Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
29. Novembris 2008, 00:31
kautkāds tūninga kantoris lika šos benķus visos mb. esmu dzīvē redzējis un pasēdējis viņos. super, ergonomi, ērti, ar visādām fīčām..
29. Novembris 2008, 00:35
dibena masāža gan nebija...
29. Novembris 2008, 00:39
AMG lika, Gemballa lika. Recaro (TM) beņķi ir un tos arī tūnētāji lika savos auto, pasūtīja, kādus gribēja un, ja ļoti gribēja, uzšuva savu logo. Es tikai pēkšņi nobremzēju par to, ka šiem atzveltnē iešūts jaunais AMG logo, kaut W107 vajadzēja būt vēl vecajam. Bet nu skaidrs, ka šie ir jaunāka izlaiduma. AMG stūri arī dabūju, viss kā nākas, visi papīri, bet skaidrs, ka nav 25+ gadīga. Ar šiem laikam tas pats. Tieši šādus un šādā krāsā esmu bildē redzējis melnai C124 AMG kupejai. Tas pats logotips utt.
29. Novembris 2008, 00:42
[user]379|Mizx|[/user]AMG lika, Gemballa lika. Recaro (TM) beņķi ir un tos arī tūnētāji lika savos auto, pasūtīja, kādus gribēja un, ja ļoti gribēja, uzšuva savu logo. Es tikai pēkšņi nobremzēju par to, ka šiem atzveltnē iešūts jaunais AMG logo, kaut W107 vajadzēja būt vēl vecajam. Bet nu skaidrs, ka šie ir jaunāka izlaiduma. AMG stūri arī dabūju, viss kā nākas, visi papīri, bet skaidrs, ka nav 25+ gadīga. Ar šiem laikam tas pats. Tieši šādus un šādā krāsā esmu bildē redzējis melnai C124 AMG kupejai. Tas pats logotips utt.
kaut kāds kantoris viņus ražoja. neatceros nosaukumu.. w201 arī tādi bija
29. Novembris 2008, 00:43
29. Novembris 2008, 00:47
Bija, bija. Recaro arī ražoja, tas ražotāja nosaukums!
29. Novembris 2008, 00:49
[user]379|Mizx|[/user]Bija, bija. Recaro arī ražoja, tas ražotāja nosaukums!
recaro, recaro... cits nosaukums
29. Novembris 2008, 00:51
Šie ir Recaro. Līdzīgi vēl Koenig, tādus pie viena šodien apskatīju, kad biju dabūjis šos linkus. Gribēju apskatīt, kādi tie otrie izskatās, jo tūlīt būs tād jānovērtē un jāuzzina, cik maksā pāršūšana, jo tiem āda saplēsta.
29. Novembris 2008, 00:53
nu jā.. gribās jau s klases - pumpējamos ventilējamos
29. Novembris 2008, 01:02
[user]466795|Bpa4|[/user]nu jā.. gribās jau s klases - pumpējamos ventilējamos

Vai jaunā SLa, kam pakauša sildītājs.