10. Jūnijs 2013, 10:40
Muļķības! Hromētās arkas bija arī no rūpnīcas! Man W123 bija, visi kodi kā pieklājas utt. Un ja ir oriģinālās, tad iekšā ir gumijas izolācija, kā rezultātā arka gan no ārpuses, gan iekšpuses nosargāta gan no akmeņu sitieniem, gan lieka mitruma. Kad stipri parūsējušo auto bija jāmetina, tikai vienai arkai bija mazs rūsas pleķītis! Oriģinālās hromētās uzlikas no pakaļdarinājumiem atšķiras ar to, ka ir ideāli arkas formā un no diezgan cieta metāla, pakaļdarinātās ir plānas un viegli deformējamas, viegli lokāmas! Bet tā kā tā ir ideāla arku aizsardzība, es tieši saku, ka tām uzlikām obligāti jābūt! Galvenais uzstādīt ar gumijas izolāciju un tā, lai nekādi mēsli nelien garām!
10. Jūnijs 2013, 10:45
Vispār vecajiem MB hroms dažādās vietās tika likts dažādi pa gadiem. Piemēram, sākotnējiem W107 durvju iekšmala bija hromēta no augšas līdz apakšai. Vēlāk tikai augša. W123 jo versija krutāka, jo vairāk visādu brīnumu, t.sk. vairāk hroma. Tad vēl tie dubultie buferi pāris vecākiem modeļiem. Un vairāk visādu apdares sīkumu. Jo vecais MB prastāks, jo mazāk hroma elementu.
10. Jūnijs 2013, 10:51
Pareizi, W107 tās hromētās uzlikas arkām bijušas pat 2 veidu — visai arkai un tikai arkas augšmalai (lai būtu vizuālas paralēles ar Gullwing).
10. Jūnijs 2013, 14:41
Mizx rakstīja:Pareizi, W107 tās hromētās uzlikas arkām bijušas pat 2 veidu — visai arkai un tikai arkas augšmalai (lai būtu vizuālas paralēles ar Gullwing).
Var jau būt, ka tā arī ir.
Es samēra daudz esmu meklējis visādu info par w116 un tā laika MB reklāmas bukletos īpaši neesmu redzejis w116 ar hromu - varbūt, ka slikti meklēju:)
Jebkura gadījumā tas ir gaumes jautājums, patīk vai nepatīk.
10. Jūnijs 2013, 17:18
JM rakstīja:Mizx rakstīja:Pareizi, W107 tās hromētās uzlikas arkām bijušas pat 2 veidu — visai arkai un tikai arkas augšmalai (lai būtu vizuālas paralēles ar Gullwing).
Var jau būt, ka tā arī ir.
Es samēra daudz esmu meklējis visādu info par w116 un tā laika MB reklāmas bukletos īpaši neesmu redzejis w116 ar hromu - varbūt, ka slikti meklēju:)
Jebkura gadījumā tas ir gaumes jautājums, patīk vai nepatīk.
Bukletos un reklāmās ņem standarta aprīkojumus, ja vien nav tieši lielīšanās ar iespējamo. Hroma arkas ir jāmeklē vecajos aksesuāru katalogos. Tur visādi iespējamie brīnumi atklājas!
12. Jūnijs 2013, 13:19
Paceļot uz pacēlāja bundža gandrīz pārlūza uz pusēm; iekrita pekas un vispār nav skaidrs kā viņš vēl turas kopā... jāmeklē bundžas donors, citādāk vai nu no jauna būvēt bundžu (nereāls cipars) vai var tirgot hormus e-bayaa// ir moš kontakts tam džekam Ā-kalnā kuram ir vairāki uz detaļām? Būšu ļoti pateicīgs...
var jau caur mobili pameklēt donoru, bet nu... tāds pats kaķis maisā vien ir kā šitais

kamēr nepacēla augšā, likās ka ir ko paņemties, bet, ka nebūs TIK traki...
12. Jūnijs 2013, 17:11
Valdez rakstīja:Paceļot uz pacēlāja bundža gandrīz pārlūza uz pusēm...
Āgenskalna kontaktus varu iedot, ja vēl vajag, bet šinī gadījumā tas neko nedos.
Cik atceros, tur palikuši bija 1,5 auto. Un arī to virsbūves, glūži kā tavējo, kopā satur krāsa
12. Jūnijs 2013, 18:15
tas Spilvē arī n-tos gadus ārā stāv, nedomāju, ka tur kas prātīgs būs, bet nu who knows ?
12. Jūnijs 2013, 22:13
Misters X rakstīja:tas Spilvē arī n-tos gadus ārā stāv, nedomāju, ka tur kas prātīgs būs, bet nu who nows ?
Zvaniju diviem šrotiem, abi Daugavgrīvas ielā, pēc kartes turpat. Abi pateica, ka neesot 116 meršu - laikam būs nodots tolmetā...
Rīt vēl džeki to bundžu pabakstīs... Var jau būt, ka bailēm lielas acis un vienkārši nav rentabli ņemties
.gif)
Ir viens otrs no Vācijas, bet nu cipars saskrien atvedot uz šejieni diezgan diezgan.... nu paskatīsimies ar ko viss beigsies...
Klau, kādam nemētājas nevajadzīgi R15 oriģinālie vecā merša diski priekš W126?
12. Jūnijs 2013, 22:50
Iesaku mēģināt meklēt Vācijā šrotā no Floridas ievesta W116 virsbūvi. Viņiem ir tāds bizness, ka ved tās mašīnas kā donorus. W123 bezrūsas universāla virsbūve pirms ~2 gadiem maksāja 700 EUR — tas noteikti ir izdevīgāk, kā piedalīties loterijā un mēģināt lāpīt esošo, ja vien pats neesi profesionāls metinātājs.
W126 oriģināli nebija R15 disku. Ja domā lietos, tad tie vispār ir ārkārtīgs retums jo bija tikai vai nu speciāli aprīkotiem auto, vai replikas. Pareizais disku izmērs ir R14, vai arī tad visi neoriģinālie varianti.