Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 85 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w202 C230 KOMPRESSOR TUNING
AtbildeAtbilde saņemta: 31. Maijs 2009, 19:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Konkrētais kompresors te tiešām neko reālu nevar vēl panākt, tas tāds švaks un nejēdzīgs. Tie kompresori, ko AMG izmanto, ir pilnīgi citi un ražotājs pilnīgi cits. Kompresori pēc būtības manā skatījumā ir visai tāda nejēdzīga lieta, kam tādu pašu rezultātu var panākt ar lielāka tilpoma motoru, bet nemainot degvielas patēriņu. Attiecīgi kompresoru motori ir mērķēti tiem tirgiem, kas grib tēlot "zaļus" auto, bet grib arī jaudu. Pārējiem labāk nopirkt ko citu un uzlikt vienu turbīnu lieliem apgriezieniem, vai arī divas...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 01:02 
Lietotāja avatārs
Man nevajag rakjeti, ar doto motoru PIE 300 zs un ar kompressoru NOTEIKTI ir iespejams dabut, newajag man nekadas turbinas...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 07:51 
Lietotāja avatārs
Nolasi kļūdas - to tavam auto var izdarīt arī ar diodi.
Tev vispirms jāsaprot kas kompim nepatīk, un tad jau zināsi ko un kā labot.
Domāju ka kompim nepatīk ieplūdes spiediens. kurš pēc modifikācijas ir par lielu, jo oriģinālā by-pass sistēma netiek galā ar palielināto gaisa daudzumu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 07:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
01 June 2009 02:02:33 DegliS rakstīja:
Man nevajag rakjeti, ar doto motoru PIE 300 zs un ar kompressoru NOTEIKTI ir iespejams dabut, newajag man nekadas turbinas...
Es teiktu, ka 250 zs ir iespējamais maksimums un tad arī izmetot laukā 1/2 no oriģinālā t.sk. esošo kompresoru. Salīdzinājumam — AMG no gandrīz uz pusi lielāka motora ar pilnīgi citu kompresoru dabū tikai 350zs. Bet — veiksmi darbā! Lai izdodas!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 09:23 
Lietotāja avatārs
ar kompresora kitu garanteets ir plus 40 zs, kuru meeera uz stenda pirms produktu tirgo, tas jau Ir ~233, lielaks kuuleris, programmeets bloks, vileta galva :) tur jau ir tie 250... :) nu nav ko skaitit, ceru ka viss izdosies

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 09:50 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Janvāris 2006, 21:05
Atbildes: 1509
Atrašanās vietas: Riga, Gulbene, Aluksne, Balvi, Madona
Mašīna: Mitsubishi L200
гемарой какой то...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 09:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Citēt:
01 June 2009 10:23:39 DegliS rakstīja:
ar kompresora kitu garanteets ir plus 40 zs, kuru meeera uz stenda pirms produktu tirgo, tas jau Ir ~233, lielaks kuuleris, programmeets bloks, vileta galva :) tur jau ir tie 250... :) nu nav ko skaitit, ceru ka viss izdosies

Par kompresora kitu muļķības. Es reāli pats pārliecinājos. Mēriju uz stenda pirms uzlikšanas, čipošanas un pēc. Tu ne tuvu ar to 40 nedabūsi. MaX 20 zs.
Bet motors cels daudz labāk uz maziem apgriezieniem.

Pēdējo reizi laboja Artūrs - 01. Jūnijs 2009, 09:57, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 12:00 
Lietotāja avatārs
Gemarojs tu pats esi. Nav ko satraukties, ne jau Jus naudu ieliekat.. :) Es domaju, ka Noteikti ir 40 un vel kaa, 330 CI e46 (230ps) atstaju duumos ar nenoreguletu neko :) visu pabeigshu ieplanoto un nomeershu noteikti rezultaatus iemetiisu te, Tew vnk kkas motoram mosh nav!!

Pēdējo reizi laboja Viesis - 01. Jūnijs 2009, 12:05, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 12:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Citēt:
01 June 2009 13:00:40 DegliS rakstīja:
Gemarojs tu pats esi. Nav ko satraukties, ne jau Jus naudu ieliekat.. :) Es domaju, ka Noteikti ir 40 un vel kaa, 330 CI e46 (230ps) atstaju duumos ar nenoreguletu neko :) visu pabeigshu ieplanoto un nomeershu noteikti rezultaatus iemetiisu te, Tew vnk kkas motoram mosh nav!!

es jau nu Tava vieta shim motoram viennozimigi liktu turbo, jo viss jau ir gatavs. paugstinatas cietibas indeksa virzulji. virzulju dzeseshanas sprauslas. citi klanji utt. vienkarshi shis celsh ir pareizakais un maximali efektivakais, lai atsistu piesaistitas investicijas!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2009, 12:18 
Lietotāja avatārs
Vnk negribas nenormalako pikji gruuzt...Tagad pietiktu ar chipu, a tad Vajag MS, jo ar Turbo diezvai shis kompis vai chips bus iespejams saregulet un ta talak...tagad es varu iekljauties normala cipara ~300 eur un dabut ara teiksim kaut tos ~250 zs, pietiek....Varbut jaau man tam dzinejam kkas darits Vacija,ka tik labi iet,uz motora kkads amg bljembas ir,ka citi saka ka newar ta but.. To mashinu jau varbut kadreiz ari vajag pardot, neko jau newar zinat... tapec taa!!! Cik sarezhgjita ir ta Turbo instalacija kompresora vieta? Varbut izdodas parliecinat...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 85 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012