Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 08:14

a fotka jestj (profilj)? iteressno kak smotritsa 30% na perednih i 70% na zadnih.

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 16:34

[user]669|Doctor|[/user]Я две недели назад, в Дартсе, менял пленку на передних стеклах.
За два передних стекла (пленка+работа) с меня взяли всего 20 LS. Уверен -что с ними можно договорится о цене 50-60 LS за всю машину, класса w124.

Сильно стремно смотрится?

З.Ы.
Не могу решить, что делать: либо поменять на 30%, либо пройти ТО, наклеить нормальную пленку и платить пару раз в год штраф по 10 лс...

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 16:52

...ja za platit!! ...luce masina krasivaja ..a dengi zarabotat mozno!!esli ne invalid!! :lol:

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 18:47

[user]374|Eximer|[/user]a fotka jestj (profilj)? iteressno kak smotritsa 30% na perednih i 70% na zadnih.

Фото нет. Днем заметно что передние светлее задних, смотрится не то чтобы очень хорошо, но всё же лучше чем совсем без. Вечером когда начинает смеркаться, или в облачную погоду, разница почти не заметна. Если бы я сегодня тонировал с нуля, то либо всю машину 30%, либо передние 30, задние 50.

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 18:56

Мне тоже кажется, что вся машина под 30% будет нормально.

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 20:12

..vot u menja tak zdelano 30% pered...50%zad...ocen horosoj plonkoj...cut zerkalnaja ...vigledit govno!!kagtado bilo 50/70 vot bila krasivo a seicas ...govno!!

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 21:49

[user]3391|4matic|Вопрос к тем, кто поменял пленку[/user]
[user]669|Doctor|[/user]Я две недели назад, в Дартсе, менял пленку на передних стеклах.
За два передних стекла (пленка+работа) с меня взяли всего 20 LS. Уверен -что с ними можно договорится о цене 50-60 LS за всю машину, класса w124.

Сильно стремно смотрится?

З.Ы.
Не могу решить, что делать: либо поменять на 30%, либо пройти ТО, наклеить нормальную пленку и платить пару раз в год штраф по 10 лс...

Kad līmēju savējam, tad teicu, lai līmē tādu %, lai atbilstu prasībām, kas vēl tikai dažiem bija zināmas (pirms 2 gadiem). Tā arī izdarīja - uzlīmēja man 30 % tonējošo plēvi, taču pēc tam pateica, ka tik un tā priekš TA nederēs, jo mašīnai no rūpnīcas jau tonēts stikls (10-20%) līdz ar to kopējāis tonējums sanāk 40-50%. Vēl pagājušo sestdien biju atkal iebraucis tur, kur līmēju un džeks pateica - šobrīd nav tādas tonējošās plēves, kas atbilstu TA prasībām...

Bet atbildot uz jautājumu - kā ir ar 30% tonējumu visai mašīnai - no sākuma likās, ka pa gaišu, taču pēc tam - ļoti smuki...

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 22:05

Es ar sāku apsvērt domu visu notonēt ar 30% skatam vajadzētu uzlaboties! Bet man jau ir no rūpnīcas ietonēti tad man jāliek 20%. :whistle:

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 22:07

[user]630|Holokous|[/user]Es ar sāku apsvērt domu visu notonēt ar 30% skatam vajadzētu uzlaboties! Bet man jau ir no rūpnīcas ietonēti tad man jāliek 20%. :whistle:

Atkārtošos - Autonamā man atbildēja, ka nav šobrīd tādas tonējošās plēves, kas derētu priekš TA...
Ja kādam tomēr ir tādas plēves, tad dodiet ziņu :)

TONIROVKA i PLENKA

01. Jūnijs 2005, 22:08

[user]580|MBcoupe|[/user]
[user]630|Holokous|[/user]Es ar sāku apsvērt domu visu notonēt ar 30% skatam vajadzētu uzlaboties! Bet man jau ir no rūpnīcas ietonēti tad man jāliek 20%. :whistle:

Atkārtošos - Autonamā man atbildēja, ka nav šobrīd tādas tonējošās plēves, kas derētu priekš TA...
Ja kādam tomēr ir tādas plēves, tad dodiet ziņu :)

Nu nevar būt ka nevienam nav ganjau ka kautkur ir! :P
Tēma slēgta