Switch to full style
Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 19:09

Šodien braucot mājās no darba ienāca prātā tāda varbūt stulba doma, bet tomēr!
Vai būtu iespējams mana C280 dzinējam piemontētu turbīnu?
kas priekš tāda pasākuma būtu vajadzīgs? cik tas varētu maksāt? vai latvijā vispār to būtu iespējams izdarīt? cik lielu jaudas pieaugumu varētu iegūt (tagad 192ph under hood :evil: )? un ja es nolemtu to darīt, vai kāds būtu gatavs palīdzēt tehnisko jautājumu risināšanā?

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 19:13

Bija man te viens kas ar šitādāh H***ām nodarbojas, taas ir ļoti dārgi, bet ja vajag tad vajag! Galus vari uzprasīt Bpa4! Ja nemaldos viņam iedevu kontaktuis! :whistle:

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 19:16

[user]188304|becker|[/user]Bija man te viens kas ar šitādāh H***ām nodarbojas, taas ir ļoti dārgi, bet ja vajag tad vajag! Galus vari uzprasīt Bpa4! Ja nemaldos viņam iedevu kontaktuis! :whistle:

pirmais jau gribu uzzināt cik tas maksā un ko es no tā iegūstu, proti, vai finansiālais ieguldījums ir adekvāts ieguvumam. ja tas dod tikai apziņu, ka man redz ir turbo, tad man n***en nevajag :D

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 19:19

Nu par trim pilzeniekiem un čipsu paku nekas nenotiks! :D

Bet kas tavā uztverē ir adekvāts! Cik aptuveni esi ar mieru ziedot fīčai kura nav nevienam varāk iekš LV??? :ninja:

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 19:22

[user]188304|becker|[/user]Nu par trim pilzeniekiem un čipsu paku nekas nenotiks! :D

Bet kas tavā uztverē ir adekvāts! Cik aptuveni esi ar mieru ziedot fīčai kura nav nevienam varāk iekš LV??? :ninja:

ja tas man dotu kaut kādus 50zs klāt, tad pat 100ls netērētu....bet ja var iegūt kādus 100zs tad jau var padomāt parēķināt...mazāk ēst, pīpēt, dzert un aiziet :D

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 20:26

Buutu jau labi ja viss sleeptos tikai turbīnaa un izpluudes paarbuuvee...Jaadomaa arii par stipraakiem virzuļiem un šaaleem,ko nebuus viegli atrast un nemaxaas maz!!Bez taa var aatri beigties motors...Man pasam ar ir taada ideja,bet zeel motoru...

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 20:35

[user]102402|vazukis|[/user]Buutu jau labi ja viss sleeptos tikai turbīnaa un izpluudes paarbuuvee...Jaadomaa arii par stipraakiem virzuļiem un šaaleem,ko nebuus viegli atrast un nemaxaas maz!!Bez taa var aatri beigties motors...Man pasam ar ir taada ideja,bet zeel motoru...

a` cik jaudā varētu būt aptuveni pieaugums?
no kā ir atkarīgs tas par cik stiprākiem vajadzētu būt virzuļiem, šālēm un visām pārējām figņām?

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 20:45

No turbiinas stipruma,vajadzeetu arii jaudiigaaku degvielas pumpi(ja ir šprice)Cik tavam auto cilindru?

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 20:51

[user]102402|vazukis|[/user]No turbiinas stipruma,vajadzeetu arii jaudiigaaku degvielas pumpi(ja ir šprice)Cik tavam auto cilindru?

cilindri ir 6!
a` pastāv iespēja, ka ja atrastu attiecīga stipruma turbīnu, tad virzuļus nevajadzētu mainīt, bet pietiktu ar tiem pašiem?

MB 2,8L + Turbo

19. Jūnijs 2007, 20:52

Kautko taadu manliekas var dariit tad kad ir jau sievas mashiina, darba mashiina, un gjimenes mashiina ... un tad kaa ceturto var tasiit mashiinu sirdij .... jo ja jau taads skaits mashiinu ir vajadzeetu buut attieciigi arii naudai ... cik esmu reekjinaajis viiss tas vienmeer nonaak vairaakos tuukstoshos ... un principaa par to jau var dabuut stock turbineetu auto :D vobshem hmm ... aizmirsti
Tēma slēgta