Publicēt atbildi

W107 380SL US versija 1985 gads. Projekts pardosanai.

02. Februāris 2011, 10:55

02 February 2011 09:39:49 JanisJanisJanis rakstīja:
Sapratu. Izdzēsu savā sākuma ziņā daļu par pārdošanu. Aizmugurējo sēdekļu šim vispār nav. Tie vēl ir jāpasūta. Vai kāds var ietekt kādu ražotāu Eiropā?

Šis modelis ir paredzēts 2 personu pārvadāšanai, līdz ar to funkcionālie sēdekļi nav vajadzīgi.

Skaļruņi gan ir jālikvidē. Spriežot pēc bildēm a/m ir lietojis kāds ASV tīnis, iespējams, kā pirmo a/m, līdz ar to tur labs arī tehniski nekas nevar būt.

Ja iegāde neizmaksāja pārāk daudz, es ieteiktu pārdot. Ja patīk R107, meklē Eiropas tirgum paredzēto modeli. Tam vismaz ir vērtība.

Attēls

02. Februāris 2011, 17:07

Nja, ar bildēm varēji sākt... Redzot salonu uzreiz pateikšu — katastrofa. Piedevām, man pamatotas aizdomas, ka esi ieberzies uz konstruktoru t.i. kāds jau salonu ir pārbūvējis. Jo panelis jau nav oriģināls, tas ir ielikts no stipri vecāka SLa, pulkstenis vidējā ventilācijas lūciņā bija tikai pāris pirmos gadus t.i. 70-to sākumā. Attiecīgi — tas diez vai ir bijis tam auto oriģināli. Nākamais — beņķi. Tik sliktā stāvoklī beņķus vēl ir jāmeklē, jo tur ne jau tikai pāršūšana vajadzīga, tur tak nevienas uzlikas, nekā nav, visas eņģes plikas, viss izdemolēts, nebaidoties no šī vārda. Tieši pēc šiem beņķu aksesuāriem parasti tiek spriests par W107 reālo nolietojumu un kopšanu. Šie štrunti uz vienu sēdekli izmaksās vismaz 50 Ls. Principā auto ir bez salona. Aizmugurē beņķiem nav jābūt, tas fakts, šim modelim normāli tur nekā nav.

Atbalstītāji ir tikai no ASV un raksta tieši to, ko es — viņus satrauc tikai rūsa. Viņiem jau arī nav citu prasību, jo TA faktiski nav. Līdz ar to pilnīgi neobjektīvi, arī par viņu zināšanām par Austrumeiropu.

Morāle — kaut kas ar to auto nav labi, ja panelis ir jau mainīts un uz būtiski vecāku, acīm redzot sliktā stāvoklī. iespējams, ka arī tie beņķi tāpēc ir tik slikti un faktiski izdemolēti — ielikti no kāda 1971. gada SLa. Ja redzētu tuvumā, es varētu pateikt to ražošanas periodu. Man ir aizdomas, ka kāds ir savācis oriģinālo salonu un ielicis pirmo, kas gadījies. — Kāpēc?

02. Februāris 2011, 21:09

Oj PALDIES tāds info man vajadzīgs. Tiešām kā es tās bildes ātrāk neiedomājos saglabāt un ielādēt. Jā un panelis man likās jocīgs jo grādīzers šamējam bija celsija grādos. Vai kāds zina kā pēc VIN numura ko atšifrēt?

02. Februāris 2011, 21:22

Paga. Es citus paneļus neemsu redzējis. Visiem ir trīs caurumi vidū! Kas tad tiem jaunajiem modeļiem tur vidū bija ja ne grādīzers? Pulkstenis ne, ventilācija ne.

02. Februāris 2011, 21:23

02 February 2011 21:09:24 JanisJanisJanis rakstīja:
Oj PALDIES tāds info man vajadzīgs. Tiešām kā es tās bildes ātrāk neiedomājos saglabāt un ielādēt. Jā un panelis man likās jocīgs jo grādīzers šamējam bija celsija grādos. Vai kāds zina kā pēc VIN numura ko atšifrēt?

