Foruma saturs » Modeļi » Oldtimer
|
Lapa 1 no 1
|
[ 3 ieraksti ] |
|
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: meklēju MB detalu katalogu ar kodiem pasūtījumam uz Vāciju Atbilde saņemta: 04. Augusts 2008, 14:31 |
|
|
|
|
Restaurēju SEC 420 W126 88.g. Kā ziniet Vācijā Mb detaļas ir par 30-50% lētākas, kas uz 2t ir labs ietaupījums. Vai kādam restauratoram ir pieredze kā vislabāk savākt detaļu kodus pasūtījumam. Man nepieciešams dikti daudz detaļu- kodi vien uz 4 lapām, ka ir vēlēšanās pašam tās rakstīt ārā no kataloga, lai skaidrs kurš vainīgs ja na īstās detļas. Varbūt ziniet kur var dabūt detaļu katalogu ar kodiem? Mana pieredze ir tāda- es sarunāju veikalā ka man atrod kodus. Iedeva 2 lapas ar daļu kodiem, kas pēc nosaukumiem daļēji neatbilst tam ko gribu, tāpēc neriskēju iepirkties nepareizi. Valdemārs
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: meklēju MB detalu katalogu ar kodiem pasūtījumam uz Vāciju Atbilde saņemta: 04. Augusts 2008, 15:08 |
|
|
|
|
 |
|
|
jipis
|
Tēma: meklēju MB detalu katalogu ar kodiem pasūtījumam uz Vāciju Atbilde saņemta: 04. Augusts 2008, 15:09 |
|
Pievienojies: 19. Jūnijs 2004, 14:54 Atbildes: 529 Atrašanās vietas: LV Jelgava Rīga
Mašīna: CLK320 jau 5gadi
|
|
_________________ Mūsa Motors Rīga
|
|
 |
|
|
Lapa 1 no 1
|
[ 3 ieraksti ] |