Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 11:16

Beidz māžoties,ja tā "lapotne" ir, tad ir ,ja nav ,nu tad nav.Pats tikko meklēju MB ,sameklēju ,nu šitais ir 90 gada ,nu ir"lapotne" ,iepriekšējam nebija ,nu nekas ,it kā jau labāk izskatās ,taču auto meklējumos sastapos arī ar šādu pārdevēja tekstu- tipa- mašīna baigi laba ,ir "lapotņe", ir lietie diski , mazs nobraukums :) ,tas ka sprauslas sulojas, tas ka pakaļ durvis nevar vaļā dabūt, tas štrunts.Ir jau smuki , bet nav jau slikti arī tāpat, gan jau ir arī daļa patiesības par to sūdu krāšanos aiz tām plastmasām. :scratchchin:

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 11:30

Parasti jāsaskaras ar vēl vienu traucēkli, ja gribas tā saucamo lapotni uzlikt - modeļiem, kuriem tās nav, parasti bamperi ir melnā vai pelēkā krāsā un tomēr prasās lai bamperi un tās plastmasas uzlikas būtu vienā krāsā, līdz ar to papildus izdevumi par bamperu krāsošanu.

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 11:34

Esmu dzirdējis, ka tās "lapotnes" mīl garnadži , jo ir pieprasījums :x

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 11:48

Tad nu gan uzlabojums :? Manuprāt ar parasto līstīti nemaz tik slikti neizskatās. Varbūt tu vēlies, lai tavs limuzīns izskatās par pāris gadiem jaunāks? Tad dela nestoit sveči. Labāk to naudiņu kaut kur citur ieguldīt (smukos diskos, audio, ziemas riepās :) )

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 11:53

Araabam pilnīga taisnība, labāk ziemas riepas labākas nekā gribētos,bet vispār jau katrs dara kā grib, lai veicas. :handshake:

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 12:13

tiešām, es vienmēr dodu priekšroku tehniskiem "uzlabojumiem" (kaut jaunu izpūtēju uzlikt) nekā vizuāliem. Pats neesmu nevienu latu ieguldījis "tuningā" un arī nedomāju to darīt. Daļēji tāpēc, ka man izdevumu pietiek arī bez tā. Neviens 16 gadīgs auto nav tādā kārtībā, lai tur neko nevajadzētu mainīt... Man pašam vēl būtu kur ieguldīt 1000Ls vai pat vairāk. Bet tas nav obligāti, jo auto jau tāpat iet.
Piemēram,
Stūres mehānisms mazliet klaudz pa bedrītēm - ar tādu var braukt vēl ilgi, bet nav patīkami. Izmaksas ~ 200Ls.
Pēc iedarbināšanas silts motors mēdz noslāpt un jāgriež vēlreiz. Nekas mirstošs - arī var ilgi nelikties ne zinis, bet būtu jāmaina iešprices sprauslas - ap 25 Ls gabalā x 6 plus darbs = ~180Ls.
Izpūtēja bunduļi patukši... un trubas arī vietām sliktā stāvoklī. Arī nekas briesmīgs, var pielāpīt/nelikties zinis un braukt vēl ilgi. Jauns maksā ap 75 Ls posms (Bosal) vai ap 100ls/posms oriģinālais. Vajag mainīt vismaz divus posmus.
Kardāna priekšējā mufta arī nav īsti laba - apskati izeju pa nullēm (tie vispār nekasās ne par ko), bet nedaudz nepatīkami uzsākot braukšanu = ~50ls plus darbs.

nu aizrāvos, bet tā es domāju par tuningu...
labākais tunings ir viss oriģinālais un viss labā kārtībā...
tas prasa daudz līdzekļu un enerģijas.

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 12:28

Tieši tā!!!

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 13:16

un ja vēl nopērk normālas riepas, tad tie 200 arī tur pat vien sanāk...
nemaz nerunājot par labām riepām.

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 14:01

nju ok ok varbuut es ar nelikshu taas plataas lapas,bet zinaat ar gribaas! :)
Nju nopirku es vinju ar labu signalizaaciju,labaam vasareneem uz origjinaaliem 15`` un liidzi iedeva labas ziemenes.
Pielikshu baltus pavarotnjikus un salonaa kautko pamainiishu :)

"Lapotne"

11. Oktobris 2004, 14:01

kaa var tai saucamaja avartaa bildi ielikt?
Tēma slēgta