Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
01. Februāris 2008, 14:27
Nu beigas bija ta ka auto bija 1999 izlaiduma gads un 2006 gada septembri nodevu KUSOKOVSKI rokaas jo Dankrats cela salona gridu nevis visu auto :cry:
Bet motorinsh gaja labi un par ilgumu neko nevaru teikt ar tadu noripinaju ~2 gadus ap 40 tkm nu pirms nodevu metaloma ar otro parnesumu un uz vietas stavot spidometra 80 vareja sasniegt :evil:
01. Februāris 2008, 14:31
jā, tas viss forši....
bet es šaubos, vai mēs varam salīdzināt VAZ un šajā gadienā 3,0 24v motorus....
01. Februāris 2008, 14:32
tad vajadzēja nevis devjatku, bet vosjmjerku (08) njemt, jo tai itkā virsbūve bij cietāka, tā kā varbūt arī tagad ar to izbrīnītu 18gadīgos bmw-puišeļus

kad atstātu tos aiz astes no luksaforiem :evil:
01. Februāris 2008, 14:43
interesantas sarunas jums te.
meršiem hibrīdus arī taisa?
01. Februāris 2008, 15:42
[user]344821|lamars|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]
Profesionāli slīpēju galvas kanālus
Es gribu arī nosēdināt, cik saprotu ņem nost skaidu no galvas nevis motorbloka? :whistle:
nevajag to darīt, būs problēmas ar fāzu sadalījumiem. Principā mazāk par 6 Ls par kanālu es nņemšos. + galvas slīpēšana + vārstu vadīklu izpresēšana un iepresēšana!
01. Februāris 2008, 15:44
[user]352370|Lidojoshais|[/user]Klokeni nav obligati vienigi skatoties vienigi par cik tu pacel to jaudu
Vienkarshi nossedinot par teiksim 0,5mm tas nav vajadzigs
Piemeram man iepriekshejais auto bija VAZ 21093 ar 1,5 motoru nu tam es biju nosedinajis galvu par ~2mm kas skaitas daudz nu gaja zvera bett kokeni un parejos lorinjus nemaz a nemainiiju :whistle:
Jauda ir galvā un virzuļu gājienā un to diametrā! Bet kloķenes atvieglošana, klaņu, virzuļu pirkstu utt... dod pašu galveno - griezes momentu!
01. Februāris 2008, 16:40
to jau es tik ta tiri for fan :whistle:
Bet nosedinot jau ari palielinas jaudinja mazlietinj
01. Februāris 2008, 17:01
[user]352370|Lidojoshais|[/user]to jau es tik ta tiri for fan :whistle:
Bet nosedinot jau ari palielinas jaudinja mazlietinj

un arī degšanas temperatūra un arī vārsti nedaudz pa virzuli klapē....

beigās ar flexiti jāiefleksē virzuļos gropes, lai vārstiem ir kur palikt + par pāris grādiem var izmainīties fāzu sadalījums...
01. Februāris 2008, 18:16
To visu es zinu tape ari nedaudz aizdedze bija jareguile netaa
Apskate ar grutibam atgazes gaja cauri.
Nu par varstu degshanu un klapeshanos Zini tik talu veel nebiju ticis
Un ja buutu tad vienkarshi dzelzi butu nomainiijis :evil:
un laidis talaak
01. Februāris 2008, 18:18
Par temperatuuru runajot Jaa bija tada shaize ka bez ieslegtas peckas un ventilatoru salona un pie radiatora braugt nevareja jo vienkaarshi motors varijaas augshaa :whistle:
Ik pa laikam kada truba lidoja.
Vuienreiz pat tososla batchoks paarspraga 8D