Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Тюнинг 126

10. Jūnijs 2006, 13:32

Nezinu kas ir modelēšanas pasta, un ko ar viņu dara.
Nevajag pieiet lietai uzreiz no masveida (rūpnieciskā) viedokļa. To var darīt arī apmēram tā-
1.izgatavojas detaļas ``pozitīvs`` (no finiera, ģipša.....) apmēram pieliekot klāt a/m, redzams kātas būs dabā
2.atlejas ``negatīvs`` (ģipsī.....)
3.negatīvā-izgatavojas stiklšķiedras detaļa
4.špaktelēšana, krāsošana, stiprināšana...
Gribi uzreiz - masveidā, ar savu firmas zīmi?
Diez vai Tu arī atradīsi daudz tādu, kuri būs gatavi a/m uztaisīt uzreiz, vienā rāvienā no A-Z. Tas patiešām ir pārāk dārgi un darbietilpīgi, bet lēnītēm, soli pa solītim var ļoti daudz. Nebūsim maksimālisti, ne jau vienā dienā dievs pasauli radīja :)

Draugi! Dzīve ir skaista! Vairāk smaidu un uzņēmības! Zini kāpēc latviešu uzņēmēju ir mazāk kā citautiešu uzņēmēju? Domāju, ka zini!

Тюнинг 126

10. Jūnijs 2006, 13:46

... :D :D tu palasi kartiigi par ko es vispaar runaaju...kaads tur brends ,kaada masveida razhoshana...iet runa par darbu ar vienu klientu ...tatad vienaa exemplaaraa!!!!....neiet runa par kautkaadu razhoshanu taads jau ir papilnam gan LV gan aarpus LV!!!...un kas attiecas par modeleeshana...ar kaadu gipsi ,ko tu modeleesi ??? :D ...veciit es redzu ka tu esi taals no stiklenes!!!...nenem launaa ;)

Тюнинг 126

10. Jūnijs 2006, 15:42

A varbūt tuvāk nekā Tu domā?

Тюнинг 126

10. Jūnijs 2006, 16:25

... :D tad tik uz priekshu!!! ;)

Тюнинг 126

10. Jūnijs 2006, 17:06

Nav telpu.

Тюнинг 126

10. Jūnijs 2006, 17:22

...kaadas probleemas ar telpaam???...reklaamaas pa pilnam...tagad man liekas kaareiz ir tie laiki kad ar telpaam nav probleemu ...driizak probleemas ir cenaam ,bet nu noteikti ne shajaa gadiijuma jo tev jau nevajag neko iipashu !!!

Тюнинг 126

10. Jūnijs 2006, 17:46

Ar datortehniku esmu uz ``Jūs``, nezinu kā bildes var dabūt te iekšā, nav man skaidrs. Nosūtīšu Tev uz`` inbox``. Tur ir daži mani darbi (divi). Ir vēl, bet to bildīšu man nav. Tas tā.
Telpas jau dabūt var, protams, bet tad ar šo pasākumu jāpelna nauda, lai telpas apmaksātu. Tad tas vairs nav hobijs.

Тюнинг 126

16. Janvāris 2007, 10:32

http://www.youtube.com/watch?v=x8XSco9OL5I&eurl=

Тюнинг 126

16. Janvāris 2007, 10:49

8D 8D 8D

vislabakais, ka filmetajs vai kads blakus ta skalji noharchojas.... :lol: veee....................

Тюнинг 126

16. Janvāris 2007, 17:32

[user]379|Mizx|Mūsējie...[/user] http://www.youtube.com/watch?v=x8XSco9OL5I&eurl=

Tas man vairāk atgādina nevis streetracing, bet kautrīgu vistu ņemšanās pirms pārošanās.
Tēma slēgta