Viens veids ir reģistrēties mbclub.ru un nosūtīt pieprasījumu, vai palūgt to izdarīt kādam, kurš tur jau ir reģistrējies.

02. Februāris 2011, 21:29

Ak jā tuč tuč panelis ir cits. Citiem tur vidū ir trīs ventilācijas caurumi. Panelis značit cits un benķi ar. Vismaz durvju paneļi izskatās ok. Benķi biju izskrūvējis vienu ārā. No apakšas izksatījās ļoti labi. Nu ja turpināšu pētījumus. Interesanti man patīk. Kādu man nākošo pirkt? 560? Ja?

Ārzemnieki saka ka jābūt tur 85 gada modelim grādīzerim. Ja ir klimatkontrole tad ir tur grādīzers ja nav tad ir trīs vent. caurumi. Tā arī izskatās ja pogooglē bildes "w107 interior". Jāčeko VIN numurs pēc tā varētu pēc km kaut ko šifrēt. Man līdzi nāca grāmata kurā ieraksti līdz 1990 gadam un beidzās ar noskrējienu 90 000 jūdzes. Tā kā vēl 80 000 jūdzes no 1990 līdz 2010 ir miglā.
Pēdējo reizi laboja JanisJanisJanis - 02. Februāris 2011, 21:40, kopā labots 1 reizi.

02. Februāris 2011, 21:46

Te ir diezgan labs apraksts un bildes, kā visam jābūt tajā salonā. Tiesa, papētīju, ka šur tur nevietā ir ielikts tas pulkstenis, nezinu, varbūt kādam patika... Es gan atcerējos citu lietu — ja vecajiem viss panelis bija salona krāsā, tad no kaut kāda ~1980.-tā gada paneļu krāsu gamma tika sašaurināta, tagad jaunu arī var dabūt tikai vienā vai divās krāsās. Attiecīgi mans minējums — varbūt gribēja visu zilu un tad nācās likt veco paneli, tikai pulksteni vajadzēja aizvietot ar ventilāciju — pats panelis neatšķiras, atšķiras ventilācijas pievads.

Bet, ja tiešām gribi uztaisīt "biznesu" ar W107, tad vislabāk meklēt nevis kabrioletu, bet kupeju un ar 5,0l motoru. Tiem cena kāpj pamatīgi, ap tādu vienmēr būs izdevīgi krāmēties. Tikai kolekcionāri jau visus savākuši, pa lēto diez vai kāds apkārt mētāsies. Ja tomēr kabrio, tad vai nu 560, vai vēl kādu no pašiem vecākajiem, ja tas ir labā stāvoklī. Jo īpaši motors un motora vadība, tā kā tā elektroniskā, tad izmaksas ir analogas pašu jaunāko degvielas sistēmu remonta izmaksām. Un, es ņemtu vai nu lielu V8 motoru, vai R6 un miers. Tie 3,5 un 3,8, vēlāk 4,2 tērē degvielu daudz, bet pārējie parametri analogi R6 motoriem.

04. Februāris 2011, 11:24

Vakar biju pie zobārsta! Uzminiet ko es tur dabūju? Spogulīšus uz kātiņa paredzētus bērnu izkaidēm. Ko es ar tiem darīju? Bāzu iekšā eļļas ieliešanas cuarumā un spīdināju ar lukturīti. Ko ieraudzīju? Svētkus! Manam 380 sl ir dubultā ķēde! Jauks žests no iepriekšējā saimnieka.

04. Februāris 2011, 11:44

Rīkojos pēc instrukcijas šeit: http://www.slack.net/~thundt/mercedes/t ... in_380.htm

04. Februāris 2011, 13:00

04 February 2011 11:24:55 JanisJanisJanis rakstīja:
Vakar biju pie zobārsta! Uzminiet ko es tur dabūju? Spogulīšus uz kātiņa paredzētus bērnu izkaidēm. Ko es ar tiem darīju? Bāzu iekšā eļļas ieliešanas cuarumā un spīdināju ar lukturīti. Ko ieraudzīju? Svētkus! Manam 380 sl ir dubultā ķēde! Jauks žests no iepriekšējā saimnieka.

Attēls
Publicēt atbildi