Publicēt atbildi

TAXI-mersi

14. Marts 2005, 20:15

Estj takoe delo pokupatj mersi-taxi(w124,w210,w211), peredelivatj, i prodavatj ix v 2 raza doroze. Eto kone4no delo kriminalnoe(dla mersomanov), no i vigodnoe.Kak vi k etomu otnosites? :whistle:

TAXI-mersi

14. Marts 2005, 21:11

vsjo ravno pered pokupkoi normalnij Mersovod vezjot v nash servis, a tam uzhe......vsjo vidno........ 8D ;)

TAXI-mersi

14. Marts 2005, 22:29

[user]2|SuperZigs|[/user]vsjo ravno pered pokupkoi normalnij Mersovod vezjot v nash servis, a tam uzhe......vsjo vidno........ 8D ;)

Hm... Va6 servis? A gde nahoditsja?

TAXI-mersi

14. Marts 2005, 22:38

...tie taxi tacu parasti ir nolaisti liidz klinkim ...pats esmu redzeejis kad aukcionaa kaadi 50 ,,,ja ne vairaak auto tika soliiti, taxa firmas tak maina tos autinus ik peec 3 gadiem vai aatraak,taadeel ak nav rentabli peec siem gadiem ko labot utt ...un ja taadu pirkt ...tad cik tur jaaieliek naudas ..panelis jaamaina...jaakraaso... benki nav aadas a imitaacija ..ja dreebe tad veel labi tacu sofera vieta ir izseedeeta pat jauniem modeliem...nerunaajot par ritoso un dzineejiem...par cik tad jaanopeerk tas auto lai paarmainot visu veel vareetu nopelniit???

TAXI-mersi

14. Marts 2005, 22:55

Nopirkt nevar, jauzdavina 8)

TAXI-mersi

15. Marts 2005, 00:03

[user]46441|burik|TAXI-mersi[/user]Estj takoe delo pokupatj mersi-taxi(w124,w210,w211), peredelivatj, i prodavatj ix v 2 raza doroze. Eto kone4no delo kriminalnoe(dla mersomanov), no i vigodnoe.Kak vi k etomu otnosites? :whistle:

Удачи!!! Варка опупенная!!! Главное, купи мешков побольше, куда немеренные деньжища складывать!!! :D

TAXI-mersi

15. Marts 2005, 00:59

Удачи!!! Варка опупенная!!! Главное, купи мешков побольше, куда немеренные деньжища складывать!!! :D

8D 8D 8D :whistle:

mdaaa, eto nash Generaljnij Sekretarj!!!! :headbang:

TAXI-mersi

15. Marts 2005, 12:12

:D :D :D
Tak u menja u samogo mers-taxi, no pered pokupkoj mi prignali ego v nash servis osmotreli ego -sostojanie idealnoe, xodovaja otli4naja, salon kak novenkij i probeg malenkij-i eto vse u masini 90 goda. Eta masina izna4alno ne ispolzovalas kak taxi, a bila kuplena 4astnim licom.

TAXI-mersi

15. Marts 2005, 12:17

Nu, dīvainības gadās. Zinu, kam izbijusi policijas automašīna, kad nopirka, bija tikai pāris gadus veca, nobraukums arī nekāds īpašais, tā arī nevarēja saprast, kāpēc policija bija no tās atteikusies...

TAXI-mersi

15. Marts 2005, 15:49

[user]46441|burik|[/user]:D :D :D
Tak u menja u samogo mers-taxi, no pered pokupkoj mi prignali ego v nash servis osmotreli ego -sostojanie idealnoe, xodovaja otli4naja, salon kak novenkij i probeg malenkij-i eto vse u masini 90 goda. Eta masina izna4alno ne ispolzovalas kak taxi, a bila kuplena 4astnim licom.

И ты в это веришь???
Publicēt atbildi