Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 134 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W116
AtbildeAtbilde saņemta: 23. Janvāris 2008, 17:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Janvāris 2008, 12:21
Atbildes: 402
Citēt:
[user]30003||[/user]nu zinat ja juuus varat atljautoies shito smukumu , tad jav arii varat benziinu - bez tam nejau kaa ikdienas braucamo jus vinju njemsit - taka benziinam vairs tur nav svara :!
a tad nostaajies kaadam bembim pie krusta blakus i raadi ko maaki :evil:

khm khm. Ar 7.4 sekundēm jau daudz gan parādīsi....
Bet par patēriņu tiesa - tāpat kā teikts BMW likumu kodeksā - Tev nebūs sava BMW patēriņu rēķināt vai interesēties par to!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 14:10 
Lietotāja avatārs
Labdien !

Nobraukāju ar 450SEL (1974.gada)- patēriņš - gāze ~ 20 L/100 km, bendzīns bija ap 25 L/100 km. bet problēmas bija ar iešprices vadību, tāpēc bendža daudz tika tērēta :(

Ja par lietu - stāv man tas auto garāža un gaida "labus laikus" , taču pamazām varbūt ir vēlme šo-to uzzināt un/vai iegūt.

1) mani interesē vai kādam ir info (pats nekur neatradu), kas ir par interesantu versiju 450SEL (W116) automāts, ar ātruma pārslēgu pie stūres (kā ASV iecienījuši), taču auto nav no ASV (eiropas versija), bez tam arī ASV tirgū esošajiem W116 automāta pārslēgs atrodas starp beņķiem. Man ir pie stūres un izskatās oriģināls, bet nekādus datus par šādu versiju neesmu atradis kāpēc tā un ar ko tas ir īpašs.

2) vai kāds no šejieniešiem ir šādu auto "Pacēlis" ? (interesētu pieredze/komentāri/ieteikumi)

ar cieņu,
Wampirius

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 14:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Par kārbu pie stūres — tāda ir daudziem modeļiem un nekādas saistības ar Ameriku. Tepat mums Mipe C123 ir pārslēgs pie stūres. Cita kārba, cita konstrukcija. Kaut kur stāv prātā, ka konstrukcija nav tik veiksmīga, tāpēc patēriņš lielāks, kā ar parasto, bet varbūt kļūdos.

Zinām, ka ir te restaurēti / nopietni remontēti W116, bet dzīvē laikam redzēti nav. Esmu darbojies un darbojos ar W107, nu, faktiski W123 ir nonācis tajā pašā pārlasīšanas kategorijā. Bet par to mēs kaut kad sen, sen jau runājām...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 14:52 
Lietotāja avatārs
nu sk. Par kārbu tad, šķiet, jautājumu stipri vaīrāk nav. lai gan nekur nebiju pamanījis šādu versiju :) Biju gan pārliecināts, ka kārba ir tā pati (3pakāpju automāts), tikai kloķis "izvilkts citur".

nu jā. par pārlasīšanu man jau 8 gadus tas auto stāv garāžā un laiku-pa-laikam iekomunicēju ar kādu, pavācu info, izmaksas nopūšos un gaidu labāku finansiālo situāciju.

paldies par info. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 15:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

taisi un dzen saulītē- nu jau šis auto ir viena no Leģendām :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 16:22 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]taisi un dzen saulītē- nu jau šis auto ir viena no Leģendām :)

jap, tikai pēc maniem aprēķiniem tas prasa ~ 10 000 EUR... (virsbūves darbi, motora (t.sk. kondiškas) remonts, kārba slēdzās ar sitieniem, bet vēl bija dzīva (kad noliku to uz "čuču"), salona pāršūšana + visādi sīkumi:( ... pašlaik mission impossible :(

bet par leģendu - pilnīgi piekrītu. Nav daudz auto, pie kuru stūres es perfekti jutos, bet šamējais ir nepārprotams līderis.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 16:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nujā, ja gribās Konfekti, ir jāiegulda, bet šajos laikos no 10 K var paiet pat uz 6-7 k , jo nu jau daudzi meistari ir priecīgi, ka vispār darbs ir.

Saliec moš bildes ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 16:50 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]nujā, ja gribās Konfekti, ir jāiegulda, bet šajos laikos no 10 K var paiet pat uz 6-7 k , jo nu jau daudzi meistari ir priecīgi, ka vispār darbs ir.

Saliec moš bildes ?

bilžu nav (8 gadīgas fotofilmas neesmu saglabājis, bet pats auto ir garāžā, kas ir 20 cm platāka, par auto - piekļuve ļoti apgrūtinoša :(

Kad nosprāga starteris, sapratu, ka to auto nav vērts čakarēt. un nolēmu, ka izvilkšu no garāžas tikai tad, kad vedīšu uz restaurāciju. Darba diezgan daudz - motoru gribu izjautk līdz "pēdējai skrūvēitei". problēmas ar iešprici un aizdedzi (domāju, ka tur tiks uzstādīts kas modernāks par oriģinālu (tagad jau pieejami visādi labumi), rūsa arī savu zobu atstājusi (15 gadus atpakaļ iepriekšējais saimnieks bija gan pārmetinājis/pārkrāsojis visu, bet tur meistari bija nolaiduši "fufeli", tāpēc arī tas viss ir jāsāk no "0". salons arī prasās pēc pāršūšanas (vismaz beņķi, pārējais +/- ir OK, tikai besī tā zilā salona krāsa.) Nu gan jau arī no stāvēšanas bukses/blīves būs jāmaina visas... tā kā bildes tu tā .. so so nekādas labās nesanāktu :( bet nu vismaz uz riteņiem un ja neskaita starteri, un aizdedzes problēmas, tad 8 gadus atpakaļ garažā tika nolikts ejošā (kustošā) kārtībā ... kas ir tagad - kas to lai zin ... Būtu vismaz sakarīga vieta, varētu šo-to pats padarīt, bet vietas sakarīgā attālumā no dzīvesmītnes nav, tad nu tā arī stāv :( bet cerības vēl neēsmu atmetis :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 16:54 
Lietotāja avatārs
ja nu kādam mētājas nevajadzīgs, vai kādā šrotā ir pamanīts W116 SEL (!) aizmugurējo krieso durvju stikls ar viegli zaļu rūpnīcas oriģinālo tonējumu, plz dodat ziņu. Neesmu baigi meklējis, bet arī pamanījis neesmu. šrotos SELu vispār neesmu redzējis :( par stiklu tonējumu nezinu, vai tas nāca visiem un vai vienādi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2008, 17:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Tāpat netīšām šrotos viņus nekur neieraudzīsi. Ja interesē varu iedot kontaktus, kur īpašniekam ir trīs šādi w116. Šaubos gan vai SEL, jo tiem mazais 2.8 motors. Nevajadzīgās detaļas viņš tirgo nost...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 134 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012