Publicēt atbildi

MB W107 1972.g.

31. Oktobris 2007, 19:56

Auto ir tieši tādā krāsā, kā bildē.

Kā var atšķirt vai tas ir amerikānis vai eiropietis? Jaunajiem - skaidrs ir jūdzes - ASV, nav - Eiropa, šitam konkrēti ir km spidometrs un auto ir bijis no šveices, īpašnieks ir 1936. gada onka, tas ir pēc papīriem - tā kā par 90% esmu pārliecināts, ka tas ir Eiropas.

Vēl viens jautājums, skatījos arī vienu citu 107, tam bija tāda jocīga lieta - motors strādā bez raustīšanās un viss ko, bet uz zemes, no ispūtēja nāca eļļainas atgāzes - asfalts pie izpūtēja bija palicis mitrs un slīdīgs (nekas pilēt nepil, vienkāši kopā ar atgāzēm mitrums)... saimnieks teica, ka tas esot kaut kāds saglabājies kondensāts un pabraucot ilgāku laiku pazūdot un viss ok, auto bija pastāvējis kādu laiku..

Par Tevis tirgoto nezinu - jāskatās, cik noprotu pēc diskusijām, viņš vēl nav krāsots, ja? Bet var arī skatīt, jo kaut kā pēdējā laikā esmu atsācis pastiprināti interesēties par šo auto.

Mani tas 1972. saista ar to, ka viņš ir ar PVN, manā gadījumā tas ir svarīgi.

MB W107 1972.g.

31. Oktobris 2007, 20:04

kārtējais variants lai apmānītu sevi :D
Nu šo arī var pārdot ar PVN, ja gribi :D

MB W107 1972.g.

31. Oktobris 2007, 20:24

[user]261791|Doberman|[/user]kārtējais variants lai apmānītu sevi :D

kā tas notiek, vari īsumā izstāstīt, kādā gadījumā lietotai a/m parādās pēkšņi PVN, slinkums meklēt pa likumiem ?! :whistle:

MB W107 1972.g.

31. Oktobris 2007, 20:35

[user]261791|Doberman|[/user]kārtējais variants lai apmānītu sevi :D

Protams, ka var jebkuru, bet tas tomēr pievieno kādus 10%, bet te man jau ir ar pievienoto, un nevienmēr kāds ir gatavs un grib ar to nodarboties, jo tas tomēr nav īsti likumīgi..

Likumīgi var tikai +18% dabūt.

Ja esi gatavs man jebkuru auto "izgriezt" par labu viskiju, tad tā ir cita runa, bet ja esi ar to nodarbojies, tad zinu, ka neparakstīsies..

MB W107 1972.g.

31. Oktobris 2007, 21:38

.........nesaprotu kada jega speciali meklet auto ar PVN.....kam tas vajadzigs.........

MB W107 1972.g.

31. Oktobris 2007, 22:49

[user]241964|1964|[/user].........nesaprotu kada jega speciali meklet auto ar PVN.....kam tas vajadzigs.........

Skaidrot man Tev būs sarežģītāk, nekā neskaidrot, tas arī nav saistīts ar PVN atgriezšanu.

MB W107 1972.g.

31. Oktobris 2007, 23:19

par PVN tuliteju neomaksu var runat tikai juridiskas personas . EPC atshivrejumam jabut EPC - obligati!

MB W107 1972.g.

01. Novembris 2007, 09:47

[user]75137|Bpa4|[/user]par PVN tuliteju neomaksu var runat tikai juridiskas personas . EPC atshivrejumam jabut EPC - obligati!

Kas ir tas EPC? un kur to meklēt?

MB W107 1972.g.

01. Novembris 2007, 09:49

[user]317085|uldikami|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]par PVN tuliteju neomaksu var runat tikai juridiskas personas . EPC atshivrejumam jabut EPC - obligati!

Kas ir tas EPC? un kur to meklēt?

pie mb dileriem un entuziastiem :D

MB W107 1972.g.

03. Novembris 2007, 17:27

[user]317085|uldikami|[/user]Auto ir tieši tādā krāsā, kā bildē.

Kā var atšķirt vai tas ir amerikānis vai eiropietis? Jaunajiem - skaidrs ir jūdzes - ASV, nav - Eiropa, šitam konkrēti ir km spidometrs un auto ir bijis no šveices, īpašnieks ir 1936. gada onka, tas ir pēc papīriem - tā kā par 90% esmu pārliecināts, ka tas ir Eiropas.

Vēl viens jautājums, skatījos arī vienu citu 107, tam bija tāda jocīga lieta - motors strādā bez raustīšanās un viss ko, bet uz zemes, no ispūtēja nāca eļļainas atgāzes - asfalts pie izpūtēja bija palicis mitrs un slīdīgs (nekas pilēt nepil, vienkāši kopā ar atgāzēm mitrums)... saimnieks teica, ka tas esot kaut kāds saglabājies kondensāts un pabraucot ilgāku laiku pazūdot un viss ok, auto bija pastāvējis kādu laiku..

Par Tevis tirgoto nezinu - jāskatās, cik noprotu pēc diskusijām, viņš vēl nav krāsots, ja? Bet var arī skatīt, jo kaut kā pēdējā laikā esmu atsācis pastiprināti interesēties par šo auto.

Mani tas 1972. saista ar to, ka viņš ir ar PVN, manā gadījumā tas ir svarīgi.

Ja masiinai viss kaartiba Apgriezieniem staigaat nevajadzeetu nekaadaa gadiijumaa + veel klasiskais teiciens - tas no staaveesanas
vai arii kad uzsilst tad straadaa normaali :D :D

A tam otrajam ticamaakais vnk tossolu dziina cilindros ieksaa
katra gad to var pateikt arii pasmarzojot duumus =)

PS. Viss augstaak koteejas SLC ar 3.5 motoru arii cena vinjiem augstaaka .......
Publicēt atbildi