Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
20. Jūlijs 2004, 14:10
pielauju, ka seit ir eksperti, kas varetu ieteikt kur varetu labi nokrasot MB W123 1984. gada, ka ari kur varetu uztaisit nelielu upgrade kopejam izskatam ar hroma detalam, riteniem un lidzigam lietam. vispar kur ir labio meistari uz sadam lietam. ir tacu, vai ne?
20. Jūlijs 2004, 14:13
Par krāsošanu vari painteresēties pie:
*Darklow- viņš šajā pavasārī pilnīgi pārkrāsoja savu dampi...
*elSpiega- viņš kaut ko tur runāja par krāsošanu pie Rumbulas....
20. Jūlijs 2004, 14:32
ElSpiegs=Elsprogo
20. Jūlijs 2004, 14:32
Par krāsošanu gan laikam šiem nebija labi varianti... Esmu šo procesu izgājis, W123 nokrāsoja labi, tikai ar kopā salikšanu piekliboja... Lieku aiz auss, ka interesējies par hromu -- iespējams vairumā sarunāt atlaides, es jebkurā gadījumā sev šo to iepirkšu, ir vēl pāris interesenti, tā kā ar to tikai pacietību! Uztaisīšu topiku, kurā pieteikties!
Krāsošana: Zaļš W123 280 TE hameleons, kas gan biežāk izskatās lillīgs / tumši zils ir savējais, šobrīd gan skats tāds nekāds, jo daudz braukā pa laukiem un tur izskatu uzturēt... 3 sezona -- tagad gan izlīduši kādi rūsas pleķīši, iepriekš nebija, laikam pacietīšos līdz pavasarim, tad gan būs jāpiekrāso. Krāsot TIKAI 100% izjaucot un TIKAI krāsošanas kamerā, pārējie varianti... nu... nav nopietni. Ja izšķiras par šādu soli -- taisīt 20 gadus vecu MB, tad to nedrīkst darīt slikti -- zemē nomests darbs un materiāli. Krāsošanas izmaksas rēķini ap 700 Ls, rēķinies ar metināšanu + kaut kādu "neredzamu" norūsējušu detaļu nomaiņu... Man kopā sanāca, šķiet, apaļš 1000 Ls. Ja ir interese par ko sīkāk -- prasi droši!
20. Jūlijs 2004, 14:58
labi
kur tad ir tas kameras kas varetu sita labi sakrasot? un kas ar hromu? tas interese. man ta nojausma ar tada ir ka jataisa ir labi ja taisa 20 gadigo. jo gribas jau pasam izbaudit to kvalitati. man ka reiz vins ir zala krasa.
20. Jūlijs 2004, 15:08
Abrakadabra, ja tev ir pašam sava garāža, tad labāk pats to auto arī izjauc, jo tas būs stipri lētāk un (Tici man) arī labāk...
Par pilnīgu pārkrāsošanu varu teikt tikai vienu- pirms gada es pārkrāsoju savu P206 (Jo bija puikas pacentušies un ar naglām visas lielās detaļas apskrāpējuši), bet man tō pārkrāsot izmaksāja ap 300 Ls.....
20. Jūlijs 2004, 15:23
Skeram, nemusini ar muļķībām par lētu krāsošanu, problēmu būs vairāk, kā gribētos un prieks būs cauri pēc pirmās lielās ziemas... Krāsošanas kameras tiešām nav uz katra stūra, bet varu painteresēties, man radi savulaik Formulā ar Standox autokrāsu lietām ņēmās, tāpēc arī apgalvoju, ka ļoti svarīgs ir, lai viss būtu max kvalitatīvi. Par izjaukšanu -- protams, to vari darīt pats un jo vairāk izjauks un pamatīgāk visus it kā krikumus sametinās, jo labāk būs pēc tam. Piemēram, man nepateica, ka lūkas ūdens novadcaurule būtu jālabo un tagad, lai problēmu novērstu, stikls atkal jāņem ārā, apšuvums nost, jāmetina, jākrāso... tāpēc tie meistari nepatika, lai gan nokrāsoja, vēlreiz saku, godam. Sameklē labu metinātāju, varbūt pats tādu varu ieteikt, vari arī pats, ja ir tādas iemaņas, un tas jau būs darbiņš kādam mēnesim pa vakariem. Nu, varbūt Tev tas auto labā stāvoklī, man bija variants par šrotu, no tā tas izvairījās labā tehniskā stāvokļa dēļ... Tagad pašam otram auto šis process priekšā, tā kā arī pētu visus variantus u.t.t.. Par hroma detaļām nesatraucies -- informēšu. Tās jau tik un tā prātīgāk likt, kad auto ir gatavs. Patiesībā es pat tās iesaku -- rūpnīcas liktās arkas bija nosargājušas no akmeņiem, skrāpējumiem u.t.t. un tām bija vien pa mazam rūsas pleķītim, kamēr pakaļas durvis, 1 sānu durvis un motora pārsegu prātīgāk izrādījās nomainīt... Šādas tādas lietas no izjauktā donora auto vēl atlikušas, ja nu rodas vajadzība.
20. Jūlijs 2004, 15:41
Mizix,
Tici man ka var pat ļoti kvalitatīvi (Kamerā) nokrāsot auto ar garantiju par saprātīgām cenām....
PS. Kaut arī P206 nav piecmetrrīgs MB, bet salīdzinājumu es iedevu- Špaktelēšana (Jo haube un durvis bija saskrāpētas līdz metālam un ar dziļu bukti), grutēšana un Krāsošana man izmakšaja 250 Ls (Pirms gada ar garantiju)....
20. Jūlijs 2004, 15:45
[user]377|skeram|Sākās kārtējā taisnības pierādīšana: MIZX vs Skerams (Stringmilis)[/user]Mizix,
Tici man ka var pat ļoti kvalitatīvi (Kamerā) nokrāsot auto ar garantiju par saprātīgām cenām....
PS. Kaut arī P206 nav piecmetrrīgs MB, bet salīdzinājumu es iedevu- Špaktelēšana (Jo haube un durvis bija saskrāpētas līdz metālam un ar dziļu bukti), grutēšana un Krāsošana man izmakšaja 250 Ls (Pirms gada ar garantiju)....
Mašīnas ir nesalīdzināmas, jo izmantoti atšķirīgi metāli, atšķirīgi gadi un atšķirīgs turpmākais liktenis, krāsas daudzums atšķirsies minimāli... Var nokrāsot labi, bet ir neiespējami to izdarīt tik pat labi, kā rūpnīcā bez kameras, to vēl nekur pasaulē neviens nav pierādījis un nekad nepierādīs. Ja viss tiešām būtu atkarīgs no roku veiklības, tad visas kameras sen būtu bankrotējušas, tiesa, ārzemēs visi bez kamerām uzskatāmi par bankrotējušiem...
20. Jūlijs 2004, 15:51
Pirmām kārtām es nekad neesmu teicis, ka man krāsoja ne kamerā- MAN Krāsoja manu auto KAMERĀ.......
Otrām kārtām- ja tu gribi, lai būtu tā kā rūpnīcā, tad ir jāpasūta jauna detaļa ar rūpnīcas krāsojumu.....