Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
21. Jūlijs 2007, 18:26
Tas LT widebody ir kautkāds pašu darinājums, un diezgan neveiksmīgs pēc izskata. Bet widebody versijas piedāvāja daudzi dažādi tuneri. Melnie kupejnieki, kas redzami bildēs, ir AMG "Hammer" versijas. Ļoti liels retums.
21. Jūlijs 2007, 19:20
esmu redzējis W124 250 D ar widebody ...gribējās raudāt :cry:
21. Jūlijs 2007, 20:13
SZ, chto slishkom strashno bilo :cry:

?
A voobshe jest kakijeto standarti? Skazhem tak mordu 500E sdelatj mozhno, a vot s zadnicej kak bitj ?

After a few months of research & a lot of discussion with Motorwerks, my wide body conversion has now officially been started.
The E500E fenders arrived last week & have been test fitted. The rear arches will also be enhanced & fabricated out of steel - all inner wells will be properly finished & lined. I also have the Gen II AMG front bumper, which will be manipulated to fit the wider front end, along with all necessary lower cladding. The car will also receive a full repaint in their booth. Lastly, I have a few new interior pieces & a beautiful set of Carlsson 2/6 wheels - 18x8.5 & 18x10 to fill the new body nicely.
21. Jūlijs 2007, 20:28
Redvins, 500 E eto sooovsem drugoje delo.... a wot takije krilja na 250 D delatj, eto bred.....
21. Jūlijs 2007, 20:32
estj kakaja ta tehnika po reshireniju kriljev ot AMG......
na Gdtm.ru...
21. Jūlijs 2007, 20:46
[user]2|SZ|[/user]estj kakaja ta tehnika po reshireniju kriljev ot AMG......
na Gdtm.ru...
SZ, dotā tehnoloģija nedos `bildēs redzamo efektu. Tur ir nopitnāks strādāts, līdz pat bleķu graizīšanai un metināšanai. špaktelēšanai. Ja mēs brauktu ar bmw, tad nebūtu problēmu. 25 Ls par arku un gatavs + krāsošana
21. Jūlijs 2007, 20:54
mja...skaidrs.....
21. Jūlijs 2007, 20:57
[user]2|SZ|[/user]mja...skaidrs.....
SZ, Tev starpcitu tas arī aktuāli, ja taisies visu auto pārkrāsot, tad arkas 100% jāpūš. Un no manis jāsavāc pilnīgi jaunas sarkanās atsperes no 124, kuras veiksmīgi iepirku ebay.
21. Jūlijs 2007, 21:02
ojā, un vēl - amg diski jātdod man... viņu vietā Borbet 9collas priekšā, 10 pakaļā. Pie visa kloķene, virzuļi, klaņi, galva ar vārstiem uz laiku jāidod man. Un nākam gad varēsim piedalīties visos dragreisos.