Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
02. Maijs 2005, 16:52
Principā labi nokrāsotiem diskiem krāsai nekur nevajadzētu atlekt, piedevām, šiem vidus ir oriģināla krāsojuma, tie nav pārkrāsoti. Un, ja labi ieskatās, tad tas visus man ir tumši, tumši zils, nevis pilnīgi melns...
Bet paldies par viedokļiem, beigās skaitīšu balsis un mēģināšu saprast, ko ar tiem īsti iesākt... Principā jau šobrīd ir +/- normāli, krāsas bojājumi minimāli, mala arī, varbūt vērts vienam mazliet iekšmalu pataisnot, bet tā kā riepa un gaiss turās + arī nobalansēts tas ir kā pieklājas, verbūt nemaz nav vērts to lieki mocīt. Attiecīgi varbūt vispār tos pagaidām atstāšu mierā... vienīgi liekot virsū jaunas riepas it kā pie viena nebūtu slikti savest kārtībā arī diskus... bet vēl iespējams, ka tos atstāšu taisīšanai nākamajam (?) gadam...
02. Maijs 2005, 17:27
disku vidus vislabak krasot tada pasa krasa ka virsbuve, bet nem tumsaku toni neka pats auto, pat ja tas ir kirsu sarkans. paspelejies ar photoshop!
02. Maijs 2005, 22:51
nu njemot veeraa Tava auto kraasu (nu ja vien protams vinja nav mainiijusies radikaali uz kaadu citu), tad labaakais tomeer buutu
nekraasoti, spiidiigi.
ja auto buutu melns tad melni vidi izskatiitos perfekti! bet pie sarkana tad iespejams ruupiigi jaapiemeklee disku dizains. teiksim ar retajiem stariem veel ok, bet ja diski ir pilni - ar siikiem spraisljiem un tad kraasoti melni vai tie pashi sarkani, tad nebuus laagaa man liekas.
bet mums tak spiegs specs ir uz photoshopu, uzcep fiksi vairakus variantus. pie reizes manam arii varetu, panjemot melnu SEC par paraugu, varetu es saprast ko labak likt pec krasoshanas
03. Maijs 2005, 10:41
Mizx, nedomā, ka es apceļos, bet man šķiet, ka svarīgāk par to, kādā krāsā nokrāsosi diskus, ir ielikt smukas (vislabāk jau hromētas, ja tādas ir) skrūves un arī ventiļus? Vajadzētu būt daudz labākam skatam.
12. Septembris 2008, 18:30
Nejauši atradu šo pāris gadus veco diskusiju, nez, ko tagad domājat?
Kopš pirmā jautājuma izbraukājos ar tiem pašiem melnajiem (reāli tumši zilajiem) vidiem, kas pirmajā bildē. Bet šobrīd taisu AMG diskus ar hromētu malu, notīrot krāsu un laku izrādījās, ka pats alumīnijs spīd ne pa jokam. Varētu tikai nolakot un miers. Bet varbūt ir vēl kādi viedokļi, jo ja arī vidus būs spožs, tad hromētā mala tā neizcelsies. Tā kā droši spamojiet!
12. Septembris 2008, 20:23
un par ko te diskutēt... pulēts, lakots alumīnījs spīd labāk nekā niķelēts!
12. Septembris 2008, 20:23
[user]466795|Bpa4|[/user]un par ko te diskutēt... pulēts, lakots alumīnījs spīd labāk nekā niķelēts!
hromēts
12. Septembris 2008, 20:36
Starp citu, pa šo laiku ienācies arī šis tas no tā laika oriģinālā tūninga niekiem, ir pat izvēle starp AMG un Zender. Tā kā to noteikti būtu jāņem vērā.
12. Septembris 2008, 20:41
[user]379|Mizx|[/user]Starp citu, pa šo laiku ienācies arī šis tas no tā laika oriģinālā tūninga niekiem, ir pat izvēle starp AMG un Zender. Tā kā to noteikti būtu jāņem vērā.
ieliec bildi, lai var saprast, ko Tu domā!
12. Septembris 2008, 20:45
Šis AMG pakaļējais spoileris (bufera apakšējā daļa) pats ieleca rokās, labāku bildi uzreiz atrast nez, vai sanāks: