Switch to full style
Mūsu pašu meistarojumi, attēli, jautājumi, utt.
Tēma slēgta

Spolera i obves iz stekloplastika

06. Marts 2006, 21:40

Narod kto sam delal spoler ili kakujunibutj 4astj exterjera iz stekloplastika.

Komponenti: Steklotkanj + Epoksdnaja smola.

Perebral vse stroitelnie magazini, ne mogu nigde najti steklotkanj
Znaju 4to podhoda6uju steklotkanj ispolzuet RIGAS SILTUMS dlja gidroizalacii teplotras. Nu a gdeze oni ejo dostajut???

06. Marts 2006, 22:10

...v LATHIM....dvuh vidov ...bolshaja setka i malenkaja ...prodajots za pogonnij metr...tamze mozna kupit epoksid...v bankah po 5 L!!

06. Marts 2006, 23:03

[user]6695|RIPS|[/user]...v LATHIM....dvuh vidov ...bolshaja setka i malenkaja ...prodajots za pogonnij metr...tamze mozna kupit epoksid...v bankah po 5 L!!

UUU... A poto4nee? ja takogo v kataogah ne na6el...

06. Marts 2006, 23:12

[user]136706|mozg|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]...v LATHIM....dvuh vidov ...bolshaja setka i malenkaja ...prodajots za pogonnij metr...tamze mozna kupit epoksid...v bankah po 5 L!!

UUU... A poto4nee? ja takogo v kataogah ne na6el...

Ladno, tormozu, na6el LATVIJAS KIMIJA...

07. Marts 2006, 09:29

LATHIM..pomojmu adres...katlakalna 10...hotja na scet cifri mozet i osibajus!!!....tagda esho est malenkij magazin tipa tuninga :D ....na daugavgrivas 42...i opjatj cifru toshnuju nepomnju!

07. Marts 2006, 10:30

Man jautājums -- vai kāds zina, kur pie mums ir gatavi izgatavot ko retai automašīnai pēc fotogrāfijām t.i. bez standarta sagatavēm? Citādi visi zināmākie kantorīši gatavi tikai "drukāt" pēc saviem šabloniem...

07. Marts 2006, 15:21

www.mobiletuning.lv tur veci gan gatavos tirgo gan peec pasuutiijuma taisa!!Tad veel sitie www.bodykit.lv savaa laika arii plaatijaas ka varot da jebko uzmodeleet!!...tacu ja pat nemsies tad noteikti jaareikinaas ar iespaidiigu ciparu!!!!

20. Septembris 2006, 13:42

[user]136706|mozg|Spolera i obves iz stekloplastika[/user]Narod kto sam delal spoler ili kakujunibutj 4astj exterjera iz stekloplastika.

Komponenti: Steklotkanj + Epoksdnaja smola.

Perebral vse stroitelnie magazini, ne mogu nigde najti steklotkanj
Znaju 4to podhoda6uju steklotkanj ispolzuet RIGAS SILTUMS dlja gidroizalacii teplotras. Nu a gdeze oni ejo dostajut???

20. Septembris 2006, 13:43

narod gde gde mozno kuoit spojler na mers c klasa 1996 goda

20. Septembris 2006, 13:51

[user]185329|andrjuxa_20|[/user]narod gde gde mozno kuoit spojler na mers c klasa 1996 goda

1. mozhesh i s russkim shriftom pisatj tut..;)

2. TUF ? Bikernieku ulica ?
Tēma slēgta