Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 06:53

[user]373|GenSek|[/user]В том же Дартсе можно договориться за 60 лат

Ne znaju, ne hoteli oni v proshlij osovenno dogovarivatsa :-)
a 60+Ls u nih drugaja plenka a executive 80 - vinj da plozh. mozhet klijentov malo stalo i cenu skidivajut potihonjku.

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 06:57

Jou.
ja uz jūliju vēl savācas auto no kluba, veči no EE atbrauks un pa pāris-tīm dienām visiem notonēs.

Vai ja nebūs tik daudz, tāpat varam "avtoprobeg" v EE sorganizovatj.

šamajiem ir arī uzlīmes visādas, piemēram "pod carbon", vai kāds uguni vēlas uz sāniem, vai pilnīgi tačku aizlīmēt ar puscaurspīdīgu ... visas iespējas...

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 09:03

:) ...tas ir protams mans subjektivais viedoklis tacu domaaju ka tagad iistas jeegas no pleeves nav...man kaadreiz bija visaam masiinaam smuki notoneeti logi...vienmeeriigi ar paareju...taa lai saskan kopaa ar masiinas kraasu ( masiina melna tumsi peleeka pleeves kraasa utt.)... a tagd, kad saakaas jaunais likums, paskatos uz savu masiinu un riebjas...saanu logi gandriiz balti(30%)...a aizmugureejie stipri vien tumsaaki...un taadi ir paarsvaraa visi autini kas ieveero likumu,kas neieveero brauc uz TA ar otro stiklu komplektu(baltu) un tad paarliek atkal uz toneetajiem vai nu pirms TA noplees pleevi un peec TA uzliimee jaunu (piemeeram taa dara kruto masiinu saimnieki)...rezume...vai sodien ir iisti jeega toneet stiklus ja tie tikuntaa buus gaisi!!??? ;)

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 09:26

[user]6695|RIPS|[/user]:) ...tas ir protams mans subjektivais viedoklis tacu domaaju ka tagad iistas jeegas no pleeves nav...man kaadreiz bija visaam masiinaam smuki notoneeti logi...vienmeeriigi ar paareju...taa lai saskan kopaa ar masiinas kraasu ( masiina melna tumsi peleeka pleeves kraasa utt.)... a tagd, kad saakaas jaunais likums, paskatos uz savu masiinu un riebjas...saanu logi gandriiz balti(30%)...a aizmugureejie stipri vien tumsaaki...un taadi ir paarsvaraa visi autini kas ieveero likumu,kas neieveero brauc uz TA ar otro stiklu komplektu(baltu) un tad paarliek atkal uz toneetajiem vai nu pirms TA noplees pleevi un peec TA uzliimee jaunu (piemeeram taa dara kruto masiinu saimnieki)...rezume...vai sodien ir iisti jeega toneet stiklus ja tie tikuntaa buus gaisi!!??? ;)

Nuu, man kā tonētam ir sekojošais viedoklis:
tu pieminēji tikai vienu - estētisko faktoru. Taču līmējot plēvi (kvalitatīvu) tu dabūsi labumus.....skaties tonēšanas kantoru weblapas... not iem mani saista sekojošie:
1. vasarā ne tik karsti salonā, jo filniņām ir speciālā saliktā sruktūra
2. UV aizsardzība, neizdeg uz saules krāsas uz audumiem un paneļiem, acīm tikamāks
3. drošība - ar plēvi logu daudz grūtak izsist nekā bez tās (īpaši fortočkas, kuras tik mīl zagļi un vandāļi)
4. ja kvalitatīvi un pareizi notonēties, tad zem asiem leņķiem caur logiem nevarēs redzēt neko salonā.

Tikai sānu-aizmug un aizm tonēšana izskatās tiešām tizli. tāpēc arī vajag lai profi skātās un kvalitatīvie materiāli būtu.

Bet tas ir tieki viens - tonēšana, veči piedāvā vēl citas visādas plēves. EE puiši strāādā arī reklāmas biznesā... see.

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 09:35

:) pilniigi tev piekriitu 3 punktaa !!..tacu kas attiecas par paareejiem es tev oponeesu :D
...

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 10:03

1.laba pleeve ir diezgan sarezgiita...piekriitu ...tacu runaajot par karstumu salonaa nepiekriitu ...tas % ir tik mazs, ka vinu nemaz nejuut + priekseejais stikls ir tukss un saule salonaa taa pat tiek ieksaa!!
2.piekriitu UV ir mazaaks ja saule spiid caur pleevi(saaniem) ...bet atkal ir priekseejais stikls ...un caur vinu arii izdeg saloni un paneli...saglabaasi saanus bet prieksa taapat izdegs!!
4.zem asiem lenkiem ...jaa pareizi citreiz taa teikt bliko ..bet tagad saki tu garaam ejot skaties zem asa lenka??
PS...un pilniigi tev piekriitu par to ka jaaizveelas tikkai kvalitatiiva pleeve...labaak daargaak bet toties tiesaam ar visaam extraam!!
...es negribu te taisiit anti reklaamu pleeveem ...kaa jau teicu katram savs un tas ir tikai mans subjektiivais viedoklis!!!...man piemeeram patiik toneetie logi gan no esteetiskaa viedokla gan no tehniskaa ...tacu pienemtais likums man jau vairs neatstaaj iespeeju ietoneet masiinu taa kaa man gribeetos!! ;)

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 12:34

Я две недели назад, в Дартсе, менял пленку на передних стеклах.
За два передних стекла (пленка+работа) с меня взяли всего 20 LS. Уверен -что с ними можно договорится о цене 50-60 LS за всю машину, класса w124.

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 14:12

mozhet i mozhno. teperj.
kstati, kto ne v kurse v Dartse akcija - snimi staruju plenku i postavj novuju usluga stoit 20 ili 2+kop. Skoreje vsego ti po nej i delal.

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 14:33

[user]669|Doctor|[/user]Я две недели назад, в Дартсе, менял пленку на передних стеклах.
За два передних стекла (пленка+работа) с меня взяли всего 20 LS. Уверен -что с ними можно договорится о цене 50-60 LS за всю машину, класса w124.

Kakuju pljonku ti naklejil? (imeju vedu - %)?

TONIROVKA i PLENKA

31. Maijs 2005, 19:16

1. моё субъектиное мнение - качественно и не дорого можно поклеить и в Риге. Себе клеил прошлой зимой, в феврале. Плёнка Johnson 70 %, качественная работа, 2 часа по времени - 40 лат. Очень доволен, качество отличное. Перед техосмотром ободрал передние боковые стекла, а после поехал и там же затонировал 30-ти процентной - 10 лат (два боковых стекла). Ребята якобы из Дартса, но утверждать не буду.
2. недавно тормознули менты, между делом спросил у них про тонировку, сказали - "приборов нет, только на ТО. Катайся и не ссы."
Tēma slēgta