Publicēt atbildi

Kaut kas par veciem ralliju MB

18. Janvāris 2005, 09:49

[user]379|Mizx|[/user]Nu man skaidrs, kā ar šiem Dakārā varēja pabraukt -- pacēla vismaz 2x augstākus!

http://www.thegaffer.com/motorsport/car ... 500slc.php

uz to bildi skatoties, liekas, ka tas verķis varētu braukt tikai līdz pirmai pārsistai riepai, jo rezerves riteņiem vieta atliek vairs tikai uz jumta =)

18. Janvāris 2005, 10:26

Tepat kaut kur jau biju ielicis rakstiņu par SLC rallijā, kur šie pamanījās ko tur aizmugurē sabojāt, tad ar helikopteru pieveda jaunu aizmugurējo tiltu un 20 min laikā šie visu samainīja. Bagāžā vairāk kā 2 normālas / 1 šādu riepu tiešām neiebāzt...

25. Janvāris 2005, 11:01

Tā, atradās AMG pirmsākumi...:
http://www.geocities.com/MotorCity/Down ... 109amg.htm

P.S. Didi -- palasi par to, ka MB centās atgriezties sacīkšu apritē pēc 15 gadu pārtraukuma un... to neizdarīja... atšķirībā no pēkšņi tapušā AMG -- tobrīd vienīgā MB tūninga kantora (Hmm, kā gan ar Binz... tie tā kā vecāki...)

25. Janvāris 2005, 11:17

Bildīte mazliet smieklīga, bet... MB kā pasaules ātrākie sedani... nebija kauns piedalīties... un cīnīties par vietām...:
Attēls

25. Janvāris 2005, 11:59

Mizx, tas saits neiet..nekādīgi...

25. Janvāris 2005, 12:34

[user]3727|didi|[/user]Mizx, tas saits neiet..nekādīgi...

Pārbaudīju -- iet, tik varbūt jāpamēģina pa vairākām reizēm, bremzē...!

25. Janvāris 2005, 13:12

Mizx, nu es tā ātri pārskrēju ar acīm pāri tam tekstam, viena no varbūtībām (tas ir tikai mans uzskats, bet arī tekstā pieminēts), kāpēc viņi tomēr atteicās no dalības tajās 24h sacīkstēs un kapēc viņi vispār tik ilgu laiku nepiedalījās scīkstēs, Mercedes rūpnīca nevēlējās piedzīvot vēl kādu traģisku avāriju ( un tas viss dēļ Lemānas `55.g.). Viņi vēlējās būt 100% droši par to, ka nekas tāds neatkārtosies.

25. Janvāris 2005, 13:15

Es jau par to pašu! Te jau bija, ka uztaisīja, testēja, bet (arī lasīju gandrīz pa diognāli) tieši laikam riepām / arkām neuzticējās... un atcēla dalību...

25. Janvāris 2005, 13:23

..jo nebija pārliecināti par drošību....

25. Janvāris 2005, 13:24

:ninja: :ninja: :ninja:
Publicēt atbildi