Lietotāji stāsta par savām automašīnām, projektiem un dažādiem uzlabojumiem
Tēma slēgta

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 10:20

Ta nu sanacis, ka, kaut ari emsu BMW fans, tomer izlemu iegadaties MB ka briivdienu auto. Taka negribejas neko ikdienishkju izvele krita uz 91.g AMG 300CE

Auto tika izgadats uz citiem diskiem, kas jau ir aizstati ar R18 monoblokiem, ka ari tiks uzliktas citas aizmugurejas lampas. Ari audio sistema tiks nomainata uz klasiskaka izskata jaudigaku, kas vairak atbilst manai gaumei. Ja kadam ir pieredze ar si modelja audio sistemas mainju, uzlaboshanu un modifikaciju ludzu padodiet zinju, man notiekti noderes dazhi padomi :)

Auto ir aprikots ar automatu :doh: ko gan netaisos mainit, jo izmaksas uzlikt achgarno manuali esot diezgan kosmiskas :D (palabojiet mani, ja kljuudos)
Veletos uzlikt blokji, tapec interese kadas ir iespejas to izdarit un ar kadam izmaksasm jarekinas :?

Auto ir pilns ar ekstram, tagad rupnicas uzstadito ekstru saraksts, jasalidzina ar esoso sortimentu :)

240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
241 LEFT FRONT SEAT ELECTRICALLY ADJUSTABLE WITH MEMORY FEATURE.
242 RIGHT FRONT SEAT ELECTRICALLY ADJUSTABLE WITH MEMORY FEATURE.
281 STEERING WHEEL WITH SPORTS DESIGN (390 MM DIA.) (AND GEARSHIFT LEVER IN LEATHER TRIM from 01.05.1990.)
291 AIRBAG FOR DRIVER AND FRONT PASSENGER
300 STORAGE BOX IN FRONT TRAY
301 STORAGE BOX IN THE REAR
412 ELECTRIC SLIDING ROOF WITH TILTING DEVICE
425 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
430 HEADRESTS IN THE REAR
443 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL), AND STEERING COLUMN, ELECTRICALLY ADJUSTABLE
452 TWO-TONE HORN
471 ACCELERATION SKID CONTROL (ASR)
480 SELF-LEVELLING SUSPENSION
531 AUTOMATIC ANTENNA
544 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW AND SUN VISORS WITH VANITY MIRROR ON THE LEFT AND RIGHT, ILLUMINATED
551 ANTI-THEFT WARNING SYSTEM
570 FOLDING ARMREST FRONT
581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
592 HEAT-INSULATING GLASS, ALL-AROUND, HEATED REAR WINDOW PANE (LAMINATED GLASS), BAND FILTER
600 HEADLAMP WIPER/WASHER
620 EMISSION CONTROL SYSTEM
645 M+S TIRES
673 HIGH-CAPACITY BATTERY
682 FIRE EXTINGUISHER
752 BECKER RADIO MEXICO 2000 VK
810 SOUND PACKAGE (BOSE)
873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
915 FUEL TANK, 70 LITER
981 ELIMINATION OF VEHICLE REGISTRATION BOOK AND WITHOUT GENERAL OPERATING PERMIT NO. ON TYPE PLATE VEHICLES IN THE F.R.G.
990 AMG VERSION (COMPLETE VEHICLES)

Es bushu priecigs par jebkada veida ieteikumiem un aizradijumiem saistitiem ar sho modeli, man nekad nav bijis MB lidzsim :D Auto tikai iegadats rudenii, un tiko tikai izvilkts no ziemas miega, pashlaik tas gaida eljas, filtru, skidrumu un svechu mainju, kaa arii pirmssezonas apkopi :) Un, protams, audio upgreidu :D

Taka auto vel ari nav isti nomazgats, uzpuleets un iztiiriits, tad bildes pagaidaami ir maz, viena :shura: bet nu tas driiz mainiisies :) tad ari sis posts tiks papildinaac, ka ari papildinashu vinu ar ekstru sarakstu utt :D

Attēls
Pēdējo reizi laboja SteelRat - 10. Aprīlis 2011, 11:15, kopā labots 1 reizi.

