Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
21. Janvāris 2007, 19:03
karo4 taa! sveiki, man ir 14 gadi un shis ir mans pirmais topics te. ar teevu shaa pirxim w123 ar iznjemtu motoru, 3 lietajiem orgjinaalajiem diskiem(1 metaala, jo nozaga), jaunaa tipa faaras(kvadraatainas),karo4 viens no peedeejiem modeljiem, motors iznjemts jo kjeede paartruuka. labi OK, teevs sataisiitu vinju motoru paarliktu no manas vecaas w123, pie4iniitu kko un viss buutu labi. Taatad jautaajumi:
vai to 4 lieto orgjinaalo MB disku R14" buus gruuti kkur dabuut?
2. Es gribu uztaisiit ar teevu vinjai kaadu tuningu. kaadu spoileriiti, buutu reaali kaadu paintjob uztaisiit, ja maakat luudzu iemaaciet kaadus prijomus, man pashlaik ir paargalviiga doma vinjam 2 sviitras paarkraasot paari. Karo4 pastaastiet kaadas interesantas idejas.
21. Janvāris 2007, 19:06
Te būs darbiņš priekš SZ
21. Janvāris 2007, 19:16
kas tas taads?
21. Janvāris 2007, 19:24
Ta jau hondu vai 3 bmw vajdzēja ņemt. šitā kaste priekš spoileriem nav domāta.... vienīgais var starp bagāžnieku un salonu aizmugurējo beņķi sienu izzāģet. Piesist dēļu bortus un kartupeļus vai bietes vadāt.
21. Janvāris 2007, 19:31
[user]214137|RTXs|wtf?[/user]kas tas taads?
tas ir kaut kas tāds, kurš par foruma lietošanas noteikumu neievērošanu izmet bezjēdzīgus rakstītājus.
uzvilkt "shelby" svītras w123, netaisot nekādu citu pārbūvi, kas šo auto padarītu tehniski sportisku, būtu līdzvērtīgi kā zaļam Golfam uzlīmēt uzrakstu Ferrari.
ieteiktu saglabāt maksimāli w123 oriģinalitāti!
21. Janvāris 2007, 20:06
bet esmu jauns, un man patiik sportiska tipa mashiinas vairaak nekaa orgjinilitaate! vnk naudas nav pietiekami, prieksh kkaadiem urlu BMW vai kkam tam liidziigam. Vai ta w123 ar spoileri tik suudiigi izskataas? esmu redzeejis bildes un nemaz tik slikti nebija.
21. Janvāris 2007, 20:06
W123 jau oriģināli ir uzražots ļoti skaists (virsbūves formas, dizains) un nav paredzēts šķūningošanai, neko labāku Tu nepanāksi, tikai sakropļosi skaistu, klasisku mersedesu..
Ir redzeeti w123 ar kkaadu plastmasas gabalu uz bagaaznieka, nu nav forshi...
Svītras pāri w123, pilniigs absurds... :blink:
Zirgspēkus tās svītras klāt nedos

Ja sirds loti kaaro peec skuuninga tad iesaku VW Golf, jo tam nu varees skuuninga daljas katraa auto detalju bodee atrast un karinaat virsuu kameer wiidaab vairs paziit nevar... Vot tur nu gan ja gaume laba un ir talants noteikti izdosies uz taisiit ko labaaku kaa tas no konveijera nobraucis...
.gif)
Es domāju ka to disku ir iespeejams pie Hara dabuut, vinjam ir daudz visaadu labu lietinju prieksh w123...
21. Janvāris 2007, 20:33
Tā pēdēja bilde ir pilnīgs ārprāc... principā 123 tūnings manā redzējumā: aiztaisīt visus rūsas caurumus, kārtīgi nošpaktelēt, atstājot oriģinālās kuzova daļas ļoti kvalitatīvi nokrāsot (varbūt kādā hameljona krāsā), pāršūt ar gaišu ādu salonu, ņeuzkrītoši iebāzt subloferi, pagalvjos un saules sargos plakanos ekrānus... ņemsim vērā, ka beņķi un panelis paliek oriģinālā, R18 hromētos diskus ar zemprofila riepām, basīgo izpūtēju, pašu galveno - dzinēju - nez - varbūt kādu 3,2 24v - protams ar kaltajiem virzuļiem, atvieglinātu kloķeni, spara ratu, zirnekli, piedzītu ieplūdes kolektoru, titāna vārstiem (lielākiem), speciālām atsperēm, sēdinātu galvu, elektronisko šprici, amatniekā pārtaisītu ātrumkasti, lielāku degv ielas spiedienu...
Viss aprakstītais velk uz kādiem 3 līdz 4 tūkstošiem EUR... ak jā sporta sadales vārstām.
21. Janvāris 2007, 20:44
jā un vēl vizuļi un klaņi tasīti pēc indiviūāla pasūtījuma, ideja - dabūt lielāku virzuļa gājien attiecīgi litrāžu... kloķeni citu škiet būs problemātiski dabūt iekšā, jo būs problēmas ar motora bloku