13. Jūnijs 2013, 10:14
tikai pēc bildēm vien spriežot es domāju, ka nav rentabli mēģināt lāpīt veco rūsas čupiņu un jāmeklē ir labākā stāvoklī virsbūve. būs mazāks galvassāpju un cerība uz kvalitatīvāk rezultātu..
14. Jūlijs 2013, 21:42
Sveiki! Man ir SEL 3,5 V8 1979.gada. ar gāzi darbināms. Viss ir savās vietās pilnīgi komplektā, bet vajag pārkrāsot un iespējams apakšā metināt kaut gan caurumus nemanīju. Vai kāds var ieteikt pie kā griezties pēc palīdzības? Paldies.
14. Jūlijs 2013, 21:55
Apsveicu ar skaistu auto! Šeit jau informējies par opcijām ?
http://www.rmw.lv/
15. Jūlijs 2013, 09:17
Ko nozīmē "informēties par opcijām?"
15. Jūlijs 2013, 13:11
Par ko bija Jūsu jautājums iepriekš? Par krāsošanu n metināšanu, tās arī ir tās opcijas.
15. Jūlijs 2013, 18:49
MB SEL rakstīja:Sveiki! Man ir SEL 3,5 V8 1979.gada. ar gāzi darbināms. Viss ir savās vietās pilnīgi komplektā, bet vajag pārkrāsot un iespējams apakšā metināt kaut gan caurumus nemanīju. Vai kāds var ieteikt pie kā griezties pēc palīdzības? Paldies.
ja ir vajadzīga krāsošana ir viens meistars pie kura es krāsoju savu MB, ar darbu esmu ļoti apmierināts...
ja ir interese PM
15. Jūlijs 2013, 22:06
Es te dažus apzvanīju. Vajag meistaru kurš tiešām zin kā tas darās. Vienkārši notīrīt rūsu un nošpaktelēt es arī pats varu. Kadu MB esi krāsojis pie viņa un cik nopietnus darbus meistars veica? Paldies par infu.
16. Jūlijs 2013, 22:23
MB SEL rakstīja:Es te dažus apzvanīju. Vajag meistaru kurš tiešām zin kā tas darās. Vienkārši notīrīt rūsu un nošpaktelēt es arī pats varu. Kadu MB esi krāsojis pie viņa un cik nopietnus darbus meistars veica? Paldies par infu.
nu manam MB bija maz rūsas tāpēc ar rūsu maz cīnījāmies bet viņš man pilnībā pārkrāsoja visu MB citā tonī ar graudu iekšā
16. Jūlijs 2013, 23:37
W116 tāpat kā līdzgaitniekiem bez metinātāja neiztikt. Tepat nesen viens nopirka, sapriecājās, pabakstīja caurumus un sap rata, ka esošo virsbūvi vispār nav vērts remontēt — uzpūstais aizsargslānis vidēji 5 mm biezs, bet zem tā metāla vairs nav. Tā ka pastāv bažas par tādu pašu scenāriju Tava W116 grīdai, jo diemžēl vispār W116 ir no diezgan rūsējošiem modeļiem. Attiecīgi pirmais solis ir metinātājs un tikai tad krāsošana — parasti šīs lietas dara dažādās vietās dažādi meistari. Vai var pasūtīt kompleksi, kā norādīja Misters X linkā.
17. Jūlijs 2013, 06:11
nu mans meistars arī metina tāka ar to nebūs nekādas problēmas