22. Decembris 2004, 21:28
ups, 84.gads
22. Decembris 2004, 21:41
Man jau likās ,ka kaut kas neštimē ,bet bij bail dabūt no Didi pa krāgu 8D
22. Decembris 2004, 21:56

jā, man vienmēr tie gadi jūk. Nesen noskatījos to saceni, kur Senna ( jauniņais ar Toleman) salika Prostu! Bet fiška ta tur bija tāda, ka Toleman nomainīja riepu piegādātāju (uz Michellin) un tanī dienā, kad bija sacīkstes, lija nu TĀĀĀDS afigennijs lietus, ka visi bija spiesti braukt ar slapjam laikam paredzētām riepām. Toleman bija vienojies ar mičeliniem, ka kalošas viņiem nebūs tomēr tās pašas kādas valkāja tā laika TOP mičelin komandas, tomer dēļ lietus Sennas bolīdam tika uzmontētas tās pašas riepas, ar kādām brauca visi viņa mičelin konkurenti. Viš no 13 poles startā uzkārpījās līdz 2.v. un beigās arī panāca līderējošo Prostu, bet sacīksti apturēja un rezultātus ieskaitīja no iepriekšējā apļa...Senna neuzvarēja, bet tomēr daudzi uzskata, ka tās dienas uzvarētājs bija debitants Senna... tā ir sacīkste, kura būtu jāredz jebkuram F1 fanam
22. Decembris 2004, 22:23
Jā ,nesen pa kabeli kaučkur bij pa to sacīksti,skatījos.Sida Votkinsa grāmata nez ir pērkama, sākumā tā kā bija kāre ,taču man nebija skaidrs vai es to gribu ,un tad tā uzkāros
22. Decembris 2004, 22:27
neesu iegādājusies to Votkinsa grāmatu, bet it kā daži F1 speci no f1.lv teica, ka neesot diez ko īpaša, bet moš pēc gadiem man uznāks zajobs un ievajadzēsies to grāmatu un atkal nekur nevarēšu to dabūt... :whistle: ( sorry par offtopic)
22. Decembris 2004, 22:31
Skaidrs, nopirkšu "Drošu ātrumu",Zasadas un studēšu
13. Janvāris 2005, 14:03
cik nu šis šajā topikā iederās un cik nu kādam ir interese par to, bet viens lozā G kalsinieks iekš Dakāras...nu nekur tālu netika, bet tomēr...
13. Janvāris 2005, 14:08
te vēl viens monstrinš
13. Janvāris 2005, 14:24
...nuu par bildeem tev DIDI paldies!!..maneejais siis iekopeeja mapiitee!!!,bet par to tekstu ka nekur taalu nav ticis :evil: tu veel norausies...maajaas ejot atskaties vai aiz muguras nav melns G :evil:
13. Janvāris 2005, 14:26
eu, RIPS, ko man te visu laiku draudi, nekas tev nav labs!
nu bet vai tad var uzskatīt vietas otrajā simtniekā un tikai līdz 5. ātrumposmam par kaut ko ievērības cienīgu...bet daudz kas jau ir atkarīgs no blīves, kas atrodas starp stūri un sēdekli...