13. Februāris 2012, 20:02
Tātad pēc neilga brīža, kad tik pārdots Mersis, gumtree.co.uk/ebay.co.uk tika atrasts šads Subaru Impreza WRX STI. Tā kā viņš bija izlikts UK bidders only un automašīnu bija plānots pārdot pēc 2 dienām. Ātri sakontaktējos ar pircēju un sarunāju, ka "mans paziņa" visu nokārtos Anglijā. Beigu cenu sarunājām apmierinošu abām pusēm.
Kad viss bija sarunāts, nācās ātri meklēt kādu, kas varēs palīdzēt Anglijā. Tā lūk sanāca, ka vērsos pie Black_Russian (BMWPower), kurš momentāli spēja reaģēt un sazvanīja savu draugu Anglijā un kopīgi viss tika zibenīgi nokārtots. Naudu pārskaitīju Black_Russian (BMWPower) čomam Anglijā bez jebkādiem papīriem un norunām, kas nozīmē, ka nauda varēja aiziet vējā, bet tomēr viss noritēja veiksmīgi.
Auto tika aizgādāts līdz Londonai un tur pēc nedēļas viņu savāca treileris. Pagāja vēl nedēļiņa un varēju doties pie Black_Russian pēc mašīnas.
Atseviščs LIELS PALDIES Black_Russian (BMWPower).
Pirms 2 dienām savācu un esmu priecīgs.
Aizvedu uz JASS servisu, lai čaļi paskatās kas un kā. Nonācām pie slēdziena, ka hadenē ir jānomaina 2 detaļas un pāris blīvītes, bet teica, ka tik svaigu mašīnu sen nav redzējuši un ka pirkums ir tiešdām bijis tā vērts.
Ir izdruka no jaudas stenda par 317bhp ar ECU remap, virsū stāv Exedy sajūgs, Tein regulējamie amji ar EDFC, turbo taimeris, pārvilktas trubiņas kā var redzēt, launch control un kkāda taisnā truba utt. Gan jau vēl kko nepieminēju.
Par pārbūvi jau tiek runāts ar JASS`istiem un plānā ir viņiem ņemt man kuzava donoru, no kura varēšu savākt pārbūves komplektu, kā arī turpat visu kārtīgi pārlikt, jo auto ir ņemts sev.
Tāds nu lūk ir viss razklads...
Paldies par uzmanību.
Arturiks
P.S. Tirgoju mazlietotus oriģinālos Sti amortizātorus kopā ar atsperēm. Piedāvājumus PM

Pēdējo reizi laboja
arturs130 - 13. Februāris 2012, 20:04, kopā labots 1 reizi.