Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
08. Septembris 2004, 08:44
Jau senāk biju palaidis baumas, ka mēģinu atrast kur nopirkt hromētas arku uzlikas. Attiecīgi ir varianti un pēdējais brīdis pašam tās iepirkt, bet, ja mēs te salasamies vairumā, tad varam pretendēt uz atlaidēm. Pilna cena, šķiet, visiem MB modeļiem par komplektu ir 25Ls. Tāpēc interesenti var te komentēt un pieteikties (lai zinu kopējo skaitu) pa iekšējo pastu.
Papildus informācija:
1) Tā ir gaumes lieta. Vecākiem hromētajiem MB tie, protams, piestāv, jaunākajiem... gaumes lieta. Pats domāju, ka tas jau ir individuāls jautajums;
2) Ir dažādi apgalvojumi. Viens tāds, ka tos mēslus nevajag likt, jo pēc tam ātri var tikt pie jaunām arkām sarūsējušo vietā. Sakrājas mitrums, sāls u.t.t., noskrāpējas krāsa. Varbūt ta ir, ja slikti uzliek, ja nav obligāto gumiju, kas pasargā no krāsas bojāšanas, ja arka jau sākusi rūsēt. Pašam bija pieredze ar pamatīgi parūsējušu W123, kam šīs uzlikas nāca jau no rūpnīcas -- arkām bija tikai pāris mazi rūsas pleķīši, kamēr citur pamatīgi caurumi. Tāpēc pats pirkšu un iesaku arī citiem, īpaši, kas ja ne pārmetinājuši un pārkrāsojuši visu mašīnu, tad vismaz arkas. Tie tomer ir laba aizsardzība pret mehāniskiem arkas bojājumiem (akmeņi, smiltis, arī neveiksmīgāka stabiņu aizķeršana ar arku...), jo nosedz visu malu un labi pieguļ -- mazāk mitruma un smilšu. Lietuviešu C123 klubs arī padalījies šādā tādā pieredzē veco MB hromēto detaļu uzturēšanā un uzlabošanā, bet tā jau individuāla saruna.
08. Septembris 2004, 09:33
klau
jus te par to hromu runajat. bet patiesiba tak visas spidigas detalas uz MB ir nerusejosais terauds:D lidz ar to arku detalas ar visdrizak ir nerusejosais. vai ne ta?
08. Septembris 2004, 09:38
[user]4979|abrakadabra|[/user]klau
jus te par to hromu runajat. bet patiesiba tak visas spidigas detalas uz MB ir nerusejosais terauds:D lidz ar to arku detalas ar visdrizak ir nerusejosais. vai ne ta?
Spīdīgās detaļas diemžēl rūsē... OK, tās arku uzlikas sarūsējušas tiešām laikam nav manītas, bet par tām savulaik bija speciāli jāpiemaksā -- ekstra! Un vai tad nu neesi redzējis sarūsējušas arkas...
08. Septembris 2004, 12:49
iet runa par divam atskirigam lietam - arku uzlikas un pasas arkas. arkas ruse un tas ir skaidrs. bet arku uzlikas ir no nerusejosa terauda, lidz ar tas nevar ruset. un tas nav hrometas man skiet - tapec ari nevar ruset. hromets materials var ruset ar laiku lec nost tas hroms. bet MB taks ir limuzins:)
08. Septembris 2004, 13:01
Es labprāt piesakos uz hromētām arkām priekš w123.
08. Septembris 2004, 13:39
[user]4979|abrakadabra|[/user]iet runa par divam atskirigam lietam - arku uzlikas un pasas arkas. arkas ruse un tas ir skaidrs. bet arku uzlikas ir no nerusejosa terauda, lidz ar tas nevar ruset. un tas nav hrometas man skiet - tapec ari nevar ruset. hromets materials var ruset ar laiku lec nost tas hroms. bet MB taks ir limuzins:)
Nerūsējošu tēraudu arī hromē, niķelē u.t.t., vismaz pulē tas pats no sevis nav tik spožs...
08. Septembris 2004, 14:23
mani arii vareetu intereseet arku uzlikas. manam priekshaa ir, bet aimuguree ieprieksheejais saimnieks ir kaut kur nozaudeejis.
Mizx, tu mineeji atlaides? kaadaa apmeeraa taas plaanotas? jo ieskatiijos tevis piemineetajaa leishu lapaa, tur taas tirgo par 70 LTL, kas ir ap 13,50 LVL.
08. Septembris 2004, 14:27
[user]8585|kaspiic|[/user]mani arii vareetu intereseet arku uzlikas. manam priekshaa ir, bet aimuguree ieprieksheejais saimnieks ir kaut kur nozaudeejis.
Mizx, tu mineeji atlaides? kaadaa apmeeraa taas plaanotas? jo ieskatiijos tevis piemineetajaa leishu lapaa, tur taas tirgo par 70 LTL, kas ir ap 13,50 LVL.
Hmm, par lietuviešiem esmu palaidis garām... Būs jāapjautājas... Es tik poļus un tepat vietējos zinu... Ja cena ir 13.5, tad jau ideāli! Jebkurā gadījumā šis vairāk ir aptauja par interesentiem, cenas būs pēc tam...
08. Septembris 2004, 14:31
paskaties sadaljaa tirgus pie lietuvieshiem! :whistle:
08. Septembris 2004, 17:05
hm
vispar neesmu dzirdejis ka nerusejoso teraudu vel nikele, hrome etc ipasi ja tas ir pulets. tas no pieredzes ar metala darbiem:D
bet citadi pasakiet tik leisu lapas adresi