Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:18

[user]203592|the_jok3rz|[/user]i v temnote, kak v zho*e edish!

:D :lol: :P

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:27

Es gan neatceros, ka pie mums kādreiz būtu ļāvuši tonēt priekšējos logus. Šim arī tas ir ciet. Bet ir kam vienalga un vasarā tepat Rīgā redzēju šādu W220 ar aiztonētu priekšējo.

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:28

un katru reizi kad ej skati, jāpārtonē priekšējais! :D

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:31

Pēdējos gados gan neesmu priekšējos melnos rezējis. Bet tā ap +/- 2000 gadu gan vel bija kadri, kas uz katru TA plēsa nost, un tad līmēja atpakaļ priekšējās plēves. Kadri gan tik pat melni, kā plēves :D

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:34

pag, bet ja rūpnica tonēja visus tad o.k ne? skati var iet, jo rūpnicas toņejums....

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:36

[user]348501|eede|[/user]pag, bet ja rūpnica tonēja visus tad o.k ne? skati var iet, jo rūpnicas toņejums....

Jā. Mercedes muzejā ir Gullwingi no Emirātiem, kam visi logi zaļi tonēti. Tajā galā priekšējos logus rūpnīcas mēdz tonēt, citādi saule pārāk spoža.

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:36

[user]348501|eede|[/user]pag, bet ja rūpnica tonēja visus tad o.k ne? skati var iet, jo rūpnicas toņejums....

kura rūpnīca, un kuru auto? :D
kādreiz bija stāsti par 5ajiem vai 7ajiem bembjiem, kuriem rūpnīcā ietonēja logus, un tad šie ar tādiem it kā varēja iziet TA. bet tas tādā baumu līmenī. šodien TA tāpat pateiktu - tinies un nomaini tak to logu :D

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:39

nu es domāju varbūtr ne prieķsējos bet sānu toč visus...

MBex300 tādos gadījumos, ja teh apskatē apstrīda, ka rūpnica tādu gatavoja un ir mašīna sertificēta LC ir atsevišķa procedūra, pēc kuras teh darbinieks var savākt mantiņas n odarba ;)

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:46

Ja ir pamatojums, visi var dabūt visus tonētus logus. Piem., specvienību auto tādi ir vai drīstētu būt, lai neuzzinātu, kas ir vienībā, kas piedalās operācijā utt.

Logu toneesana.

06. Oktobris 2008, 23:46

Nu jā var jaubūt, nestrīdēšos (vienai dienai diskusiju pietiek) :D
Pēdējo reizi čalītis nezināja kur vecajam c123 ir rokas bremze, un kad es parādīju, nezināja kā vaļā dabūt :) Pēc tam viņš piesauca ekspertu komandu, kad konstatēja ka vin kods ir par 3 cipariem īsāks, kā pierasts normālām mašīnām :D Kaut kas vel viņam nebija skaidrs... Es gribētu redzēt, kā tāds čalītis reaģētu, kad viņam rokās sāktu spiest rūpnīcas specifikāciju un sertifikātus :D
Tēma slēgta