Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
13. Februāris 2008, 20:30
[user]352370|Lidojoshais|[/user]Shito gan nebiju dzirdejis ka plesh apskati no loga

Zinu vairākus gadījumus.
Piedevām, RIPs te minēja personīgās pieredzes gadījumus, kad pēc municipālās policijas bildēm, kurās auto redzams uz ielas ar plēvēm, TA ņem priekšā un no soda punktiem neizvairīties pat tā. Bet par to labāk meklējiet viņa paša komentāru šeit forumā, šis bija atstāstījums maniem vārdiem.
13. Februāris 2008, 22:37
Kā tad paliek ar to Jelgavu un logu tonēšanu? :whistle:
13. Februāris 2008, 23:44
[user]379|Mizx|[/user]
[user]352370|Lidojoshais|[/user]Shito gan nebiju dzirdejis ka plesh apskati no loga

Zinu vairākus gadījumus.
Piedevām, RIPs te minēja personīgās pieredzes gadījumus, kad pēc municipālās policijas bildēm, kurās auto redzams uz ielas ar plēvēm, TA ņem priekšā un no soda punktiem neizvairīties pat tā. Bet par to labāk meklējiet viņa paša komentāru šeit forumā, šis bija atstāstījums maniem vārdiem.
a vot za 6traf za tonirovannije stekla po kartinke, kotoruju fotkali munuki za naru6enije pravil stojanki, mozhna smelo idti obzhalovatj! kak eta vdrug gljadja na fotografiju mozhna opredelitj urovenj tonirovki u stekla?
14. Februāris 2008, 09:02
Kā sapratu no RIPa, tad konkrētam auto logi bija gandrīz pilnīgi melni un tur nebija par ko diskutēt. Pats pirms pāris mēnešiem redzēju vienu S-klasi ar gandrīz necaurredzamu vējstiklu, par sānu logiem nemaz nerunājot.
14. Februāris 2008, 15:08
naktī ar tām plēvēm gan sūdīgi manevrēt....jābāž galva laukā, lai redzētu cik atpakaļ padot.
14. Februāris 2008, 15:15
[user]379|Mizx|[/user]Kā sapratu no RIPa, tad konkrētam auto logi bija gandrīz pilnīgi melni un tur nebija par ko diskutēt. Pats pirms pāris mēnešiem redzēju vienu S-klasi ar gandrīz necaurredzamu vējstiklu, par sānu logiem nemaz nerunājot.
...kaada diskusija ...TA dzeks nevareeja izdrukaat man TA novelceni ...jo mashiinai bija uzlikts liegums!!!...tika izsaukts mainas priekshnieks kursh atnesaas ar bilzhu kolekciju uz kuraam mans (tad veel ne mans)auto ir Riigas centraa nofotograafeets staavot ar melniem logiem pie ``Kojotu `` kluba!!!...atnaaca secinaaja ka pleeve ir nost un deva atlauju izsniegt man TA uzliimi!!!....Un vispaar NEE!! tumshajiem logiem!! :x
14. Februāris 2008, 16:47
A ko man jadaara ar TA limi, ja mainu prieksejo stiklu ? Kur dabut ?
14. Februāris 2008, 16:55
[user]60748|Ruffneck|[/user]A ko man jadaara ar TA limi, ja mainu prieksejo stiklu ? Kur dabut ?

Tev to rūpīgi noņems un uzliks - protams ja sakarīgs meistars

bet savādāk, man škiet, viņi tev gabaliņu ar uzlīmi iedos un uz tā pamata CSDD Tev izsniegs jaunu - bet par šito versiju labāk uzzvani uz CSDD - varbūt kas mainījies
14. Februāris 2008, 16:55
[user]60748|Ruffneck|[/user]A ko man jadaara ar TA limi, ja mainu prieksejo stiklu ? Kur dabut ?

Tev to rūpīgi noņems un uzliks - protams ja sakarīgs meistars

bet savādāk, man škiet, viņi tev gabaliņu ar uzlīmi iedos un uz tā pamata CSDD Tev izsniegs jaunu - bet par šito versiju labāk uzzvani uz CSDD - varbūt kas mainījies
14. Februāris 2008, 18:03
[user]40230|xmax|[/user]

Tev to rūpīgi noņems un uzliks
Jap tieši tā noņems un pārlīmēs(ja stikls nav tā saplaisājis, ka neko nost nedabūn)...
Ja nu nepārlīmē, tad droši dodies uz CSDD un pa 1Ls vai 2Ls izsniegs jaunu!