Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 31 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Вечный вопрос-Что делать?
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Decembris 2004, 17:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

bet tad jau salasīt pa šrotiem ir baigā sāpe un mūža darbs. Man liekas, tad ir vieglāk palielināt savus ienākumus un pirkt tās daļas jaunas. Jauns tomēr ir jauns, plus vēl ja tas ir salons, tad neliksi taču citā krāsā?! Sanāk tāda lāpīšanās... un drausmīgi daudz laika tam jāvelta.
Savam eskortam meklēju durvis. Bija doma dabūt tādā pašā krāsā. Likās eksortu pilni šroti, bet nekā - vienā, otrā, trešajā un nekur nav tādas. Nācās pirkt citas krāsas un piekrāsot. Nebija variantu - kuram tad ir laiks gaidīt mēnešiem un vēl braukāt tur regulāri, lai atrastu, ko vajag. Tā laikā var strādāt un pelnīt naudu jaunām daļām... nu, tā apmēram...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Decembris 2004, 20:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nav tik vienkārši arī ar jaunām detaļām, varu padalīties savā pieredzē...
1) Antenas. It kā parasta lieta, bet... W107 jaunas parastās oriģinālās nav nopērkamas, jo beidzot ražošanu eksistēja tikai elektriskās, tās arī šobrīd piedāvā par vairāk kā 70 Ls. Pirmkārt -- mainās auto komplektācija, jo parastu dabūt ne no šrota nevar, otrkārt, arī alternatīvas elektriskajai nav, jo tur specifiska vieta un citas iemānīt ko globāli nemainot nevar.
2) Un jau nopietnāks -- priekšējie paneļi oriģinālā piedāvāti visdažādākajās krāsās... Šobrīd var nopirkt tikai melnus un zilus... Bet man, teiksim, balts... Krāsošana, kaut kvalitatīva, šajā gadījumā nerullē, vismaz ne gadījumos, ja gribi "restaurēt" un saglabāt salona krāsu. OK, var pāršut ar ādu, bet tā nav restaurācija + šim modelim panelis tik specifisks un sarežģīts, ka ne katrs to uzņemsies un vēl mazāk izdarīs kvalitatīvi. Tā kā tieši salona detaļas tiek vaktētas šrotos un i-netā, kur kāds garāžu tīra un iztirgo aizķērušos loriņus... Pareizi, arī oriģinālās stūres piedāvā tikai melnas, kamēr i-netā viena lietota sarkana aizgāja pāri par 300$...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2005, 21:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]...manas domas ir taadas ...ka cilveekam ir jaaanobriest saadai lietai ...ja cilveeks jau tagad jautaa ko man ar vinu dariit ?...tas tik noziimee ka iisti nav gatavs nemties ,uztureet oldtimeru....kas attiecas par taada tipa masiinas uztureesanu un vajadziibu tad piemeeram es skatos jau tagad uz w111 tacu man vairaak sii masiina fascinee tiesi no dizaina viedokla nevis veesturiskaa....man piemeeram nav iisti svariigi vai salons buus 100% ar visaam detalaam ...vai ieksaa buus originaalais dzineejs un vai ar to masiinu ir braucis kaads zinaams cilveeks...kaa jau teicu mani fascinee kuzova liinijas...un doma ir savest to masiinu labaa tehniskaa staavoklii....ja finansiaali buus iespeejams ...nomainiit dzineeju ,ielikt jaunu salonu...principaa atstaat originaalu tikkai kuzovu un ieksaa paneli...un braukt ar to masiinu katru dienu...vieniigais to dariit tikkai vasaraa ..ziemaa likt ieziemot...vienkaarsi man gribaa jaunu masiinu ar veclaiciigu kuzovu!!! :)

Pakārdināšu: W111 kupeja ar beigtu motoru par 5000 EUR...:
http://www.mobile.de/SIDnBdCv14lGU4PjzN ... 151699307&

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2005, 21:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...tur jau nav beigts tas dzineejs ...vins jau raksta ka viss darbojas tik salons sapleests ...lakot vajag utt.nu ja vins to auto pa 3euraam atdod ...es ir neemeejs...paldies es vinu nebiju redzeejis ...jauns ielikts....riit pat zvaniisu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2005, 21:46 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]...tur jau nav beigts tas dzineejs ...vins jau raksta ka viss darbojas tik salons sapleests ...lakot vajag utt.nu ja vins to auto pa 3euraam atdod ...es ir neemeejs...paldies es vinu nebiju redzeejis ...jauns ielikts....riit pat zvaniisu.

Tu domaa, ka dos par 3 Euraam :? Man jau 5 liekas baigi maz prieksh shitaa aparaata. Buutu man garaazha kur to nolikt, arii noteikti zvaniitu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2005, 21:57 
Eksperts
Lietotāja avatārs

...cau KUPSI!...nee veciit tajaas bildees vins veel neko bet realitaatee 100% vins ir loti slikts ...var jau nemt par to naudu bet probleems buus lielas jo reekini mums jau nav kur nemt detalas ko var restaureet var seit bet paareejo ...tas nav leeti zvaniities peec tam pa pusi pasaules un pasuutiit detalas a pasta izdevumi ..a ja taa detala nebuus ok....es mekleesu tomeer laabaakaa staavoklii paa to pasu naudu...ir jau redzeets(kaadu laiku gan atpakal )...kas attiecas par 3000 euro var jau meiginaat cilveeki jau dazaadi meedz buut un varbuut vins to auto ir laimiigs vispaar atdot ...jo ja vins buutu kolekcionaars tad jau tas auto buutu citaa staavoklii un cenaa ...riit redzees ko sis teiks ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2005, 22:02 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Pag, bet tu tak arii izteicies, ka negribi restaureet, bet gan paarbuuveet visu moderni, lai tikai virsbuuve paliek taada. (arii man taa gribeetos)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2005, 22:50 
Eksperts
Lietotāja avatārs

...jaa pareizi bet paskaties to bildiiti kur ir atveerts dzineejs ...HELP+ vaacietis pats raksta ka stipri ruuseets ...griida beigta buus 100%...par ritoso nemaz nerunaaju ....labaak nopirkt labaakaa staavoklii lai buutu viss ...a tas ka es nomainiisu dzineeju un paarvilksu salonu +paarkraasosu auto...tas jau cita lieta !!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2005, 00:30 
Lietotāja avatārs
Cilvēki,a cik tagad varētu izmaksāt kapitālais remonts 2,4 dīzelim?
Ja godīgi,tad nevis tagad,bet pēc gada ;)
Šodien pētiju autotirgu un sapratu,ka nav neviena auto labāka par restaurētu w123 vai kādu no tās paaudzes.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2005, 12:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Decembris 2004, 16:10
Atbildes: 439
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Familywagen
ja kas tad kad esi nobriedis remonteet, tad es varu ieteikt vienu veci ar zelta rokaam kursh to vien dara kaa remontee motorus (pasham vinjam W116 :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 31 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012