Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 20:57

[user]379|Mizx|[/user]Šis AMG pakaļējais spoileris (bufera apakšējā daļa) pats ieleca rokās, labāku bildi uzreiz atrast nez, vai sanāks:
Attēls

tuvāk vajag, dotajā bildē izskatās neproporcionāli ar priekšējo. ne amg izskatās daudz kūlāk.

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:12

šodien vienam w107 pabraucām garām - viņam bija ne amg bamperi. izskatījās, cool!

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:13

sorry, c107

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:16

Tā, Zender bildi neatradu, pats tikai apmēram nojaušu, kā izskatās, te C126 Zender priekša:

Attēls

Un te tā pati AMG bilde lielāka:
Attēls

Ir, kā saki, ka pakaļa izskatās it kā gaisā, ir tāda sajūta. Man jau uzliekot normālu buferi tā šķita, jo nopirku ar stipri izrūsējušu, kam visa apakšmala bija pārmetināta un pārmetināta lielāka (tas viss ir metāls!!!), AMG to taisīja no plastmasas, attiecīgi tur var sanākt par pārdesmit kg vieglāks buferis. Zender laikam tas pats, bet to redzēšu nākamnedēļ.

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:20

p.s. bildē ir kabrio, kupeja ir ap 30 cm garāka un tāpēc proporcijas būtu citas.

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:22

visi tūninga speci ir šokā par pakaļējā un apakšjējā bufera augstuma līnijām. vēlreiz saku, ka c 107 nevajag neko pievienot OEM stailam. vienīgais neredzamu turbīnu zem kapota un bloķi!

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:25

tas ir tā pat kā zems priekšējais u pakaļējais bampers, bet nav sliekšņu, kas turpina līniju!

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:28

Topošajam 450 ir bloķis... Un pagaidām arī rocene tur, kur parastiem auto ir rocene. Tiesa, kā jau tie visi -- automāts.

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:30

ja patiesi esi nopircis to priekšējo bamperi, hmm, man ir estētiska problēma, ko c107 piekombinēt aizmugurē...

Lieto disku krāsojums

12. Septembris 2008, 21:42

Nē, man kā reizi pakaļējais... tos reti var dabūt. Priekšējie populāri, sliekšņi pa vidam. Tā kā tos pārdeva atsevišķi, tad arī reti kur piedāvā pilnu komplektu.
Tēma slēgta