31. Maijs 2005, 06:53
[user]373|GenSek|[/user]В том же Дартсе можно договориться за 60 лат
31. Maijs 2005, 06:57
31. Maijs 2005, 09:03
...tas ir protams mans subjektivais viedoklis tacu domaaju ka tagad iistas jeegas no pleeves nav...man kaadreiz bija visaam masiinaam smuki notoneeti logi...vienmeeriigi ar paareju...taa lai saskan kopaa ar masiinas kraasu ( masiina melna tumsi peleeka pleeves kraasa utt.)... a tagd, kad saakaas jaunais likums, paskatos uz savu masiinu un riebjas...saanu logi gandriiz balti(30%)...a aizmugureejie stipri vien tumsaaki...un taadi ir paarsvaraa visi autini kas ieveero likumu,kas neieveero brauc uz TA ar otro stiklu komplektu(baltu) un tad paarliek atkal uz toneetajiem vai nu pirms TA noplees pleevi un peec TA uzliimee jaunu (piemeeram taa dara kruto masiinu saimnieki)...rezume...vai sodien ir iisti jeega toneet stiklus ja tie tikuntaa buus gaisi!!???
31. Maijs 2005, 09:26
[user]6695|RIPS|[/user]:) ...tas ir protams mans subjektivais viedoklis tacu domaaju ka tagad iistas jeegas no pleeves nav...man kaadreiz bija visaam masiinaam smuki notoneeti logi...vienmeeriigi ar paareju...taa lai saskan kopaa ar masiinas kraasu ( masiina melna tumsi peleeka pleeves kraasa utt.)... a tagd, kad saakaas jaunais likums, paskatos uz savu masiinu un riebjas...saanu logi gandriiz balti(30%)...a aizmugureejie stipri vien tumsaaki...un taadi ir paarsvaraa visi autini kas ieveero likumu,kas neieveero brauc uz TA ar otro stiklu komplektu(baltu) un tad paarliek atkal uz toneetajiem vai nu pirms TA noplees pleevi un peec TA uzliimee jaunu (piemeeram taa dara kruto masiinu saimnieki)...rezume...vai sodien ir iisti jeega toneet stiklus ja tie tikuntaa buus gaisi!!???
31. Maijs 2005, 09:35
pilniigi tev piekriitu 3 punktaa !!..tacu kas attiecas par paareejiem es tev oponeesu
31. Maijs 2005, 10:03
31. Maijs 2005, 12:34
31. Maijs 2005, 14:12
31. Maijs 2005, 14:33
[user]669|Doctor|[/user]Я две недели назад, в Дартсе, менял пленку на передних стеклах.
За два передних стекла (пленка+работа) с меня взяли всего 20 LS. Уверен -что с ними можно договорится о цене 50-60 LS за всю машину, класса w124.
31. Maijs 2005, 19:16