Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Tonēti stikli

04. Oktobris 2006, 15:46

Da blaviens RICHY aizbrauc uz tonejuma firmu un tur ko ari uzjauta vinji tew paradis paraugu cik gaishu vai tumshu, un vinji pashi to izdaris, un bus tads ko tu velesies, % tas ir mulkibas ko te runajat, viens iztelojas tik tumshu otrs vel vismar jau roza krasaa, to nevar ta pateikt, aizbrauc un paskaties, tur tu zinasi 100% kadu tu gribesi,

te tas ir tukshas fantazeshanas runas, ta tu neko neuzinasi,

Pie Zemitanu tilta aiz Statoil, ir kur tone logus pats esmu tur bijis, vinjiem ir paraugi unpats pieliksi un apskatisies ka izskatas, nu blji izdario taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :! :! :! :! :!

Tonēti stikli

04. Oktobris 2006, 16:20

[user]14923|mb300sl|[/user]Da blaviens RICHY aizbrauc uz tonejuma firmu un tur ko ari uzjauta vinji tew paradis paraugu cik gaishu vai tumshu, un vinji pashi to izdaris, un bus tads ko tu velesies, % tas ir mulkibas ko te runajat...

jaa, jaa... paradis vini tev - pleves 5x10 cm gabalinju uz stikla, vai labaka gadijuma uzlimes to tev uz logu.

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 11:21

http://www.tvnet.lv/auto/zinas/online/a ... id=4836683

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 11:32

kad man bija honda pirms tehniskaas apskates vejadzeeja dabuut nost..sākumā mēģināju pats nokasīt, bet netiku pat līdz pusei un sapratu, ka jābrauc uz tonēšanas centru, lai šie noņem...liels bij man izbrīns, kad redzēju, ka viņi plēvi ņem nost ar to pašu metodi ar kādu ņemu es, rspektīvi, paņem gludu asu priekšmetu, kaut kādu žileti un kasa nost..pēc tam ar kaut kādu šķirdumu notīra līmi, laikam šķīdinātājs kaut kāds...un tas arī viss!

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 12:49

cik var cepties par to tonējumu? saprotu, pieradums, bet no drošības viedokļa šis sīkums ir svarīgs. esmu redzējis labus auto eksemplārus, kuru logu tonējums atbilst CSDD prasībām utt.

braucot pa pilsētu man labāk patīk, kad redzu cauri priekšā braucošā auto logiem, vieglāk novērtēt situāciju.

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 14:45

droshibas viedoklis-

tad ari smagie, mikrobusi, kabluki-visis aizsedz redzamibu ;)

P.S. ari ar siltumnicu var sanakt avarijas, ja pie stures auns

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 15:00

Nu ko padarīsi ja valdība citā veidā nemāk pelnīt naudu budžeta kā tikaj plēst sodus :whistle:

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 15:31

jabut jau ir tai kartibai , tatad tumsos logus nost un viss, zb tie tumsoni un bembisti

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 16:08

[user]136786|intars|[/user]jabut jau ir tai kartibai , tatad tumsos logus nost un viss, zb tie tumsoni un bembisti

man ar` tie bembisti nepatīk!

PS kāds sakars "bembistiem" ar pārāk tumši tonētiem logiem?

Tonēti stikli

14. Marts 2007, 16:17

[user]425|mipe|[/user]
[user]136786|intars|[/user]jabut jau ir tai kartibai , tatad tumsos logus nost un viss, zb tie tumsoni un bembisti

man ar` tie bembisti nepatīk!

PS kāds sakars "bembistiem" ar pārāk tumši tonētiem logiem?

sakars tads ka viniemk gandriz visiem ir tumsie
Tēma slēgta