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 10:27

Automātam nav vainas - ir tikai jāiemācās ar to darboties, ir daži sīkumi (patīkami).

Par a/m - visu cieņu, izskatās pēc AMG pakas, Gen I. :super:

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 10:30

emka arii ir :D Ome, atmet luudzu Pm ar siikumiem un ka jamos darbinat :D un taa nav tikai amg paka, tas IR AMG ;) 3.4l dzinejs :) un jaa, GEN I paka, gGEN II laikam naaca jau 3.6 virsuu
Pēdējo reizi laboja SteelRat - 10. Aprīlis 2011, 10:37, kopā labots 1 reizi.

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 11:25

Ekstru sarakstu ieliku blakus diskusijā, 100% pareizību nevar garantēt, to var precīzāku meklēt Domeniksā.

Pilnos bloķus MB lika tikai retiem modeļiem retos gadījumos, AMG arī ar tiem nekad nav aizrāvies un uzstādījis, viņiem šai lietai mazliet cita pieeja. (Hammeriem it kā esot bijuši, bet tie reduktori vispār pēc pasūtījuma ASV izgatavoti) Tā kā reālāk (bet lieki) būtu 5-pakāpju otrādā Sportline kārba. Es arī teikšu, ka nevajag, jēga maza, bet izdevumi lieli (kārba vien normāli maksās kādus 350 Ls — pēdējā laikā dzirdētas cenas, eBay tās vispār būs 4 zīmēm rakstāmas).

Audio... Nu, pēc ekstru saraksta tur jau jābūt nestandarta un uzlabotai audiosistēmai. Oriģinālajās vietās arī nemaz nav īpašu iespēju izvērsties, attiecīgi nezinu, vai vērts saspringt, ja vien nav plāns urbt un zāģēt pa nopietnam. Varētu domāt par subu, tikai no bagāžnieka dabūt tam labu skaņu līdz salonam jau tā ir izaicinājums, te vēl palielinātā tilpuma degvielas tvertne, attiecīgi izaicinājums vēl lielāks. Nē, var jau tā, ka bagāžnieka vāks lēkā, bet salonā klusums — daudz tādu MB braukā...

Bet visā visumā izskatās pēc ļoti, ļoti laba pirkuma! Ir gan skepse par R18 diskiem, jo bez piestrīķēšanas arkās tādi uz auto vēl nav redzēti, arī AMG arku pārbūve un instrukcijas W124 maksimāli paredz R17 diskus, tiesa, ar mazliet palielinātu izmēru kā rūpnīcai — 235/45. Normāli mūsdienās liek R17 225/45 priekšā un 245/40 aizmugurē. Ja auto sēdināts (kā šis), tad arī mazāki diski izskatās lieli.

P.S. izskatās, ka aizmugurē ir hidrauliskie amortizatori. Tas nozīmē, ka ar augstumu vēl "spēlēties" būs grūti, jo visa sistēma jāmāna, var nebūt tādu atsperu. Un tas nozīmē kopumā komfortablāku braukšanu, pluss ir lielākas slodzes un pilnāka mašīna — tā tāpat paliks līmenī un nenosēdīsies līdz zemei. Ja nu pilns bagāžnieks, turpināsi braukt kā cilvēks, tikai amortizatori uzpumpēsies cietāki.

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 11:33

10 April 2011 11:30:53 SteelRat rakstīja:
emka arii ir :D Ome, atmet luudzu Pm ar siikumiem un ka jamos darbinat :D un taa nav tikai amg paka, tas IR AMG ;) 3.4l dzinejs :) un jaa, GEN I paka, gGEN II laikam naaca jau 3.6 virsuu

