Lietotāji stāsta par savām automašīnām, projektiem un dažādiem uzlabojumiem
12. Augusts 2010, 21:21
tu par mani runa ?
12. Augusts 2010, 21:38
Drīzāk vispārīgi - AAS "čakarēšana" noteiktos gadījumos ir krimināli sodāma.
12. Augusts 2010, 23:04
Cik lasiiju AAS driiz cakareet, OCTA gadiijumos, varees visus ar saviem Vasja ar kuvaldu un Jaanis ar kaltu leetajiem servisiem.
Kjipa ar reverso PVN. Labs lobijs saeimaa.
Ja gribesiet savu servi, izmaksaas atliidzibuu bez PVN. Reaali noreekjinaas to summu. No vinju servja jau taa leetas taames.
Ja laidiisi pie vinju servisa - vinji apmaksaas visu ar pvn.
A tie liigumi par sadarbiibu jau ar atkatiem vai par leetuci tiks sleegti, tb. kg spakteles un baloninsh.
Taa kaa vinjus chakareet sveeta lieta:)
13. Augusts 2010, 00:23
kapec gan chakareshana ? ir fakts, vinjiem jaapmaksa to un to, un ta ari vinji dara, ja ta nebutu pareizi, tad vispar nebutu naudas atlidzibas, buutu tikai variants, ka vinji taisa mashinu.
13. Augusts 2010, 07:53
12 August 2010 20:02:29 Ome rakstīja:
Interesanti, vai cilvēks zina, ka šāda rīcība ir krimināli sodāma?
Poritsja v svojej mashine poglubzhe posle avarii, ustanovitj vse povrezhdenija i pozhelatj otremontirovatj ix u oficialjogo dillera - eto javno nikakim bokom ne popadajet pod statju Apdrošināšanas krāpšana, on zhe molotkom sam ne bjot fari i kuzov!
Drugoj vopros, soglasitsja li segodnja straxovshik oplatitj novie zapchasti s Domeniksa, eto vrjatli. Mashina daleko ne novaja, i oni budut smotretj po cenam b/u zapchastej, no, kak mne kazhetsa, po kartinke jemu tam novie zapchasti nenado pokupatj, tam, toljko rabota.
13. Augusts 2010, 08:19
AAS čakarēšana ? Drīzāk jāpagriež otrādi- cilvēku čakarēšana, JO KATRAM LV apdrošinātājam ir savs vērtētāju kantoris, kas vērtē PAR LABU apdrošinātājam. Nemaz nerunājot par to, ka viņu piedāvātajos servisos ir dempinga cenas, kas pēc OCTA likuma nav likumīgi.
Kamēr nebūs kā DE-kad ir viens , visiem apdroš. saistošs vērtētāju kantoris, tikmēr tiksim čakarēti kā mazie eži.
Kad man QP pakaļā ielika BTA klienta mašīna, man arī peidāvāja uz rokas paņemt 120 LVL, un jātaisa,jākrāso bija 4 detaļas. Spītīgi spieda savus servisus, bet nepiekritu un ar draugu juristu palīdzību sākām karot, jo mana servisa (ne Domeniksa) tāme bija 300 LVL.
Paprasījām BTA aprēķināto tāmi remontam un tur atklājās 3 !!!! likumpārkāpumi. Iesniedzu sagatvotu pretenziju un sava servisa tāmi.
Pēc 3 mēnešu puņķošanās man BTA akceptēja 293 LVL. Lūk kā.
13. Augusts 2010, 11:06
Da, sejchas za straxovshikami nuzhen glaz da glaz, u nix glavnij princip v zhizni: ne naje*esh- ne prozhivesh!:doh:
Pēdējo reizi laboja
ZauriK - 13. Augusts 2010, 11:06, kopā labots 1 reizi.
23. Augusts 2011, 15:28
Скоро будет новая тема о моём следующем 202