Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
24. Februāris 2006, 19:01
Pēc savas pieredzes varu ieteikt neņemt nost to adatu(bultiņu),vai vismaz kārtīgi izštukot kā precīzi dabūt atpakaļ.
24. Februāris 2006, 19:09
Man ar ir pieredze, pašam tagad nepareizi ātrumu rāda, bet vienkārši slinkums jaukt atkal ārā! Pieradis jau esmu... rāda precīzi par 10km/h vairāk!
26. Februāris 2006, 23:04
u tebja mozno dostat skolko stoit?????
27. Februāris 2006, 08:41
[user]134107|Vitaliy|[/user]u tebja mozno dostat skolko stoit?????
Tu man prasi vai ROMAm?
27. Februāris 2006, 13:21
Es nezinu vai tie baltie dailo masinas izskatu,ja man personigi butu tada masina japerk pirmais ne butu tikai tapec ka tie ir balti mersim vienmer un visur ir jabut originalam tas cel ta vertibu gan savas gan citu acis
27. Februāris 2006, 16:53
[user]136786|intars|[/user]Es nezinu vai tie baltie dailo masinas izskatu,ja man personigi butu tada masina japerk pirmais ne butu tikai tapec ka tie ir balti mersim vienmer un visur ir jabut originalam tas cel ta vertibu gan savas gan citu acis
Vārdus no mutes izņēmi... Tieši mana pieeja. Vienīgais tunings, ko uzskatu par pieņemamu, ir papildu oriģinālo opciju instalēšana. Ar to arī nodarbojos pēdējā laikā.
Bet vispār visus aicinu būt iecietīgiem pret līdzcilvēkiem. Gaumes ir dažādas - kā jau reiz te minēju - vienam patīk MB uztaisīt par betmeņa mobīli, citam visu gribas oriģinālu līdz mazākajam sīkumam.