalendāra foto sesijas un pēc šis foto sesijas viņām šo plēvi noplēsa un šis mašīnas palika atkal tajās krāsās kādas tiek normāli piedāvātas!!
Pats vienu no šim mašīnām redzēju ja nezinātu ka tā ir līmplēve domātu ka krāsa.

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 13:47

Starp citu, taa peedeejaa bilde ar SL bija Mipsiitim avataraa vienubriid.

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 13:53

[user]5591|kabuki|Hrometie merči[/user]Tātad kungi tie hromētie ir īstas mašīnas un tiešam viņas bija šādas kā izskatās :D
Tikai viena nianse viņas bija aplīmētas ar spīdīgo līmplēvi priekš Mercedes 2004.g kalendāra foto sesijas un pēc šis foto sesijas viņām šo plēvi noplēsa un šis mašīnas palika atkal tajās krāsās kādas tiek normāli piedāvātas!!
Pats vienu no šim mašīnām redzēju ja nezinātu ka tā ir līmplēve domātu ka krāsa.

Tad nu mums katram te sava informācija... "kalendāru" redzēju un daļa bilžu ir mākslinieku zīmētas nākotnes vīzijas, kaut skatoties pēc fona -- nereālas ēkas. Piedevām, daļa bija tapušas jau 2002. gadā... pašam datorā stāvēja... -- līdz 2004. dažam labam jau vajadzēja būt ar citām dizaina niansēm... Ir cita lieta -- dažam labam arābu šeiham gan esot pa kādam šādam pēc pasūtījuma hromētam mersim, bet, ko lai dara, ka šis tur tuksnesī vienīgais un nav ko apžilbināt + pats nosaka likumus... Tik grūti braukt, ja motora pārsegs žilbina... Bet, ja reiz par šeihiem... Savulaik, kad radiņi ņēmās ar Standox autokrāsām, redzēju paraugus krāsai, kurā mirdzumam samalti dimanti... varat iedomāties, cik tāda maksā. Ar to nokrāsota MB bilde gan likās tāda parasta, bet efekts labs. Tik nezinu, vai dimantu, kaut sū**** izniekošana auto krāsošanai atmaksājas, bet, ja nav kur naudiņu likt un traki gribas ko ļoti eksotisku un unikālu...

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 14:16

Par to ka mašīnas bija aplīmētas zinu simtu punktu!!
To man pastāstija Študgartē-rūpnīcā!!

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 14:30

kad ta sabiji? un Štuttgartē?man bija šovasar piedāvājums Siedelfingenē pastrādāt, diemžēl neizdevās.....

Тюнинг 126

26. Jūlijs 2004, 14:53

Nu, var jau buut ka saliimeets un apliimeets ar viskautko, bet pie datora tur tajaas bildees arii peec pilnas programmas piestraadaats.
Tēma slēgta