Lietotāji stāsta par savām automašīnām, projektiem un dažādiem uzlabojumiem
Tēma slēgta

MB W201 2.6

20. Marts 2012, 00:28

Ir pienācis pavasaris un es arī beidzot esmu pamodies no ziemas miega :D Pateicoties lietotājam Siikais tiku labākas restes. Lai arī jaunajā restē nebija izlauztu caurumu, kā tas bija manā vecajā, tomēr vizuāli tā bija diezgan noplukusi. Izdomāju ka vajadzētu nokrāsot. Domāts - darīts. Nolēmu ka melnu nekrāsošu bet pieturēšos pie tumši pelēka toņa. Lai nu kā, vakarā pēc kopā salikšanas, elektriskā gaismā, viņa tomēr izskatās stipri melna. Ceru, ka rītdien būs laiks uzlikt uz auto, lai redzētu kas tad īsti beigās ir sanācis.

Šeit bilde, lai viss mans vāvuļojums nebūtu pilnīgi bezjēdzīgs :D

Attēls

MB W201 2.6

02. Maijs 2012, 22:35

Skatos Sicram pārcēlies uz R16. Nu, es pa šo laiku esmu tikai ar skaņas izolācijas materiālu izpakojis pakaļējās durvis. Priekšējās soon to come. Bilžu no procesa gan nav..

Toties ir dažas citas bildes. Baudiet :)

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Bildēšanās laikā sapratu ka būs jānopulējās. Lai arī svaigi mazgāts, tomēr izskatās netīrs.
Pēdējo reizi laboja Klusais - 02. Maijs 2012, 22:36, kopā labots 1 reizi.

MB W201 2.6

02. Maijs 2012, 23:15

Cik sanāca nopirkt normālu/taisnu resti ?
Man arī būs reste jānomaina, savējo pirmajā ziemā pietaisnoju :D

Man jau liekas, ka vasarā vajadzēs novākties 190to īpašniekiem un uzražot kādu kopīgu foto ! kaut atbrauktu 5ci būtu jau :super:

MB W201 2.6

02. Maijs 2012, 23:24

:) Es ari par kopigo foto!!! :super: Klusais un Sicram labi Mersi un labas fotas :) Vajag man ari nopirk kaut kadu spogulkameru

MB W201 2.6

03. Maijs 2012, 13:59

Aga, var uzskrūvēt aizmugurē vecas pastalas un kādu dūmu uzraut par godu šim pasākumam:shura:

MB W201 2.6

03. Maijs 2012, 14:16

beidzot ļoti pieklājīgi w201 :super:

Bildes :love:

MB W201 2.6

03. Maijs 2012, 22:38

Ar resti man sanāca tā, ka būtībā paņēmu tikai pašu plastmasas daļu. Jo rāmis man pašam bija labs. Tajā bildē kur abas restes redzamas, ir jau salikts labākais ar labāko kopā un sliktākais ar sliktāko. Par cenu es īsti neatceros, bet zinu ka bija ļoti lēti un par to milzīgs paldies jāsaka lietotājam Siikais.

Bet par kopīgo sabildēšanos runājot es protams esmu par :super: Tik daudz cik saorganizēšanās jautājums ;)

MB W201 2.6

02. Jūlijs 2012, 20:46

Sabildējos kopā ar Jettu :super:

Attēls
Tēma slēgta