Jā, Gen II pēc loģikas bija komplektā ar 3,6l motoru. Bet vispār AMG tāda specifika, ka pirms apvienošanās ar MB nav nekāds "standarta AMG komplektācijas" — ko klients pasūtīja, to uzstādīja. Ir mums te pilnīgi parasts, kam tikai motors ielikts un viss, pat spidometrs rūpnīcas. Citam stūre, citam tikai bodykits. Tie ar 3,4l motoriem Latvijā vairāki, tos var arī sludinājumos ārzemēs sameklēt. Ar 3,6l versiju būs švakāk, kupejas ar to motoru un stūri pareizā pusē pēc VIN kodiem esot tikai 29. gabali, pārējās aizvestas uz AMG pārbūvēties jau mazlietotas, tāpēc grūti zināt precīzu skaitu. Gen II bodykits dzīvē reti sastopams un visbiežāk būs uzstādīts standarta versijai, ne AMG. Ar 3,4 jau tas pats — ja aizved mazlietotu pārbūvēt, tad VIN kodā nekas neparādās. Es pat brīnos, ka šim ir norāde, laikam tāpēc, ka paši AMG to auto jau pasūtījuši jaunu un bijis kāds līgums, attiecīgi iespēja norādīt VIN kodā. Citādi par vecajiem AMG elektroniskas informācijas var nebūt, var mēģināt lūgt rakt cari vecus arhīvus un meklēt, kas tieši, kad un kur bijis pārveidots.

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 12:03

ekstras ir pareizas :) karbu liekot vaigot ne itkai karbu bet vel sajugu, vadiibu un ko tik vel ne, respektivi paari 1k lvl sanak :D
nu pagaidam arkaas neiet, pirmstam bija R18 ari, tikai savadaki, tie ar neesot gajushi. amiishi ir hidrauliskie, nesen esot mainiti pakaljaa :)

par audio, man doma likt orignal vietas jaunus skalrunjus un vadus paarvilkt, subam vadi ir izvilkti, taka ja sadomashu tikai jaieliek, bet tas gan man neprasas, mani interese ka tikt klaat tumbaam panelii, duriis un pakaljpanelii neko nesalauzhot :D

pirkums mani loti apmierina, bus ko njemtiesk amer uztiasishu idealu, bet un taa vismaz ir interesanti, ir ko domat un darit :D cerams ka tok neies arkaas :| :D
Pēdējo reizi laboja SteelRat - 10. Aprīlis 2011, 12:04, kopā labots 1 reizi.

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 13:10

tik nevajag, 124 24v dog leg kasti te pat LV par kaadiem 150-200 ls _ kulise, spararats un kurvis, pedalju bloks (taadu paarbuuvi esmu veicis, deelj paaris ninaseem ar vadiem un sabojaata pedaalju bloka, tas ievilkaas divaas dienaas(..... to visu var samekleet ss.lv. Ideaalaak buutu w201 16v manuaalaa kaste - vina buus krietni vien izturiigaaka par w124 24v + vieglaaks spararats, kautgan var atvieglot jebkuru, vai vispaar to izgatavot no alumiinija. + w201 kastei bija saldaaki paarnesuma skaitli. Viennoziimiigi shim auto automaatiskaa kaste jaaaizstaaj ar ieprieksh aprakstiito. MB automaati ljoti daargi un neparociigi ekspluataacijaa, leeni un ilgi domaajoshi. Runaajot par blokeejosho reduktoru... vai shis auto nav apriikots ar ASD?, ja reiz ir pumpeejamie amortizatori pakaljaa?? Piekare ljoti elemntaari mainaas pret kaadaam tjipa sport atspereem un amortizaatoriem vai uz reiz liekam coilus.. Ar ko veel naaksies saskarties, KE jetronic...... miskastee vinju, VEMS Tevi gaida!
Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 10. Aprīlis 2011, 13:12, kopā labots 1 reizi.

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 14:04

un kaa ir labaak, ja n u izlemju tomer mainit, gaidit kad automac nobeidzas un mainit, vai maint asap un veco karbu pardot :roll:
kas ir ASD :? :D saki shprice kaujas nost :? vems ir padargs risinajums, bet kvalitativs, tad jau uzreiz turbo jautasa gan :D

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 14:14

Es atvainojos, ka iesaistos diskusijā, bet kādas ir problēmas šim ar automātu? Kāpēc vajag mainīt?

SteelRat AMG300CE

10. Aprīlis 2011, 14:16

problemas nekadas :) man vienk ruchka parik daudz labak, var maukt vadaamaa saansliidee krietni efektiivaak :D
Tēma slēgta