Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Kur nosēdināt un izslīpēt galvu???

01. Februāris 2008, 14:27

Nu beigas bija ta ka auto bija 1999 izlaiduma gads un 2006 gada septembri nodevu KUSOKOVSKI rokaas jo Dankrats cela salona gridu nevis visu auto :cry:
Bet motorinsh gaja labi un par ilgumu neko nevaru teikt ar tadu noripinaju ~2 gadus ap 40 tkm nu pirms nodevu metaloma ar otro parnesumu un uz vietas stavot spidometra 80 vareja sasniegt :evil:

01. Februāris 2008, 14:31

jā, tas viss forši....

bet es šaubos, vai mēs varam salīdzināt VAZ un šajā gadienā 3,0 24v motorus.... ;)

01. Februāris 2008, 14:32

tad vajadzēja nevis devjatku, bet vosjmjerku (08) njemt, jo tai itkā virsbūve bij cietāka, tā kā varbūt arī tagad ar to izbrīnītu 18gadīgos bmw-puišeļus ;) :D kad atstātu tos aiz astes no luksaforiem :evil:

01. Februāris 2008, 14:43

interesantas sarunas jums te.
meršiem hibrīdus arī taisa?

01. Februāris 2008, 15:42

[user]344821|lamars|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]

Profesionāli slīpēju galvas kanālus :D

Attēls

Es gribu arī nosēdināt, cik saprotu ņem nost skaidu no galvas nevis motorbloka? :whistle:

nevajag to darīt, būs problēmas ar fāzu sadalījumiem. Principā mazāk par 6 Ls par kanālu es nņemšos. + galvas slīpēšana + vārstu vadīklu izpresēšana un iepresēšana!

01. Februāris 2008, 15:44

[user]352370|Lidojoshais|[/user]Klokeni nav obligati vienigi skatoties vienigi par cik tu pacel to jaudu :ninja:
Vienkarshi nossedinot par teiksim 0,5mm tas nav vajadzigs
Piemeram man iepriekshejais auto bija VAZ 21093 ar 1,5 motoru nu tam es biju nosedinajis galvu par ~2mm kas skaitas daudz nu gaja zvera bett kokeni un parejos lorinjus nemaz a nemainiiju :whistle:

Jauda ir galvā un virzuļu gājienā un to diametrā! Bet kloķenes atvieglošana, klaņu, virzuļu pirkstu utt... dod pašu galveno - griezes momentu!

01. Februāris 2008, 16:40

to jau es tik ta tiri for fan :whistle:
Bet nosedinot jau ari palielinas jaudinja mazlietinj :ninja:

01. Februāris 2008, 17:01

[user]352370|Lidojoshais|[/user]to jau es tik ta tiri for fan :whistle:
Bet nosedinot jau ari palielinas jaudinja mazlietinj :ninja:

un arī degšanas temperatūra un arī vārsti nedaudz pa virzuli klapē.... :D beigās ar flexiti jāiefleksē virzuļos gropes, lai vārstiem ir kur palikt + par pāris grādiem var izmainīties fāzu sadalījums...

01. Februāris 2008, 18:16

To visu es zinu tape ari nedaudz aizdedze bija jareguile netaa
Apskate ar grutibam atgazes gaja cauri.
Nu par varstu degshanu un klapeshanos Zini tik talu veel nebiju ticis :P
Un ja buutu tad vienkarshi dzelzi butu nomainiijis :evil:
un laidis talaak

01. Februāris 2008, 18:18

Par temperatuuru runajot Jaa bija tada shaize ka bez ieslegtas peckas un ventilatoru salona un pie radiatora braugt nevareja jo vienkaarshi motors varijaas augshaa :whistle:
Ik pa laikam kada truba lidoja.
Vuienreiz pat tososla batchoks paarspraga 8D
Tēma slēgta