Publicēt atbildi

Sludinājums ss.lv

08. Marts 2011, 17:27

Tas sludinājums ir bomba!!! Nez cik ilgi stāvēja (1-2 gadus tiešām), tad pazuda, un tagad atkal ir iekš ss.lv :D
Pēdējo reizi laboja Kurjers - 08. Marts 2011, 17:27, kopā labots 1 reizi.

Sludinājums ss.lv

08. Marts 2011, 17:28

pliks gan.

Sludinājums ss.lv

08. Marts 2011, 17:36

Mjā, superīgs C36 :D

Sludinājums ss.lv

08. Marts 2011, 18:33

Lielisks auto... :galds: ...skatoties bildes man liekas ka tas nav AMG bet gan auto kurš sastāv no AMG daļām.

Sludinājums ss.lv

08. Marts 2011, 18:41

08 March 2011 17:26:25 Renoir rakstīja:
A nafig lupatnieks?
Kāds īpaši gribējis pie pasūtīšanas?
Vai nu nožmiedzies, vai dzīvnieku aizstāvis... Vispār lupatnieki šiem ir retums, bet parasti arī tiešām tik paplikām versijām. Kopumā jau šķiet OK, vienīgi aizdomas, ka priekš AMG izpildījuma šī varētu būt pati primitīvākā versija.

Sludinājums ss.lv

08. Marts 2011, 18:59

Par "lupatnieku" nepiekritīšu.. nevisiem tā āda piedur.. pats tak slavēji šeiha "lupatnieku" + Ja tiek iepirkts AMG nedomāju ka kāds iežmiegs kapeiku par to kas aktuāls ;)

Sludinājums ss.lv

08. Marts 2011, 19:07

08 March 2011 18:59:39 Vecais rakstīja:
Par "lupatnieku" nepiekritīšu.. nevisiem tā āda piedur.. pats tak slavēji šeiha "lupatnieku" + Ja tiek iepirkts AMG nedomāju ka kāds iežmiegs kapeiku par to kas aktuāls ;)
Protams, pilnīgi piekrītu. Tikai ir nianses pašos lupatniekos — šis ir konkrētais lupatnieks. Tad ir lupatnieki, kas ir MB klasiskie, teiksim, melnbaltās rūtis pa vidu ar tumšām malām vai variācijas. Tas jau ir stils. "Kruts" lupatnieks ir samta saloni, tie augstu kotējas ārpus Eiropas. jo "govīs" ASV sēž tikai laucinieki (tā izsakās par ādas saloniem un tāpēc W140 S600 nebija gaidītie panākumu ASV, 500-tos pirka labāk, jo āda nebija pa visu salonu). Un samta salonus ir sākuši novērtēt arī šeit, vienkārši kādu laiku jāpabrauc, lai to saprastu. Samta saloni arī man ļoti patīk, tiešām patīkami sēdēt. Tikai kopšana ir vissarežģītākā.

Sludinājums ss.lv

03. Aprīlis 2011, 20:05

Vairāk kā gadu nobraucu araugstāk minēto dampi, tad uzpircējiem iemainīju pret ekonomiskāku, lielāku auto. Varu teikt vienu- auto tiešām ir ļoti labā stāvoklī, izbraucu teju visai Eiropai cauri (Rīga-Venēcija-Rīga), dinamisks auto, nebija kaprīzs, kad nopirku nomainīju priekšējos amortizatorus, salonā logu slēdzīti un tas arī viss, auto ir kopts, protams ir arī mīnuss, kā jau vairums mūsu platuma grādos arī šis auto ir bijis sists, bet uz braukšanu kādreizējās nelaimes iespaidu neatstāja. No a/m tiešām bija žēl šķirties, bet sakarā ar to ka vietas man glabāt nebija kur (un zem logiem to turēt, lai rūsa piebeidz man negribējās).
P.S. Kad nopirku šo auto tad palasot "gudru vīru" tekstus mati cēlās stāvus. Bet nu forumos sēž tantes kurām tīk tenkot bez iemesla un pamata. Ceru ka jaunais īpašnieks turpinās šo auto kopt un lolot, tad arī tas turpmāk kalpos ilgi.
Publicēt atbildi